back-to-back-to-back Home-runs לדודג'רס!!

LADodger

New member
back-to-back-to-back Home-runs לדודג'רס!!

באינינג השני - זה התחיל על סולו של ווילסון בטמיט למרכז, אחריו עלה מאט קמפ והביא גם הוא אחד לשמאל, ואחריו עלה לא אחר מאשר הפיצ'ר קואו ונתן אחד ימינה!! זה קצת מזכיר לי את המשחק המדהים מה-18 בספטמבר 2006 נגד סן-דייגו, כאשר הם הובילו 9-5 באינינג התשיעי, ואז 4 סולואים רצופים (!!!!) של הדודג'רס ע"י ג'ף קנט, ג'יי-די דרו, ראסל מארטין ומארלון אנדרסון (השני שלו באותו משחק), השוו את התוצאה, ובאינינג ה-10 סן-דייגו עלו ל-10-9 אבל נומאר הביא ווק-אוף הומר וניצח את המשחק 11-10!! http://sports.espn.go.com/mlb/recap?gameId=260918119 כרגע 4-1 לדודג'רס בסיום האינינג השביעי.

NYMets Man

New member
אני לא יודע מה יהיה עם המטס האלה...

כבר שמונה הפסדים בתשעה משחקים... זה נראה רע

passanger57

New member
אל תדאג אתם שומרים את הכוחות ל סוף השבוע|חיבו

סומכים עליכם

ואיך לא הזכרת, ורלנדר זורק נו היטר!

12 K נו היטר על הברורס. ההגנה עזרה לו הרבה גם.

איזה כיף לראות את זה בוידאו...

הקרווב הנהדר שלו והפסטבול של 99-100 MPH מוציא חובטים בקלות. ואיזו שמחה.

LADodger

New member
אתה צודק, הייתי חייב פשוט לרוץ למתכונת ב-HTML

אז לא הספקתי לרשום הכל... עוד כמה ימים אתם תראו את האתר שבניתי עולה לאוויר!! (אם מישהו יודע - איך אני מעלה אותו לרשת בחינם?)

וווהוווו הפנטזי שלי ממסגר את היום הזה בזכותו

43 נק' הוא הביא אתמול! ויש לו עוד פתיחה השבוע! ווהו! שניר ואני מביאים הכי הרבה נק' השבוע. כאשר אני מוביל עליו 131-108. אתמול גם פפלבון וריברה הביאו לי סייבס. אוסוולט, שאגב לא ממש משהו העונה, הביא לי 14.5 נק'. החובטים שלי לא משהו השבוע עדיין.

אוסוולט די בירידה כבר כמה עונות...

לפחות הK רייט שלו...קבל את הK רייט שלו מאז שהתחיל במייג'ורס: 2001: 9.15 2002: 8.03 2003: 7.63 2004: 7.82 2005: 6.85 2006: 6.77 2007: 6.27 זה לא אומר שעכשיו הוא פיצ'ר רע, אבל אותי זה היה מדאיג, במיוחד לעתיד, אם הייתי אוהד אסטרוס. הוא כבר קיבל את ה5 שנים ו73 מיליון שלו שנה שעברה, בכל מקרה. אתמול אומנם זה היה לידג' שלקח לו ניצחון אחרי שנתן HR לחובט הראשון שהוא רואה אחרי שהוא חוזר לתפקיד הקלוזר...

לדעתי סתם עושים לו עוול...

לפני אתמול, מאז ה2 במאי (תקופה של חודש וחצי) הוא הופיע 18 פעמים, הרשה ראן רק בהופעה אחת, זרק 20 אינינגים של ראן אחד ו28 K. גם הראן שהוא חטף היה מאינפילד סינגל, באנט, גראונדאאוט ואינפילד סינגל. הוא נראה טוב והגיע לו לחזור לתפקיד הקלוזר. אתמול אומנם לא הלך לו, אבל לדעתי אין סיבה שהוא לא יכול להיות קלוזר טוב לשארית העונה (אולי לא יחזור לגמרי לרמה של 2004-2005).

הווילר הזה...היום בטח הבטיח שהוא לא יקבל צ'אנ

ס...5 ראנס בשמיני להרוס יתרון 3-2. לאוקלנד! צריך להתאמץ כדי להרשות 5 ראנס לאוקלנד, ועוד באינינג. מאז ה1 ביוני זו ההופעה הרביעית שלו כבר עם 3+ ER.

מצחיק, אגב שדרו היחיד בהיסטוריה שהיה מעורב

ב2 מקרים של 4 HRים ברציפות. זה קרה סה"כ 5 פעמים, ודרו היחיד שהיה בשניים.

passanger57

New member
היאנקיז רק 5.5 מ WC מישהו חושב שהם

לא יהיה ב פלייאוף ??? בארה"ב כבר קברו אותם ופיתרו את כל הצוות -הרבה אנשים יאכלו את הכובעים שלהם נקווה שה METS יעצרו את הראן שלהם אחרת ...............................

LADodger

New member
מסתבר בסוף שזה היה על 3 זריקות רצופות...

מה קורה לג'ון מיין? שניר אני דורש הסברים. שימו לב למירוץ ב-NL WEST: שלוש קבוצות בשיוויון, כאשר הפאדרס מובילים רק באחוזי הצלחה (ניצחון והפסד אחד פחות). ולירון - תפסיק לקרוא לפיצ'ר שלנו "קאו"!! זה KUO - קו-או. (הוא לא פרה!)

NYMets Man

New member
מה שקורה לו...

זה מה שקורה לגאלווין, לפרז ולאל דוקה... אין לי מושג מה קרה אבל שמונה הפסדים בתשעה משחקים... אאוץ'

NYMets Man

New member
אחרי 6 פתיחות טובות

הוא התפרק לפני שלושה ימים מול בונדרמן במשחק שהיה בפוקס (ואני מצטער על כך) 5 אינינגס 5 ER ומשהו כמו 13 היטס ו5 ווקס... אשכרה קרוסלה

למעלה