baby got back!XD

o0Invisible0o

New member
משדחם שעבר..

בייס מבאניסטיק. לדולי לצביעה..:X עריכת פנים שלי.. ועכשיו הוספתי שיער.. לא הספקתי לתקן עדיין..[אני עובדת לאט.
]

LudaGirl

New member
נחמד נחמד

החצאית מוצללת ממש סבבה. השיער קצת יש מדי. ועריכת הפנים יפה

טוב, קקי.

לא עשיתי דולי מיליוני שנים, ובכלל, לא הייתי פה. קורה! בייס מ-disappeared element adoption center O_ם ורק בקשה קטנה, אפילו שזה לא לפה; מישהי בבקשה יכולה להפוך לי את זה לקובץ GIF עם רקע שקוף?

LudaGirl

New member
מדהים

הפלטה של השמלה מצוינת. השמלה עצמה מצוינת. הכל בעצם מצוין.

Dandoka

New member
אהההההההההההההה

אם זה קקי אז אני לא רוצה לראות דברים שאת אוהבת!! העיצוב מהמם, הכל כ"כ יפה. מוכשרת!

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאעה..;;;;;;;;;;

זה יצא זוועה..<< נמאס לי ממנה לגמרי><!!!! שונאת את החצאית, שונאת את הנעליים שלה...והדבר היחיד שיפה שם זה המחוך המוזר הזה! אין לי עצבים כרגע להמשיך אותה. המ למישהו יש רעיון איזה שיער יתאים, ועם בא לו לעשות לי קווי מתאר?;; וגם למי יש רעיונות לבגדים של היצור האפור שיושב מאחורה ומכונה ערפד? בייס באניסטיק..>< אווף..;[

YuviR

New member
אין לך סיבה להתייאש

כי יצא לך מדהים :] דווקא הנעליים ממש יפות, וגם החצאית וגם המחוך. ואם תגמרי אותה זה יכול לצאת באמת יפה. קווי מתאר לשיער אני לא יודעת לעשות, אבל לדעתי יתאים שיער ארוך ארוך מאוד ושחור.

LudaGirl

New member
מאוד יפה

המחוך באמת מצוין. המגפיים גם אחלה. במיחד הסוליה שם. תשני קצת את ההצללה של האיזור העליון במגף. לא בטוחה שמתאים לכל הסיפר הזה חצאית ורודה. אבל זה כבר עניינך. יתאים לבחור שם ללבוש בגדים שחורים מעור. ויתאים לה שיער שחור, אבל לא ארוך.

YuviR

New member
../images/Emo42.gifאי-קנדי

היא איכ אז תתנו לי הערות בונות

dinora12

New member
../images/Emo210.gifיפה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

השיער דק מידי זה נראה כאילו היא קצת אחרי מקלחת ובנעליים-תעבדי על ההצללה תיק חמוד!!! אבל תצלילי גם את הידיות של התיק לא? טוב סכ"ה היא יפה

למעלה