לא נראה לי, צר לי לאכזב אותך..:S אולי עדיף שתפתח דמות באנדיט חדשה? בנדיטים שליטה!!!יש לי בנדיטית בברה רמה 68 עוד מעט CB ותעשה בום בום בום..D: אז אם אתה צריך ייעוץ אני פה..
טוב, נתחיל בזה שלא אמור להיות לך STR או INT גבוהה יותר מ5. ואם העלת אחד מהם זה אומר שלא העלת במה שכן צריך- DEX ובעיקר LUK מה שמוריד את ההתקפה שלך ואת היעילות שלך כדמות של גנב, וגם יגביל אותך בלבישת ציוד מתאים לרמות גבוהות יותר. את הפרטים המדוקדקים יותר אתה יכול למצא במאמר שאני כתבתי[חעחע נו..XP] בפורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1694&a=85333&c=7988&sc=0&ssc=0אבל אתה יכול לנסות להמשיך לאמן את הדמות שלך, ולנסות להשיג קאש ולעשות AP RESET ובכך להציל את הנקודות האבודות.. או פשוט להלשים עם העובדה שהגנב שלך ~תמיד~ יעשה נזק הרבה יותר נמוך ממה שהוא אמור לעשולת יחסית לאותה רמה ושהאימונים איתו ~תמיד~ יהיו יותר קשים מאשר עם גנב בעל סטאטים נכונים. מצטערת..^^"
קראתי בעיון את המדריך... נראה לי אתחיל דרך חדשה איתו למרות שרק המחשבה די מתסכלת אחרי כל כך הרבה אימונים quest וכד'.... נראה כמשהו די קשה אבל כנראה יתן הרבה יותר נחת אם הדמות תוכל להיות חזקה יותר ברמות נמוכות יותר מזאת שהיתה לי כרגע ותאפשר עליה יותר מהירה ברמות... נראה לי אין ברירה... אשמור בדמות הנוכחית מה שיש לי ואתחיל במסע חדש בעזרת המדריך שלך
אל ייאוש..D: זה נראה לך ארוך וקשה רק כי עשית את זה פעם אחת... עכשיו שיש לך ניסיון ודמות טובה יותר אתה עולה את הרמות האלה בחצי מהזמן ונהנה מכל שנייה.. בהצלחה
כשפתחתי את הקוסמת ברקים, הייתי בטוחה שייקח לי מלא זמן לעלות רמות. אבל בגלל שהכרתי כבר את הקווסטים ומקומות לאימון והסטאטים שלי היו טובים, בקושי מצמצתי ואני כבר רמה 40.
מימון ראשוני לחות יש, בגדים וכו'... את הקווסטים אתה מכיר... איפה נמצא מי ומה ואיזה מפלצות טובות או לא... יש יתרון בלפתוח דמות שוב, בטוח שתעלה מהר יותר רמות בהצלחה
זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני לא הולכת להיות רופאה ...>< וגם לא וטרינרית...>< אולי ביולוגית, שאוכלך לבשר לצמחים על גורלם המר- לוקחים להם דגימת תא...ו-ז-ה-ו!