אייב אם עד עכשיו אהבתי אותך, מעכשיו
אני מתה עליך. אין מפלט מזה. קודם כל, ישירות לגבי הנושא שדיברת עליו - אין לי דבר נגד אישה המבכרת לעסוק בזנות. נכון שרובן קורבנות של התעללות, כולן צריכות להיות מטופלות. קשה לי להאמין שאישה בריאה בנפשה תבחר מרצונה החופשי לעסוק בזנות. אלא מה? יש כאן מעין "הזדמנות" עסקית. לכל מי שמצוי מעט בביצת הבדסמ, ברור שיש פי אלפיים עבדים מאשר מלכות. כך התחילה מעין יוזמה כלכלית - אני אצליף בו קצת, אניח לו לנשק את רגליי ואגבה סך כמה מאות שקלים <סליחה שאני לא בקיאה בתעריפים>. כך נשים חיות בשלום עם עצמן כי כל עוד לא קיימו יחסי מין מלאים עם העבד, הן לא נחשבות בעיני עצמן לזונות אלא רק למספקות שירות מיני. לעתים הן גם נהנות מזה כי הן מקבלות עינוג מיני ורק נדרשות להשפיל גבר תמורת זה. כאישה החיה את חייה בסגנון בדסמ, אני יודעת שמי שהדבר בוער בעצמותיו, זקוק לדבר האמיתי, ובהעדר מספר מלכות רב, יתפשר גם על מלכה בתשלום. זה לא עושה את העיסוק שלה מכובד יותר. מבחינתי מי שגובה כסף תמורת מין, עוסק בזנות. כל זה לא נאמר כדי לשפוט מישהו. כמו שאמר נשר, מי שזו כוס התה שלו, שיבושם לו. שייהנה ושיצליח בדרכיו, ושוב כל זה לא מפחית מעצם העיסוק במין תמורת תשלום. יש בעיה נוספת. בדסמ הפך להיות משהו שצריך לסמן עליו וי בטופס הנסיונות בחיים. חייבים להתפאר ב"כן בטח אני ניסיתי את הסאדו מאזו הזה, אני שאקל גדול" - זו מעין אופנה כזו ואנחנו כולנו עדים לכך שנכנסים לכאן אנשים שלא יודעים מה פירוש האותיות בדסמ, אבל כבר מחפשים להם פרטנר להצלפות, או בנות שנועלות מגפיים שחורים עם עקבים וחושבות שזה הופך אותן למלכות. ככל שיותר אנשים מבקשים להתנסות בזה, גדל מספרם של אלו שלא מבינים דבר וחצי דבר בבדסמ. חלקם הגדול יכול להסתפק במלכה מקצועית, כזו שהפכה את השוט לכלי עבודה והדבר נועד לפרנס אותה ולא למלא צורך אמיתי ובוגר בשליטה על עבד – כך שאם יש ביקוש- יש הצע. מי שבעצם סובל מזה הם אלו הרוצים באמת למצוא מלכה רצינית. בחיפוש הם לרוב פוגשים קודם כל את ה"מקצועיות". אני מכירה לא מעט עבדים שלא מצאו ברירה ובמקום לממש באמת את שאיפתם למצוא מלכה אמיתית ולחוות את הבדסמ האמיתי, הם משחקים בכאילו. נכון, לעתים הפתרון של מלכה בתשלום יכול להתאים לאנשים מסוימים למשל לאנשים נשואים שלא רוצים לפרק מסגרות, לא כולם יכולים להרשות לעצמם קשר מלא, והאופציה הזו מספקת אותם. אני אומרת שוב, לא שופטת את מי שבוחר כך. לא יודעת אם כאן המקום לפתוח בדיון על מיסוד הזנות. אולי דווקא כן. נראה.