BDSM וכסף

אייבורי

New member
BDSM וכסף

לא מעט אני נתקלים פה בהודעות כאלו ואחרות על קניה מכירה של עבדים מלכות שמחפשות עבד תומך או להפך מצד שני יש פה יכולת לספק שירות מיני מיוחד תמורת מזומנים. מה דעתכם על השילוב ? לדעתי מפספס את כל הפואנטה

Master Eagle

New member
BDSM תמורת כסף זה כמו ללכת לזונה

ולשלם על שירותי מין....לא פסול בעיני אבל זה לא מה שאני מחפש....אני חושב שכפי שכבר ציינתי לא אחת בעבר, שקשר בדס"מי הוא כמו כל קשר בין שני אנשים אר עם תוספות שמתאימות להם ומבטאות את המכנה המשותף שביניהם. כמו שיש גברים נשואים שהולכים לזונה כי לא מגיעים לסיפוק בבית, אני מניח שיש גברים/נשים שלא מוצאים דרך אחרת להגיע לסיפוק ומוכנים לשלם בשביל זה. כאמור, לא כוס התה שלי....

לא יודעת למה צריך לשפוט הכל.

ובמיוחד בפורום הזה, שבו אנשים כל הזמן מנסים להאבק בדעות הקדומות של החברה. בוא נפריד את זה לשני דברים שונים - זנות מפורשת וכסף כחלק סימבולי ב-BDSM. זנות מפורשת - אין לי כלום נגד זה. מי שרוצה דברים מסוימים, ומתקשה להשיג אותם, אין סיבה שלא ישיג אותם מבעל מקצוע. לי סקס בתשלום מעולם לא עשה את זה (מסאז' בתשלום, למשל, דווקא כן), אבל אנשים שזה כן עושה להם את זה - למה לא? כסף כמרכיב סימבולי - מה רע? אם יש אנשים שרעיון הקנייה/מכירה של עבד כאקט של בעלות אולטימטיבית, או הרעיון שעבד ימסור את כל מה שיש לו - כולל רכוש - בידי האדון/מלכה שלו עושה להם את זה, או אפילו רק תשלום כאקט של התמסרות ומחויבות, מה רע? מה יש, אפשר להפוך חדירה לכל חורי הגוף והפיכה של אדם לחפץ לחלק מהסיפוק המיני והרגשי, אבל כסף זה קדוש מדי? ואיזה ייצוג יותר טוב יש לבעלות טוטאלית? ואגב, אני (ואת זה אני אומרת בתור ונילית קטנה ומסכנה וצעירה בפורום הזה, כולה) באמת חושבת שאנחנו ממהרים מדי לשפוט פה את דרכיהם של אנשים אחרים, ומאנשים כמונו שמתרגזים כששופטים אותנו, זה לא לגמרי מובן.

אייבורי

New member
אז פה אנחנו חלוקים

את בוחנת את הזנות מצד הקליינט, תסתכלי על זה מצד בעלת המקצוע, רובן קורבן, של אינוס מכירת נשים ועוד בישין. לא שחושב שיש להוציא את הזנות מחוץ לחוק, מצד שני, בעולם קצת יותר אנושי, יש לי תחושה שכמות בעלות המקצוע תקטן בהרבה. כסף כמרכיב סימבולי בקשר אמיתי - אין לי התנגדות (יש לו בעיות אחרות) כסף כבסיס להתחזות לאדון\שיפחה\... - קצת מפספס את הפואנטה. חלק מהדעות הקדומות מהוות, יש פה קהילה של מכורים לסקס אגרסיבי, יאללה נמכור להם קצת. בקשר לשיפוט ...לא משנה

