Babyliss Curling Wand

efroch99

New member
Babyliss Curling Wand

הדבר הזה:
http://www.babyliss.co.uk/stylers_2285u.html

אתן יודעות שיש לי שיער מאוד דק וחלק, והדרך היחידה שלי לקבל ממנו קצת נפח זה לישון עם שיער רטוב. וגם אז זה מחזיק בקושי שעה.
למישהי יש ניסיון עם המלתל הזה?
זה יעיל?
זה מחזיק גם על שיער חלק מאוד?
זה פוגע בשיער?

כל כך בא לי שתהיה לי אופציה לשיער מעט גלי!!!

muesli

New member
זה

חום גבוה ישיר על השיער, אי אפשר להגיד שזה לא עושה נזק...
אבל אם לא כל יום, יכול להיות שיהיה בסדר. נראה לי שאני בטוח הייתי מקבלת כוויות מה wand. י
אאוץ

ניסית לעשות צמה/ות או גולגול עם שיער רטוב ולתת לו להתייבש ככה? אולי בתוספת חומרים שקצת מחזיקים זה יתן לך beach curles

efroch99

New member
ניסיתי לעשות כל מיני....

זה מחזיק לי ממש בערך 10 דקות לפני שהכל צונח.
לא ניסיתי חומרים, כעקרון אני לא כל כך אוהבת.
תודה על התשובה.

muesli

New member
אם כך

לפעמים טיפה של ג'ל מדולל (או גלייז), לא תהיה מורגשת על השיער מבחינת מגע כל כך, אבל תעזור לו. אבל מבינה אותך, בסלידה מג'יוף השיער

יכול להיות שגם עם חום את תצטרכי לשים המון ספריי, ואז לא בטוח כמה תאהבי את זה...

פן בייביליס אצל הספר מחזיק לך בלי כלום (כלומר בלי ספריי או כל מיני משחות שהם שמים), או גם לא?

לפעמים יש חנויות או ירידים שהם שמים את המכשירים לדוגמא ואז את יכולה לנסות על חתיכת שיער ולראות אם זה עובד על השיער שלך, או לי זה מתאים לך (אם אין חברה לעשות אצלה ניסוי על המכשיר שלה...
)

efroch99

New member
אני בחיים לא עושה פן

ספרים משתגעים ממני שאני מתעקשת בלי פן בסוף התספורת. רק ליבש....

רעיון טוב לנעשות ניסיון בקניון. תמיד אני בורחת מהם כמו מאש...

fairytale10

New member
החלקת שיער!משהי עשתה?מכירות אחרות שעשו?

הזמנתי כבר תור להחלקה. אני משועבדת למחליק שיער ונמאס לי..
מכיוון שאין לי ממי לקבל המלצות, הלכתי על מספרה ותיקה אך 'צעירה' ומקווה לטוב..

fairytale10

New member
אני רק אוכל לדווח לך..

יודעת שלוקחת סיכון מסוים אבל נורא בא לי על זה!! אני גם חושבת שזה יחזיק מעמד הרבה זמן ושלא אצטרך לחדש בפרקי זמן קצרים
כי השיער שלי למעלה דיי חלק, כך שכנראה פעם בשנה תספיק לי לחדש שורשים (לפחות כך הוא הסביר לי בטלפון)
כשהשיער מסודר זה פשוט מקפיץ את המראה ונראה הרבה יותר טוב...את השיער הרגיל שלי ללא פן או מחליק כלל אני לא אוהבת. אין לו צורה.
הוא סתם גלי ונפוח...
מקווה שיצא טוב!!!

Zorikit

New member
תקשיבי! תבטלי את התור שלך!

אני לא רוצה להלחיץ(או שכן?) אבל מאוד חשוב לעשות החלקות במקום עם המלצות, וותיקים, שיודעים מה הם עושים...
אני מכירה אינספור בחורות שהשיער שלהן נהרס כליל בגלל החלקות במקומות שלא היו מקצועיים מספיק... ואין דרך להציל שיער שנהרס מהחלקה, רק לחכות שהוא יצמח...

fairytale10

New member
זוריק.. זו מספרה עם ניסיון

פשוט אין לי הרבה סיכויים לקבל המלצות כי אינני מכירה אף אחת שעברה החלקה ובינתיים נמאס לי או להחליק כל הזמן
או להתפשר על שיער בלי צורה..יש לי הרגשה טובה בנוגע לספר הזה.

Zorikit

New member
אישית הייתי לא לוקחת סיכון ומחפשת בגוגל

שואלת בפורומים שונים...
בחיים לא הייתי עושה החלקה בלי המלצות על המקום.

יש קומונה להחלקות יפניות, דרכה הגעתי לג'נרה

ביפו (ואני מבאר שבע), כבר 3 פעמים עשיתי שורשים ואני ממליצה בחום. היא עושה אך ורק החלקות יפניות ולכן יש לה ניסיון אדיר. שאר הפרטים במסר

Aussie Girl

New member
אני גם שקלתי לקנות אחד

יש מבחר גדול של ceramic curling wand אצל כל מיני חברות. אני לא בטוחה שbabyliss הם הבחירה הכי טובה אבל אם תכנסי לamazon.com תכלי לראות תגובות ורייטינג למוצרים שונים. בגדול לכל מוצר יש גם תגובות שליליות מאוד ונראה לי שזה hit and miss ותלוי בסוג שיער ספציפי.
אני ראיתי גם reviews ביוטוב למסלסל הקרמי של Amika ובנות שם אומרות שהמסלסל הקרמי עובד גם על שיער בעייתי לסלסול (כלומר שמו שלי ושלך) ושזה לא פוגע בשיער כמו מסלסל רגיל, על הצד השלילי, קל להכוות ממסלסל קרמי.

למעלה