ברוכה הבאה!
S Sucker20 New member 1/2/05 #14 איזה מתוק התינוק ובכלל סטיב טיילור יפה, הבת שלו יפה, התינוק שלה יפה [מן שושלת שכזו] אם מי סטיב טיילר היה ... יעני השאלה היא: מי התחתנה איתו? מוכרת?
איזה מתוק התינוק ובכלל סטיב טיילור יפה, הבת שלו יפה, התינוק שלה יפה [מן שושלת שכזו] אם מי סטיב טיילר היה ... יעני השאלה היא: מי התחתנה איתו? מוכרת?
A AeroTom New member 1/2/05 #16 **טיילר** אשתו טריסה לא ממש מוכרת.אבל הם נשואים באושר עוד מעט 17 שנה.ויש לו ממנה 2 ילדים גם מאוד מאוד חמודים הלא הם-צ'לסי ו-טאג' (בנוסף ל-2 הבנות המבוגרות יותר-ליב ו-מיה...)
**טיילר** אשתו טריסה לא ממש מוכרת.אבל הם נשואים באושר עוד מעט 17 שנה.ויש לו ממנה 2 ילדים גם מאוד מאוד חמודים הלא הם-צ'לסי ו-טאג' (בנוסף ל-2 הבנות המבוגרות יותר-ליב ו-מיה...)
A AeroTom New member 1/2/05 #18 יש כנראה די הרבה שמקנאות גם... But we're here for the music ya know...
O oritmagnezy New member 4/2/05 #29 אכן, יש הרבה בנות שמקנאות בה.../images/Emo152.gif ויש על מה! אני יכולה להביא רשימה ארוכה של בנות (כולל אותי..) שהיו מתחלפות עם אישתו...!!!! HO, I`m soooo green from envy
אכן, יש הרבה בנות שמקנאות בה.../images/Emo152.gif ויש על מה! אני יכולה להביא רשימה ארוכה של בנות (כולל אותי..) שהיו מתחלפות עם אישתו...!!!! HO, I`m soooo green from envy