אייב אם עד עכשיו אהבתי אותך, מעכשיו

אני מתה עליך. אין מפלט מזה. קודם כל, ישירות לגבי הנושא שדיברת עליו - אין לי דבר נגד אישה המבכרת לעסוק בזנות. נכון שרובן קורבנות של התעללות, כולן צריכות להיות מטופלות. קשה לי להאמין שאישה בריאה בנפשה תבחר מרצונה החופשי לעסוק בזנות. אלא מה? יש כאן מעין "הזדמנות" עסקית. לכל מי שמצוי מעט בביצת הבדסמ, ברור שיש פי אלפיים עבדים מאשר מלכות. כך התחילה מעין יוזמה כלכלית - אני אצליף בו קצת, אניח לו לנשק את רגליי ואגבה סך כמה מאות שקלים <סליחה שאני לא בקיאה בתעריפים>. כך נשים חיות בשלום עם עצמן כי כל עוד לא קיימו יחסי מין מלאים עם העבד, הן לא נחשבות בעיני עצמן לזונות אלא רק למספקות שירות מיני. לעתים הן גם נהנות מזה כי הן מקבלות עינוג מיני ורק נדרשות להשפיל גבר תמורת זה. כאישה החיה את חייה בסגנון בדסמ, אני יודעת שמי שהדבר בוער בעצמותיו, זקוק לדבר האמיתי, ובהעדר מספר מלכות רב, יתפשר גם על מלכה בתשלום. זה לא עושה את העיסוק שלה מכובד יותר. מבחינתי מי שגובה כסף תמורת מין, עוסק בזנות. כל זה לא נאמר כדי לשפוט מישהו. כמו שאמר נשר, מי שזו כוס התה שלו, שיבושם לו. שייהנה ושיצליח בדרכיו, ושוב כל זה לא מפחית מעצם העיסוק במין תמורת תשלום. יש בעיה נוספת. בדסמ הפך להיות משהו שצריך לסמן עליו וי בטופס הנסיונות בחיים. חייבים להתפאר ב"כן בטח אני ניסיתי את הסאדו מאזו הזה, אני שאקל גדול" - זו מעין אופנה כזו ואנחנו כולנו עדים לכך שנכנסים לכאן אנשים שלא יודעים מה פירוש האותיות בדסמ, אבל כבר מחפשים להם פרטנר להצלפות, או בנות שנועלות מגפיים שחורים עם עקבים וחושבות שזה הופך אותן למלכות. ככל שיותר אנשים מבקשים להתנסות בזה, גדל מספרם של אלו שלא מבינים דבר וחצי דבר בבדסמ. חלקם הגדול יכול להסתפק במלכה מקצועית, כזו שהפכה את השוט לכלי עבודה והדבר נועד לפרנס אותה ולא למלא צורך אמיתי ובוגר בשליטה על עבד – כך שאם יש ביקוש- יש הצע. מי שבעצם סובל מזה הם אלו הרוצים באמת למצוא מלכה רצינית. בחיפוש הם לרוב פוגשים קודם כל את ה"מקצועיות". אני מכירה לא מעט עבדים שלא מצאו ברירה ובמקום לממש באמת את שאיפתם למצוא מלכה אמיתית ולחוות את הבדסמ האמיתי, הם משחקים בכאילו. נכון, לעתים הפתרון של מלכה בתשלום יכול להתאים לאנשים מסוימים למשל לאנשים נשואים שלא רוצים לפרק מסגרות, לא כולם יכולים להרשות לעצמם קשר מלא, והאופציה הזו מספקת אותם. אני אומרת שוב, לא שופטת את מי שבוחר כך. לא יודעת אם כאן המקום לפתוח בדיון על מיסוד הזנות. אולי דווקא כן. נראה.

בכל פורום שקשור לסקס שראיתי עד היום

באו אנשים למכור את מרכולתם. ממש כמו שבפורומים שקשורים לכל נושא אחר באים אנשים למכור דברים שקשורים לנושא אותו פורום. ובעצם, גם דברים שלא קשורים לנושא הפורום. נו, אז מוכרים. אתה לא חייב לקנות. לדעתך זה אומר שהם חושבים שקהילת הבדס"מ היא חבורה של חרמנים נואשים וחסרי הבחנה שקל למכור להם כל דבר? נו, אז שיחשבו. שזו תהיה הבעייה הכי גדולה שלנו. ואני מסרבת להסתכל על זונות כעל קורבנות. זו פשוט לא הדרך הנכונה. יש להפריד בין אלמנט הקורבנוּת (שהזנות במקרה זה היא רק סימפטום שלו, ולא המחלה עצמה) לבין המקצוע. בקורבנות צריך לטפל כקורבנות, לא כזונות, ובזנות יש לטפל כמקצוע, לא כאוסף של קורבנות, ורק ככה יש איזשהו סיכוי להגיע למשהו משני הכיוונים.

