back-to-back-to-back Home-runs לדודג'רס!!

מיין אף פעם לא היה איזה קוטל HRים...

הוא תמיד הרשה טונה של HRים...15 ב90 אינינגים בשנה שעברה... בAL החולשה הזאת הרגה אותו...בNL...הוא יכול להצליח בכל מקרה. סה"כ חוץ מהHRים הוא נתן הופעה לא רעה אתמול. ההופעה הגרועה היחידה שהייתה לו העונה הייתה נגד......במפתיע, הAL. (יאנקיז).

מה שכתבתי כמובן הולך גם לגבי פרז...וגלווין אם

כבר. דטרויט, ההתקפה אולי הכי טובה בAL. לפני העונה היו הרי דיבורים שהרוטציה של המטס לא עמוקה מספיק...בNL לא שמים לב לזה, אבל מול הAL...פער הטלנט בין הליגות גדול. אתם פשוט עוברים סלאמפ...מתמודדים עם קבוצות קצת יותר קשות. נדמה לי שזה גם החלק הקשה בלוח משחקים שלכם, כשאתם פוגשים לא פחות מ6 קבוצות שהיו בפלייאוף שנה שעברה ברציפות. (דטרויט, יאנקיז, דודג'רס, קארדס, אייז ומינסוטה, למרות שלפגוש את הקארדס זה לא איזה משהו קשה בימים האלו
)

maximf

New member
איך אני שונא ללכת למשחק שלפני המשחק הטוב

חטפנו בראש מטורונטו, שתי המשחקים הבאים , ניצחונות יפים על המטס.... שנה שעברה הייתי בהפסד לסן דייגו ובמשחק למחרת .... 4 הומרים רצופים..... בעסה אגב לירון.... גריידי שמע אותך..... לוני מתחיל לשחק יותר ונראה לי שלאט לאט יתפוס את העמדה של נומאר(שעוד רגע יורד ל DL.... רק כי זה נומאר) ומאט קאמפ גם משחק במרכז, אני מקווה שהוא מוותר גם על פייר לאט לאט כי אתמול קאמפ שיחק במקום אית'ייר אה ראסל מארטין מוביל כרגע במירוץ לאולסטאר אם אני לא טועה... לפחות לפי כתובית שהייתה ב ESPN

LADodger

New member
כן ראסל יפתח באול-סטאר בטוח

אולי אפילו ג'ף קנט ונומאר גם, אבל לנומאר אפילו לא מגיע לפתוח בדודג'רס אז איך הוא יפתח באולסטאר?!

אם כבר אולסטאר...

בוסטון ביקשו הMLB לשנות את הטפסי הצבעה שנשלחים לשחקנים. בגלל שדיוויד אורטיז כבר נראה בדרך הבטוחה לשמה דרך האוהדים ב1B, בטפסים שנשלחים לשחקנים ועוזרים בבחירת המחליפים בוסטון ביקשו מהMLB לשנות את הפירסט בייסמן שלהם לקווין יוקיליס, כדי שגם הוא יקבל תגמול על השנה המעולה שלו. אורטיז חושב שזה רעיון נהדר ותומך בזה.

Homer Simpson

New member
תראו מי אוהדת את הדודג'רס

הנה הבלוג של השחקנית אליסה מילאנו. בראש הדף יש קליפ של שלושת ה-HR-ים. האמת, כתוב לא רע, וגם אהבתי את הירידות על לוגו ודרו. אגב, אם להאמין לדף הזה, היא אוהבת בייסבול לא רק בגלל המשחק (טום גלאבין?!?).

LADodger

New member
זה כבר ידוע... אבל תראו מי ביקרה במשחק אתמול!

זוהי ויקטוריה בקהאם כמובן, שהפכה להיות אוהדת הדודג'רס אחרי שדיוויד שלה עובר לשחק בלוס-אנגל'ס גלאקסי מליגת הכדורגל האמריקאית בשנה הבאה (MLS): http://www.dodgerblues.com/fanforum/nfphpbb/viewtopic.php?t=9020 בתמונה שאני הוספתי היא נראית עם פוטנציאל גדול להחליף את ברט טומקו בתור פיצ'רית!!

LADodger

New member
ובקשר למילאנו - היא הייתה החברה של בראד פני

אם אני זוכר נכון... או שזה היה דרק לואו? אחד מהם זה בטוח.

ועודד פאר ועוד אחד עם שם משפחה חיים

ועוד כמה שחקני קולנוע ... דיוויד ארקט , וולף (זה ששיחק את ביילי בסדרה המצליחה משנות ה-90 : "שולחן לחמישה"- בשמה העברי) ועוד כמה שחקני קולנוע מפורסמים.. בקיצור הרבה ידעו אותה ואני לא אתפלא אם בקרוב היא תלד למר אליהו דיוקס עוד ילד לאוסף ..

לעומת פליקס פיי ..

שאתמול גנב לבסיס שני וחטף את הכדור שהגיע מהקאצ'ר בביצים .
מצטער פליקס הייתי חייב
. אני אוהב את הרוקי הזה ולא הייתי צוחק עליו אלמלא היה מחלים מהכאבים . ברגע הראשון זה היה נראה קשה אבל הוא התאושש . ואם כבר מדברים על נושא זה , אני לא בטוח עד כמה בארי בונדס "will get the base hit " . מחקרים מוכיחים ששימוש בסטרואידים מקטין משמעותית .

למעלה