ayotte custom drum smith!!!

dw drum

New member
ayotte custom drum smith!!!

מצאתי את מערכת חלומותי : ayotte custom drum smith מערכת של איוט החברה הטובה ביותר בעולם ליצור תופים 100 % מייפל עבודת יד עם סאונד שלא מהעולם הזה התופים עשויים ממיפל קנדי איכותי והיא נשמעת חבל"ז!!!!!!!! חסר לי עוד 3000 ש"ח בשביל לקנות אותה ממישהו שאני מכיר והוא לא לחוץ למכור אותה זו מערכת שמורה ביותר שלא יצאה מהבית אף פעם והוא הביא אותה מקנדה! חבל על הזמן איזו מערכת אדירה כל תוף מצלצל כמו איזה פסנתר וגם אם העורות לא מכוונים היא נשמעת פיצוץ כי המייפל דק וקל לסחוב אותה ואיוט עשו בעץ משהו שגורם לתוף לא להדהד ולא לשמוע רעשים לא נחוצים! אין אתם לא שמעתם מערכת כזאת זה פשוט מערכת מצויינת! עוד איזה חודש חודשים אני משיג מספיק כסף ואני קונה אותה אני מבסוט שאתם לא יכולים לתאר עד כמה..חח

TAMIR182

New member
חחחחחחח סחטיין אחי

אני מת לשמוע אותה ע''פ התאורים שלך

zilman

New member
drum smith

זה הדגם הזול של AYOTTE.חוץ מזה שהיה לי סט של ayotte custom וממש לא נהנתי לעבוד איתו.זה סט מסורבל ,עדין והסאונד של הבייס דראם פשוט מת!חוץמזה שאין בארץ חלקי חילוף ותאמין לי שתצטרך הרבה.

Envenom

New member
נקודות ואנטרים אח שלו.. נקודות ואנטרים.

חוצמזה שיהיה לך בכיף

eli4785

New member
אחי תיזהר!

מי שמנסה למכור לך את הסט הזה עובד עליך בגדול! לא מדובר בסט תוצרת קדנה לא עבודת יד ולא בטיח מדובר בסדרה זולה של איוט שמיוצרת (או ליתר דיוק יוצרה ) בטיוואן בדומה למערכות ה Pacific ש DW מיצרת תחת חברת הבת שלה Pacific שנקראות בחנויות האונליין DW Pacific Drums (והמרחק בינהים לבין סידרת ה COLLECTORS היוקרתי הוא שמיים וארץ....) מדובר בסטים ברמה זולה ובאיכות נמוכה זה ממש אבל ממש לא איוט ורחוק מאוד מלהיות קאסטום אז.....שלא יעבדו עליך! קבל לינק עם הסבר קצר (מתורגם מגרמנית לאנגלית....)

דווקא פסיפיק

מערכות מעולות!! אני אישית אהבתי את הסאונד שלהן יותר מאשר די דאבל יו הן לא יותר מדי לפי דעתי הבדל שמיים וארץ מבחינת סאונד

GhostDrummer

New member
אבל מה זה משנה? הוא שמע את התופים

וכל תוף נשמע כמו איזה פסנתר. אז זה באמת משנה?

eli4785

New member
ע"פ ההתלהבות שלו.....

זה נראה כאילו הוא חושב שהואתפס את עיסקת חיו והוא הולך להביא אותה בסט יוקרתי תוצרת קנדה (מייפל קנדי..) שתכלס במציאות יכול להיות שהמחיר אותו דורש הבנאדם הוא גבוהה מאוד יחסית לסט זול (שיכול להיות מצלצל טוב לילד משולהב מלוגו של חברה.......בדיוק כמו שילד יתלהב מג'ינס של ליווס בשוק (אני מדבר על זיופים כמובן...) ויחשוב שהוא הכי איכותי שיש למרות שהוא מיוצר אצל ידידינו בעזה...) שיש סיכוי גדול מאוד שסטים בינונים בשוק (ע"ע פרל סשן , ארטיסט מייפל ודומיהם) גם איכותיים יותר ממנו גם נשמעים יותר טוב וגם אולי עולים פחות כחדשים (ובטח כמשומשים....) לזה שרשם על הפסיפיק שמע אומרים שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח אהבת יותר את פסיפיק? כנראה שזה הטעם שלך (וחלילה אין בו פגם....) כשדיברתי על ההבדלים דיברתי על ההבדלים באיכות ולא בסאונד ...באיכות אין מקום לוויכוח ה COLLECTORS עולה על הפסיפיק.....בסאונד כל אחד והטעם שלו..