gidionline80

New member
זה הקטע

שאתה מראש שופט וקובע שזה בסיס להתחזות על סמך מה תקבע וחוצ מזה מה שהטריד את מנוחתי זה יותר הנטיה בפורומים לשפט ולבקר במקום לתת לשני את הכבוד המגיע לו להחליט את החלטותיו באשר הן אגב לגבי זנות לא שאני מומחה גדול אבל בחברות בהן היא ממוסדת מספר המאושרות ושמצליחות לממש עצמן בהן גבוה מאלה הנכנסות לקטגורית הקורבן יש בזה קצת ארומה של פטרונות . בקיצור LIVE AND LET LIVE

אייבורי

New member
אני לא שופט

מסיכם עם נשר כי מבחינתי שיתן את כל כספו אם זה עושה לו טוב. גם בחברות שהזנות ממוסדת אני מתקשה להאמין כי יש נשים מאושרות במקצוע. אין כאן שום פטרונות או התנשאות, אלא סירוב להכניס את הראש לאדמה, לצאת לידי חובה ולומר, הן בטח מאושרות מהמקצוע ה"מכניס" שלהן. מסכים לחלוטין עם פומלית, יש לטפל נפשית וכלכלית בזנות, אחרכך מי שרוצה, אין לי שום טענה או התנגדות, אבל לומר כי הן מרוצות, קצת מסיר אחריות מאיתנו כשותפים לחברה. אולי אני קצת עייף מכל רוכל שבא למכור את מרכולתו אצלי בחצר (כן גם אתה שרוצה למכור לי שואב אבק....קישתא)

כל הכבוד גידיאוןליין

בד"כ אני רק צופה שקט אך לעיתים לא יכול שלא להגיב. במקרה מכיר את סופרוומן ולהגיד שמה שמניע אותה זה כסף זה קצת יותר מאיוולת. לא ברור לי מהיכן שואבים כל המגיבים למיניהם את העוז להחליט ולהגיב מבלי להכיר כלל את נשוא התגובה.סופרוומן לא מנסה למסחר שום דבר פרט לרצון שלה להגשים פנטזיה אישית .אז תפסיקו לשפוט ולחרוץ דין כאילו שאתם מבינים יותר מאחרים.תגובה זו בעיקר במענה לאייבורי ומסטראיגל שהשתלחו בצורה מוזרה , ואח"כ גם קנו ומכרו אחד לשני- תתבגרו קצת

אייבורי

New member
אני רואה שהתחלת להשתמש

יפה לך חוש ההומור. ולעניין סופרוומן בכוונה תחילה פתחתי שירשור חדש דיברתי על הנושא עקרונית אף אחד לא פגע ביקירת נפשך. ואם היא מוכרת אותך תסלח לי שאני לא קונה. נגמר הכסף.

חבל שאינך יודע להגיד - טעיתי

"נעלה אותה על הליפט נבדוק שמן מיים נזילות ואם היא לא מניעה בבוקר אני מחזיר לך." אכן אין לך מספיק כסף

אייבורי

New member
תאמין לי שאני יודע לומר טעיתי

אך מאחר והתלוצצתי עם נשר ואני בטוח ללא צל של ספק שגם הוא התלוצץ. אז עבד יקר, תגדל ותגדל קצת חוש הומור.

אייבורי

New member
../images/Emo93.gif ואני בניתי תוכניות על השיפחה

המשומשת יד רביעית מרופא במצב חבול. <הולך להכין תוכנית חומש חדשה>

למעלה