az rega- efo kol ehad gar po?

נעמה125

New member
אתה אוהב את גרמניה?

אתה היית פה פעם בכלל? מה גורם לך לאהוב את המדינה הזאת? לא........ אני לא מפחדת מנאצים. נפגשתי כבר פה עם כמה ( אולי הודות לעובדה שאני הולכת עם מגן דוד)............ אומרים שיש פיגועים בישראל. אתה לא מפחד? אני אישית לא מאמינה לזה אבל...... חחחחחחחחחח, קרעתי את עצמי. סורי שהוצאתי עליך עצבים

אסלנדי17

New member
לא הוצאץ עליי עצבים... התשובה שלי

הייתי בגרמניה מספר פעמים וגם במינכן... שזאת עיר מדהימה ואת לא יודעת כמה אני מקנא בך שאת גרה שם. חוץ מזה שיש שם מלא פרחות אריות... שזה דיי מצחיק... אני אוהב את השפה את התרבות (ואת המוסיקה בפרט)... אני חושב שגרמניה ממש יפה... מה קרה שנפגשת איתם??? אני ועוד איך מפחד מהפיגועים בארץ ואני יודע שבעתיד הלא ככ רחוק אני אעזוב

נעמה125

New member
טוב..........

השפה מגעילה בעיני, והעיר יפה, חיה, מהממת והכל......... זה נכון. אבל אני לא מרגיש השהיא הבית שלי........ תל אביב יותר חיה ממנה לטעמי......... אין כמו תל אביב......... ומה קרה. משיהו מהם אמר לי "יודן ראוס" חחחחח חלק אמרו לי " אללה אכבר" שטויות, פאק זה נאציס

Emc2

New member
אמממ...

אתה יודע מה אומרים על הטורקים שגרים בגמרניה? שלהם זה עוד לא קרה

אסלנדי17

New member
כן שמעתי את זה גם

באמת במיננכן ראיתי ככ הרבה פרחות גרמניות שהלכו עם טורקים שהציקו להם סקייטירים

EROTOMANIA

New member
...........

קריסטין הוא שמי האמיתי. בישראל יותר מכירים אותי בתור קים. מדוע ולמה?

EROTOMANIA

New member
..........

אני יודעת. אז איך קוראים לידידה שלך? בת כמה היא? באיזה כיתה היא? באיזו עיירה היא גרה? באיזה כיתה היא? באיזה בי"ס היא לומדת? הרבה שאלות, אני פשוט לא רוצה לבזבז הודעות..

למעלה