תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!
תרשמו את זה בקורות חיים שלכם . אני רושם שלמדתי באו"פ והמראין לא אחת הרים גבה ושאל "למה ???????????" חברות גדולות במשק שמכבדים את עצמם פשוט לא מכבדות את התואר כמו שצריך . מה לעשות ..........פגעתי בנקודה רגישה -אבל זה נכון ועצוב . לגבי מנחים שלפעמים הם :אוכלי חינם " היה לי פעם מנחה שכל פעם שעת ההנחייה שלו היתה תפוסה ,התברר שהוא פשוט הרים את שפורפרת הטלפון ,ואז היה כאילו צליל תפוס . היה עוד מנחה שתמיד אחר לשיעור (באופן קבוע ,לא החזיר ממנים ,גם לא לימד ) לא חסרים אוכלי חינם . ארגון האו"פ הוא אירגון מיוחד המוגדר כמערכת רופפת (לכל מי שלמד התנהגות אירגונית ) ובעצם היותה כזו הפיקוח על העובדים הוא רופף לגמרי ,המערכת חשופה להתאבנות חריפה ,וכמובן ההאבטלה הסמוייה חוגגת . לגבי אישיותי ה"חברית " לא באתי לרכוש כאן חברים ,אלא להעיר אותם משנתם הערבה . אני אישית מוקף בסביבת תומכת מעין כמוה . אני מיחצן מסיבות (רק לאנשים יפים ) באיזור המרכז ,כך שצרכי החברתיים באים לסיפוקם . חוץ מזה ....למה אחוז הבנות היפות באופ הוא נמוך ? חשבת על פעם? יש לי שאלת מחקר בנידון ,וידידה שלי עושה על זה עבודה סימנריונית . אני הסברתי את זה עי קשרים עקפים שלא כל כך תאהבו לשמוע ,אבל כנס לכיתה באופ -ןתבדוק כמה "כוסים " וכמה "כוסיות " יש ?? תכנס לכיתה באוניברסיטת תל אביב ,או מכללה למנהל (ראשון ) ותראה איזה יפיפיות וחתיכים . ישנם כמובן ארטיפקטים של מקום (אולי אזור המגורים משפיע על מראהו של הסטודנט ) אבל בעזרת כלים סטאטסטים פשוטים ניתן להגיע למסקנה כמעט חד משמעית "הסטודנטים\סטודנטיות של האופ פחות יפים מסטודנטים אחרים " וגם כנראה "פחות מוכשרים " *מיותר לציין שאני שווה שווה שווה . והלוואי והיו עוד סטודנטים\סטודנטיות יפות \יפים ששווה להסתכל עליהם,ןלא לראות בבונים וקופות . שלכם "טיפוס של מאה " *הרגזתי פה כמה אנשים ,אבל בפעם הבאה שתשבו בכיתה באחד מהקורסים באופ ותסתכלו על קופיפה עגלגלה ושמנמנה עתירת -שיער אולי תזכרו "בטיפוס של מאה "