Azealia Banks - Fuck Up the Fun

אבישי ר

New member
בחיים לא שמעתי את טימברלייק כל כך מרגש.

הוא נכנס לתפקיד הפגוע ממש טוב.

DAN1EL

New member
Kanye - Yeezus

שמיעה שנייה.

DAN1EL

New member
אני מת לשמוע את כל האלבום

אבל אני חייב לחזור ללימודים.
אני אשמע יותר מאוחר. אוף.

DAN1EL

New member
Jay-Z - Magna Carta...Holy Grail

החלטתי לעשות הפסקה מהלימודים כדי לשמוע את זה.
אני רק בשיר הרביעי, וכבר ברור שג'יי הראה לקנייה הפעם מאיפה משתין הראפר (ואני חולה על קאנייה, כידוע).

בינתיים זה עולה בעשרות מונים על האלבום החדש והמעייף של קאנייה.

אני גם שם לב שטימבאלנד הפיק את רוב האלבום, שזה די מגניב שהוא חוזר לעניינים כמפיק שעושה דברים מגניבים.

DAN1EL

New member
וואו. זה פשוט מצוין!!

כל שיר בינתיים תופס אותי כבר מההאזנה הראשונה.
זה כל כך badass שבא לי לדקור מישהו

DAN1EL

New member
אתה יודע מה התוכניות שלו מבחינת סינגלים?

או שהקטע עכשיו שלו ושל קאנייה זה לא להוציא סינגלים?

באלבום של קאנייה אין אף שיר שהוא סינגל-מטריאל, ובאלבום שלו יש כמה גבוליים, אבל בתכלס גם לא.
אולי רק השיר עם ג'סטין, שהוא חזק ביותר.
השירים עם ביונסה ופראנק אושן לדעתי לא בנויים לרדיו.

כאילו, אין כאן איזה Empire State of Mind או Run This Town, שהיו סינגלים מובהקים מהאלבום הקודם.

אלבום פשוט אדיר.

אבישי ר

New member
אני חושב ש Holy Grail הוא הסינגל החדש.

הוא שיחרר אותו לרדיו.
האמת שאני קצת מתקשה להבין מה הוא בדיוק עושה, כי הוא עכשיו עשה מהפך בתעשיית המוזיקה האמריקאית (הוא הצליח לשנות חוקים ב RIAA.) והוא מתבסס באלבום הזה על "להכתיב חוקים חדשים".

קנייה מבחינתו סיים כל דבר שקשור לקידום האלבום. יש שמועות שהוא צילם קליפ ל Black Skinhead. מבחינתו אבל זה לא יחשב כסינגל, אלא סתם וידיאו לשיר מתוך האלבום.

אני מעדיף שיעשו אלבומים שלמים וטובים ולא בינוניים ומתחנפים כמו The Blueprint 3.

DAN1EL

New member
אני חושב שזו גישה נפלאה ומבורכת,

כשלא מנסים להתחנף לרדיו יוצאים דברים מדהימים (כל עוד אתה מוכשר כמובן).
גם רדיוהד כבר לא ממש מוציאים סינגלים, והם עדיין עושים דברים מיוחדים ומדהימים.

מארק רונסון ואיימי וויינהאוס, כשהם עבדו על BTB, הם הקליטו אלבום שמבוסס על מוזיקת סול אמריקאית ששניהם אוהבים, ולא העזו לדמיין אפילו בחלומות הכי ורודים שלהם (במיוחד כששניהם באו מהשוליים, והאלבום הראשון של איימי הצליח רק בבריטניה) שהם הקליטו באותו רגע את אלבום העשור, אלבום שיאומץ על ידי הרדיו, יהפוך לקלאסיקה מודרנית, להיט ענק בקופות, ואהוב על כל הגילאים והמינים, וחוצה קהלים וז'אנרים. כולם אהבו את איימי וויינהאוס בזכות האלבום הזה - גם אוהבי רוק כבד, גם אוהבי פופ, וגם אוהבי היפ-הופ קשוחים. וכמובן שאוהבי סול מסורתי עפו על זה.
כל זה התאפשר רק בגלל שהשניים האלה (יחד עם סאם ריימי והדאפ קינגס וכל שאר האנשים המוכשרים שתרמו לאלבום הזה) היו נאמנים אך ורק לעצמם, לאהבות המוזיקליות שלהם, ולכישרון שלהם.

ככה צריך.

למעלה