באיכות נכון יש הבדלים

אבל מערכות פאסיפיק בפני עצמן הן מערכות אמינות ואיכותיות אין להן הרבה בעיות של אמינות אבזור והן ברמה טובה (כמובן שלא כמו עבודת היד של די דאבל יו אבל גם הן מערכות מעולות)

dw drum

New member
מה באמת ?כי איוט נחשבת חברה מעולה.

איך זה יכול להיות רשום על התופים made in canada והוא אמר לי שיש רק 4 מערכות איוט בארץ ואיוט זה מערכת לכל החיים שהסאונד שלה ושל מערכת מקצועית אחרת זה הבדל עצום כי איוט זה מערכות מיוחדות זה לא כמו כולם יש להם בקרה במפעל שהכול פרפקט וכ'ו... אז בעצם אתה אומר שזה סט פשוט ולא כדאי לי לקנות אותו.? שמע באמת התלהבתי כי איוט זה משהו שרק יכולתי לחלום עליו ושראיתי שהוא מוכר לא האמנתי למה שאני רואה כי איוט זה נדיר פה בארץ זה לא סתם תופים עצם זה שלא מייבאים אותם לארץ זה בגלל שהם נורא יקרים . טוב תודה שהזהרת אותי הייתי בדרך להוציא כמה אלפים מהבנק...זה קצת מבאס אבל טוב שיש אנשים שמיעצים ועזרו לי מלקנות את המערכת הזאת רק בגלל ששמעתי הקלטה שלה וכתוב עליה ayotte . תודה אחי עזרת לי מליפול בפח שיהיה יום טוב: רז

zilman

New member
פעם בוזין היה מייבא אותם

ויש הרבה יותר מ-4 מערכות.אני אישית מכיר לפחות 8מערכות של איוט שנמכרו בארץ,אחת מהן אף היתה שלי.וגם ממערכת של 1000 ש"ח אפשר להוציא סאונד טוב בהקלטות.(כיוון נכון,עורות מתאימים,טכנאי טוב והכי חשוב-מתופף טוב!)

rubin78

New member
נכון

ד"ר דראם (ז"ל) יבאו אותם לארץ בזמנו. מדובר על חברה שדי מדשדשת בשנים האחרונות.

rubin78

New member
תשכח מזה!!!

זה המון! ב 12000 אתה יכול לקבל סט הרבה הרבה יותר טוב,חדש ומהחנות. לעניות דעתי הוא לא שווה חצי מהמחיר שהוצע לך.

dw drum

New member
תודה אחי הצלת אותי!

אז אני הולך על הארטיסט מייפל . ואני מצטער ששיגעתי אותכם כל יום שאני הולך על מערכת אחרת. ותודה לכם על העצות האדיבות שנתתם לי ועל כל העזרה והאזהרות שלכם עזרתם לי נורא מלהתרושש בגלל איזה איוט מעפן שאני התלהבתי ממנו כמו איזה ילד קטן . ממש הצלתם אותי! ובמיוחד לך rubin78 שלימד אותי המון על פרימייר ועזר לי לבחור את המערכת הכי טובה בתקציב שיש לי אני ממש מודה לך עזרת לי המון ואני חייב לך תודה! אז שתמשיך לעזור לאנשים כמו שעזרת לי ובאמת תודה על הכול: רז

rubin78

New member
העונג כולו שלי!

תלך על הפרמייר רק אחרי שתשמע אותה ותראה אותה. תבדוק טוב טוב את מצבה. אל תתבייש להתמקח במיוחד אם אתה לוקח גם את הסנר של צ'מברס איתך. והכי חשוב, החיפזון הוא מהחילזון. ושוב, אם יש איזושהי שאלה, תשאל. אתה מוציא סכום לא מבוטל ומערכת לא קונים כל יום (יש כאלו שכן). בכל אופן, בהצלחה!

dw drum

New member
הוא עושה לי את הכל ב5000

כולל הסנר של צ'מברס זה נראה לך שווה ואיך להתמקח איתו הוא מקסימום יוריד לי 200 ש"ח לא נראה לי שהוא יעשה הנחה רצינית..כי ארטיסט מייפל ב4000 ש"ח לא רואים כל יום ..

dw drum

New member
ומה אם אני רואה שהסט במצב גרוע?

מה לעשות להגיד לו שאני לא מעוניין אחרי שהוא שמר לי כלכך הרבסה זמן על המערכת?! זה לא נעים כי אז אני סתם ידפוק אותו..

למעלה