B-) האושר ממש פה

יורם**

New member
B-) האושר ממש פה

שלום..אני בחור אולי קצת ``מיושן`` אדם שחושב שתמימות זה יפה. אני חושב שבעולם שלנו אנשים עסוקים בחומר.בית.רכב.כסף.וכו`. מרוב שאנשים מחפשים אושר הם מפספסים אותו ובגדול. אז די לחפש כסף.בית יפה יותר.רכב .וכו`.תתחברו אל הפשוט. לרגשות.לתמימות.לנפש.שהם המקור לאושר שאתם מחפשים. וזיכרו האושר ממש ליד הבית.

שלכת

New member
רוצה טבעת?

תתעורר אנו חיים בעולם חומרני ואני בחורה חומרנית(מדונה....) אני מסכימה איתך במליון אחוזים אבל מה לעשות שצריך לזרום על מנת לשרוד ולוותר על מה שבאמת חשוב.

j7

New member
חייב להגיד לך...

רק רציתי לומר שלא חייבים לוותר על מנת לשרוד... לדעתי לפחות, אלא שכל העניין הוא למצוא משהו לעשות שגם תאהב לעשות אותו.. ובעצם כל העניין הוא להיות שלם עם עצמך. (of course that it`s easer said then done, but still.....) ובהקשר לנושא הפורום הזה, לדעת ללמוד מכל קשר ומכל אדם שאנו יוצרים איתו קשר מה כן לשמר ומה להוקיע מתוכינו, אם זה חלקים מאישיותינו, דפוסי התנהגות וכו`, וע``י כך להגיע ולמצוא את העצמנו השלמים, כי אם חשבתם על זה פעם לבטח הבנתם שעד שלא נמצא את ``האני השלם`` של כל אחד מאיתנו, יהיה לנו, לכל אחד/ת מאיתנו למצוא את המישהו/י שישלימו לנו את השאר.... היו שלום, Where ever u may b, how ever u r.. where ever u go Phisicly, Spiritualy Personaly Truly urs.. j7.

שלכת

New member
בכנות - אתה ממש מוצא חן בעיניי

האמת שזאת הפעם הראשונה שלי בפורום והייתי בטוחה שאני אתאכזב מהרמה האינטלרטואלית של המשתתפים ושלבסוף או למעשה מן ההתחלה אני אפרוש. אבל יש לך את זה. יישר כח לילה טוב וחלומות פז שלך שלכת

j7

New member
ממש לא...

שלחתי לך מייל... יש לך ICQ? אם כן אשמח אם תשלחי לי את המספר במייל.... מחכה...

j7

New member
אני מבין...

שאת פרשת.. אז בדיעבד. לילה טוב.. ונדבר... j7.

שלכת

New member
חיכיתי לך

אבל אני באמת הרוגה אז אם תוכל לחזור אליי מהר... דרך אגב האי מייל אינו מעודכן מצטערת. בזמן שישנת גיליתי שאתה מהרצליה אני גרה 30 דקות ממך אה לא אמרת לי בן כמה אתה... im waiting

שלכת

New member
בעיה

ליידי D זה לא המייל הנוכחי שלי והמייל המקורי שלי הוא עם השם שלי... אני לא מצליחה לפתוח מייל חדש. פתרון??????????

j7

New member
icq או טלפון...

esprete time call 4 despret meshers... או איך שכותבים את זה..... וה רק בהנחה שאת לא מצליחה עדיין לפתוח מייל חדש...

j7

New member
או ש...

u have my word, as a gentelman, that I wont use ur mail address in any means u wont like.... under the surcemtances I don`t c any other options.... unless u succeed with opening the new mail 4 ur self... w8... j7.

j7

New member
שלכת יקירתי...

אני הולך עוד מעט לישון... אני מקווה לתפוס אותך מחר.. רשמתי לך את המייל שלי.. והרי הוא לפניך שוב [email protected] אני מקווה למצוא ממך מייל, בהנחה שתצליחי לפתוח לך אחד חדש.... וגם אם לא.. Untill next time... j7.

j7

New member
טוב....

חיכיתי חיכיתי.. ומי לא באה? אז אני עכשיו באמת הולך לישון... ואלכול קודם.. רעב רצח.. ואם עד אז לא אראה ממך סימן חיים אז אני מקווה ``לראות`` אותך מחר... היום בעצם.. בוקר טוב... j7

lady d

New member
תתעורררררררר

רשמתי לך את המייל שלי במייל שלך מצטערת על צירוף המילים תבין :בוקר-וההיפות הורגת!!!!!!!!!1

j7

New member
עוד לא קיבלתי את המייל ממך...

מה עושים?

למעלה