B-) האושר ממש פה

lady d

New member
לא ייתכן!!!!

שלחתי לך הרגע עוד אחד במידה וקיבלת תעדכן אותי קודם פה לפני שתרשום לי משהו במייל. אני מקווה שהנתק הזה ביננו לא מעיד על הבאות.........

j7

New member
זה גם מה שאני מקווה.....

אבל כבר קיבלתי את העדכונים ממערכת הפרומים של תפוז ועדיין לא קיבלתי את המייל ממך... מה את אומרת, אם להיות קצת ריאליים לרגע, ששנינו נלך קצת לישון,לי נשארו שעתיים בערך וגם את אמרת שאת צריכה לקום מוקדם... ומחר ברגע שיהיה לי זמן אבדוק שוב מייל... בכל מקרה כל לילה אני פה בין 22:00-24:00 ועד השעות הקטנות או אפילו עד הבוקר... אני מאוד מקווה שאת לא נעלבת או משהו, ולצורך הפרוטוקול, וגם בלעדיו, אני מאוד מעריך את ההקרבה, (של שעות השינה שלך) את המסירות, וההתמדה.. ומקווה לראותך בהמשך ושלא תקללי אותי או כל מישהו/משהו אחר.. בזה שאולי יהיה לך יום עמוס בעייפות בפיהוקים היום.. לילה טוב לך ילדונת... j7

j7

New member
אם את ערה עדיין....

תנסי לשלוח ל- [email protected] תעדכני אותי כאן בבקשה... למרות שלא חייב... j7 או j6 What ever..... ;-)

j7

New member
אם את שלחת לי מייל...

אז זה הגדיע בצורת קוד או משהו ואני לא כל כך יודע מה לךעשות עם זה... אז אם תוכלי לשלוח עוד פעם משהו פשוט יותר.... מחכה לך...

lady d

New member
ערב טוב כאן שלכת

תבדוק את המייל שלך!!!!!!!!!!!! תעדכן אותי קודם פה בבקשה.

יורם**

New member
שלכת B-)

היי שלכת. את צודקת. כולנו חומרנים אבל.החומר צריך להיות עזרה לרוחניות ולא הרוחניות לחומרניות. אנחנו צריכים לעשות חיים ולא הם אותנו. תחשבי על זה..... יורם

שלכת

New member
בוקר טוב לך

חשבתי שכבר לא נשמע ממך היום בכל אופן אהבתי את המשפט שכתבת לי יש בזה עומק

למעלה