ayotte custom drum smith!!!

GALAH

New member
עדיף מלדפוק את עצמך לא?

בעסקים אין מקום לרגשות אשמה

rubin78

New member
ברור!

אני לא יודע בן כמה אתה. אבל אולי עדיף לבוא עם מישהו מבוגר. אם המערכת במצב לא טוב והוא איש הגון, הוא יבין את הסרוב שלך. נראה לי שאם היו לו הזדמנויות טובות למכור אותה הוא היה מוכר אותה או מודיע לך שמישהו הולך להקדים אותך. אתה צריך לצאת מהגישה שמישהו עושה לך טובה - לא המוכר של הג'ניסטה, לא של האיוט ואולי גם לא המוכר של הארטיסט מייפל.

dw drum

New member
אבל הוא אמר לי שהרבה אנשים התקשרו אליו

והוא אמר להם שיש לו כבר קונה(שזה אני) ואז שאלתי אותו למה שמרת דווקא לי והוא אמר שבגלל שאני התקשרתי ראשון והוא סומך עליי הוא שומר לי את הסט בשבוע הקרוב ואם אני לא מעוניין ליצור איתו קשר כדי שידע שירדתי מהרעיון והוא יכול למכור אותה למי שירצה. מבחנתי זה נקרא אמינות והוא נראה לי מוכר שמבין עניין ומתחשב בקונים . סה"כ איזה בנאדם היה שומר למישהו מערכת בגלל שהוא התקשר אליו ראשון אנשים רוצים למכור ומהר זה המטרה של אתרים של יד שניה כמו יד שתיים והומלס. אז אני אבוא יראה את המערכת מקרוב יראה אם יש שריטות או פגמים ינגן עליה ישמע את הסאונד יראה אם העיסקה משתלמת לי ואז אני אחליט . סה"כ אני לא חושב שהם עושים לי טובה אני רואה שאנשים רוצים למכור מהר אז הם אומרים לך כל מיני דברים שירשימו אותך כמו הנחות , סיפורי סבתא על זה שזו מערכת נדירה והיא עלתה לו איזה 20000 ש"ח וכ'ו. אני צריך לבוא בגישה שאני לא מעוניין לקנות ורק אז לחכות שהם יורידו לי את המחיר או שיעשו לי הטבות למיניהם.. זו דעתי לעניין. ועכשיו אם אני בא אליו רואה שריטה או שתיים לא רציניות או פגם אחר שלא מפריע לסאונד וזה לא משהו רציני ללכת על זה או שלהגיד לו לא תודה וללכת לחפש מציאה אחרת? תודה לך rubin78

אחי צא מהנאיביות

זה ידוע שאומרים יש מלא קונים אבל אני שומר לך כי אני סומך עליך והיית הראשון שהתעניין אבל תזדרז אבל בתאכלס אין אף אחד והבן אדם רוצה להיפטר מזה... אל תיהיה נאיבי אתה לא חייב לו כלום הוא צריך אותך לא אתה אותו אתה זה שמחליט בעסק הזה הוא סך הכל מתחנף אליך

rubin78

New member
אם מדובר

בשריטות קלות, לא הייתי מבטל את העסקה. אבל צריך לשים לב לחלודה, למצב הארדוור. ברור שלא מדובר במערכת חדשה ובעקבות כך המחיר הזול. אבל חשוב לבדוק שהמערכת לא שימשה חדר חזרות (לפי התמונה שאני זוכר היו שם מוניטורים על הרצפה, אבל המערכת נראתה לא רע), יצאה להופעות וכו' . והכי חשוב הרושם הכללי: איך המערכת נראת לך, נשמעת לך. תופים קונים מאהבה.

dw drum

New member
הנה התמונה

ובאמת תודה אני אלך לפי הסאונד ההרדוואר ואני אראה לו שאני לא ממש מעוניין בסט ואז הוא יתחנף וינסה למכור ולעשות לי הנחות והטבות..

dw drum

New member
איך אני אדע שהיא לא מיוצרת בסין?

ושהוא קנה אותה בארט סטודיו וזה זיוף כי כמה חבר'ה פה אמרו לי שצריך להזהר כי יש ארטיסט מייפל שמיוצרות בסין ובגלל זה הן כלכך זולות והשם יכול להטעות אז שאני לא יפול בפח מה לעשות כדי לדעת שזה מאנגליה?

rubin78

New member
מה?

אין לי מושג מה מוכרים בארט סטודיו, אבל היא נראת אמיתית לחלוטין. לגבי ארץ היצור אני חושב שכבר כמה שנים פרמייר מייצרים את רוב הסדרות (פרט לפרמייר סירייס היוקרתית) במזרח. פרל מייצרים בטאייון (כל הסדרות), סונור כבר לא תוצרת גרמניה. אבל אלו מפעלים של החברות שממוקמים במזרח (כח עבודה זול וכו').

tb 181

New member
התבלבלתי..

בדיוק להיפך, כל הסדרות של פרל מיוצרות בטאיוואן, חוץ מהויז'ן, שמיוצרת בסין. טעות שלי.

tb 181

New member
חחח יצאת כלי בכל מקרה..

MMX יוצרה בטאיוואן, חלקי ההשלמה של הMMX מיוצרים בטאיוואן, והMMP כרגע מיוצרת בטאיוואן.

megahertz

New member
אם זה משנה למישהו, אז גם הישנות יותר יוצרו

בטאיוואן - הכוונה היא לMLX/BLX/CZX.

rubin78

New member
הסט נראה נהדר

אבל צריך לראות מקרוב. המערכת נראת כמו המערכת שמוצגת באתר של פרמייר http://www.premier-percussion.com/catalogue.asp?id=286

dw drum

New member
כן אבל רשום שזה ג'אז אני מנגן רוק ופאנק

זה ישנה לי?

rubin78

New member
לא

זה לא ישנה. זו דרך לתאר את הגדלים של הטמים. בעבר היה נהוג שטומים יותר קצרים מתאימים יותר לג'ז וטומים ארוכים יותר מתאימים לרוק (פאוור טם), בשנות השמונים הרבה מתופפי רוק ניגנו עם טומים ארוכים כמו דודי שמש. כיום אני חושב שרוב המתופפים (וגם אני) מעדיפים טומים קצרים. הם פשוט נשמעים יותר טוב. במחינת הגדלים של המערכת אם זה היה תלוי בי היא היתה מושלמת, אבל חשוב איך היא נשמעת לך.

למעלה