טוב בהודעה אישית
E EROTOMANIA New member 19/9/03 #69 ........ אהא! אני יודעת מי אתה! יא אירופאי, ממתי אתה בן 17? קודם צרפתי, אחר כך גרמני ועכשיו אסלנדי, הא..
........ אהא! אני יודעת מי אתה! יא אירופאי, ממתי אתה בן 17? קודם צרפתי, אחר כך גרמני ועכשיו אסלנדי, הא..
א אסלנדי17 New member 19/9/03 #72 חחחח אני בן 17... כןכן תמיד הייתי אירופאי ותמיד איסלנדי רק משפחה חצי גר וחצי צר
ש שירנושקה New member 16/9/03 #19 יש פה הרבה מישראל... מורן? ליאור? לאן נעלמתן? ואם אני לא טועה יש פה עוד כמה...
א אסלנדי17 New member 16/9/03 #28 יש לי שאלה לכולם... אתה צעירים... ואתם בתיכון... (נכון?) אז בבצפר מודעים לזה שאתה אקס ישראלים... ואתם יהודיים? עושים לכם משהו? הזאלה הזאת הכי מתבקשת בעולם
יש לי שאלה לכולם... אתה צעירים... ואתם בתיכון... (נכון?) אז בבצפר מודעים לזה שאתה אקס ישראלים... ואתם יהודיים? עושים לכם משהו? הזאלה הזאת הכי מתבקשת בעולם
J J0nathan17 New member 17/9/03 #29 מנחש שאתה בן 17.... אנחנו צעירים? כן אני בתיכון כן, איכשהו כולם יודעים שאני ישראלי לא הם לא נאצים הרוב באים ממשפחות נוצריות חובבות ישראל PS איך אפשר לאהוב גרמניה... BAH
מנחש שאתה בן 17.... אנחנו צעירים? כן אני בתיכון כן, איכשהו כולם יודעים שאני ישראלי לא הם לא נאצים הרוב באים ממשפחות נוצריות חובבות ישראל PS איך אפשר לאהוב גרמניה... BAH
א אסלנדי17 New member 17/9/03 #44 אוסלו? ברגן? שמנעתי שנורבגיה זה כמעט חור כמו איסלנד... כאילו אין אנשים ברחוב
J J0nathan17 New member 17/9/03 #54 fuck all the norwegian is ruining my mind I MEANT ICELAND and no i dunno the name of even one city in iceland maybe i should
fuck all the norwegian is ruining my mind I MEANT ICELAND and no i dunno the name of even one city in iceland maybe i should
O Odish16 New member 17/9/03 #49 המממ אתה מזכיר לי חברה שלי...שאלה אם יש כאן טלוויזיות וקניונים.. הממ דווקא יש הרבה אנשים איפה שאני גרה.. כל היום כל הלילה יש אנשים כאן...מיאו אודליה שתקי! הוא לא שאל אותך.! ראאאףףף
המממ אתה מזכיר לי חברה שלי...שאלה אם יש כאן טלוויזיות וקניונים.. הממ דווקא יש הרבה אנשים איפה שאני גרה.. כל היום כל הלילה יש אנשים כאן...מיאו אודליה שתקי! הוא לא שאל אותך.! ראאאףףף