awwwwwwwwwwww

Aero Jury

New member
awwwwwwwwwwww

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif סוף סוף זה הגיע!

הסבא והנכד באותה תמונה... והנה עוד כמה של סטיבן,מיילו וליב:

SaintJohn

New member
אוקיי, אני סופר כאן 6 תמונות, ככה ש

אחרי הודעה אחת שדינה העלתה לפורום, היא חייבת לי עוד 5. בזמנך החופשי, דינה, למרות שהייתי שמח לראות הודעות שלך (ובעצם של כולם פה) בכל זמן שהוא

AeroTom

New member
../images/Emo6.gif הכנסתי אותה למינוס...אבל-

אם היא תהיה פה זה יהיה רק בסוף שבוע כי היא ושיר מהיום עד יום חמישי לא בבית.אבל אני אעביר לה את החשבון שלה.יש קבלה?

בָלבָל

New member
אוייי איזה יופי!! תודה על הקישורים

שלום לכולם! הפורום הזה ממש נחמד!! אני בלבל... מעריצה לשעבר (כי כבר הספקתי לשכוח אפילו מילים של שירים שפעם ידעתי...
) של אירוסמית... וממש ממש כיף להכנס לפה לקרוא דברים שלא ידעתי, ושלא התעדכנתי כבר הרבה זמן... (למרות שאני מקבלת את ה"ניוזלטר" של AF1 למייל, אבל הוא לא שופע מידע...) הלוואי היו רואים את מיילו יותר טוב בתמונות. אבל בכל מקרה בשנתיים הקרובות היא תשתנה כלכך הרבה... נקווה שיציגו אותה לראווה מתישהו
אז שוב
על מאגר המידע הענקי שיש פה על אירוסמית
מקווה לבקר פה יותר.

SaintJohn

New member
שלום לך, ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני מאוד שמח לראות שאת נהנית למצוא כאן דברים מעניינים שלא ידעת על אירוסמית', ושהמידע שיש לנו כאן על אירוסמית' (שעוד עתיד להתרחב ולגדול) עוזר לך לדעת עוד על הלהקה המדהימה הזו. וגם אנחנו בהחלט מקווים לראות אותך אצלנו כמה שיותר!
נ.ב. פרט קטן - מיילו הוא בן ולא בת

בָלבָל

New member
../images/Emo178.gif ../images/Emo178.gif ../images/Emo178.gif איזה פדיחה

טוב הזיכרון שלי (בעיקר לטווח קצר) מזמן פרש ל-
והתנדף בעשן...
אני ידעתי שזה בן וקראתי על זה כשהוא נולד... ידוע על סיבוב הופעות באירופה במקרה? ומה קורה בארה"ב? אני יודעת שהם בעיקרון מסתובבים רק בארה"ב ויפן... ממש בא לי איזו הופעה טובה... (למרות שזה קצת מבעס כי אני לא מכירה את החומר החדש שלהם)

AeroTom

New member
כרגע הלהקה בחופשה...

מאוגוסט האחרון...לא ידוע בדיוק כרגע מתי הם יחזרו ממנה.נדע רק עם הזמן וגם כמובן מתי יהיה סיבוב ההופעות הבא או מספר הופעות קטנות.אבל לאירופה אין ממש סיכוי שיגיעו כבר,אבל תמיד יש תקווה... בינתיים אבל עוד חודשיים יוצא לג'ו פרי אלבום סולו והוא מתכנן גם לעשות לו Tour ולהופיע בכמה וכמה מקומות בארה"ב.

בָלבָל

New member
היי ../images/Emo13.gif

כן שמעתי בקשר לדיסק של פרי מעניין איך יצא! יש לי בבית דיסק של "דה ג'ו פרי פרוג'קט" שמצאתי לפני ההמווון שנים בחור בשחור!
אלבום מצחיק! ונחזיק אצבעות בקשר להופעות!

AeroTom

New member
בקשר להופעות הלהקה-

יש סיכוי שיחזרו להופיע כבר בסוף 2005,אבל כמובן זה מאוד קשה לדעת כרגע. בכל אופן בהופעות שג'ו יעשה לקדם את האלבום הוא הולך לבצע שירים גם מהאלבחם החדש כמובן וגם כנראה מאלבומי ה-Project הישנים ואולי גם כמה שירים של אירוסמית'. יהיה מעניין.בכל מקרה אני מתגעגע כבר לשים פה שוב סט-ליסטים של הופעות...

AeroTom

New member
שלום וברכה!

את כמובן מוזמנת להישאר איתנו ולהמשיך לכתוב ולהשתתף מתי שתחפצי וגם לשאול ולהתעניין בכל דבר שקשור בלהקה פה של כולנו... ברוכה הבאה! נשמח לדעת אולי גם עוד קצת על עצמך...

למעלה