b.tech או bsc

shaifeingold

New member
b.tech או bsc

מעוניין להתחיל לימודי הנדסת תוכנה בסמסטר אביב. במידה ובמהלך הלימודים יוקר התואר כb.sc הוא יוחל רטרואקטיבית?

True prophet

New member
תראה...

תהליך המרת התואר במסלול הנדסת תוכנה כבר נמשך זה זמן מה ולכן אני משער שהקורסים שיילמדו באביב כבר תואמים את דירשות המועצה להשכלה גבוה לצורך ההכרה בתואר כ-B.Sc . אני לדוגמא סטודנט במסלול הנדסת אלקטרוניקה והמכללה קיבלה עבור מגמה זו הכרה בתואר B.Sc לאחר שכבר התחלתי את לימודי . ממה שהבנתי ישנו סיכוי שאקבל B.Sc שכן הקורסים שלקחתי כבר עבורו שינויים לצורך ההכרה הנ"ל.

studenta

New member
bs.c

שלום, אני סטודנט לתוכנה שנה ד' לגבי התואר: לנו מבטיחים כבר משנה ראשונה את ה bsc , במשך 4 שנים כל מה שאנו שומעים שזה בטיפול ושזה בשלבים סופים.... וכבר 4 שנים שלא קרה כלום. אני במקומך הייתי חושב טוב טוב לפני שהייתי משקיע 4 שנים. אם התואר לא מאושר או שאין התחייבות בכתב לגבי אישורו, כולם יכולים להבטיח לך מה שהם רוצים, במבחן התוצאה המכללה הזו לא עומדת!!! בהצלחה

M u f f i n

New member
נכון אבל...

למה אתה קורא לעמוד במבחן התוצאה? המכללה הבטיחה B.Sc וקיבלה אישור הענקת B.Sc לכל המחלקות וסביר להניח שתקבל גם עבור מחלקת תוכנה וניהול בשלב מסוים. גם אני נירשמתי בהנחה שאזכה לתואר הנכסף ולקחתי בחשבון את הסיכון שבגלל שכל העינין עדיין בתהליכים יש סיכוי שלא אקבל B.Sc. לדעתי כל סטודנט שנרשם כשהעינין בתהליך ולא מובטח לו התואר צריך לקחת את העינין בחשבון.

vbmf

New member
../images/Emo128.gif נכון אבל ../images/Emo35.gif

איזה "אבל" יש כאן בכלל? או שיש אישור , או שאין. המכללה בונה על כך ש-לא מעט סטודנטים יתחילו את הלימודים בגלל אותה הבטחה,שלא בטוח בכלל שניתן לעמוד בה.

vbmf

New member
למה ציפית?

לקיום הבטחה שלא בטוח בכלל שהמכללה מסוגלת לעמוד בה? אולי היה לך נוח לעצום את העיניים כשנרשמת?

למעלה