Ave Satanas!

Ave Satanas!

לפי התנ"ך שטן הוא טוב. אלוהים נראה לי יותר כמו היטלר - הוא טבח את אנשים במשך כל הדורות אבל בתחילה אנשים לא היו שונים מחיות... שטן הוא זה שנתן לנו כוח וחוכמה ונעשינו כמעט אלים ובגלל זה ה´ גירש אותנו מגן עדן כי נעשינו שווים לו. בקשר למכירת נשמה לשטן - זהו מיתוס נוצרי מימי הביניים. כל מי שלא נוצרי והאמין באלים אחרים, גם יהודים אגב, מכשפות ושאר - נחשב שהם מכרו נשמה לשטן.

Justin Angel

New member
יש לי שאלה

מה הקשר בין ההודעה שלך לפורום הזה? כלומר, אני לא מחפש איזה הקשר יציב ומוצק ,רק קשר קל דקיק וחלקי יספיק לי. למקרה שלא שמת לב, התנ"ך הוא לא נושא הדיון האהוב כאן מפני שכולם החליטו את דעותיהם בקשר אליו. ולמכור נשמה לישות מסויימת זה מושג שהתפתח מראשית הזמן.

shabaz

New member
גם אני הייתי פעם כזה?

או קיי... רואים כמה את חכמה. דבר ראשון, אלוהים לא קיים. השטן טוב? כן... כשבבונים יאכלו בונבונירות מול הטלוויזיה בעודם אומרים: "גרעעעפס" אנשים. אתם אף פעם לא חשבתם שאולי זאת בעצם אלגוריה? שאלוהים גירש את אדם וחווה, כי הם אכלו מפרי הדעת, ובלה בלה בלה, זה בגלל (תאוריה מאוד נחמדה למען האמת) שהם פנו לעבר האנוכיות והאגואיסטיות. למען האמת, אני גם לא מאמין בשטן במיוחד.

nepthys

New member
אני מאמינה בזה.

כמו שאמרתי על ספרי פנטזיה, התנ"ך מלא במשלים. אני לא חושבת שהסופר של סיפור אדם וחווה כתב את זה באמת כי זה מה שהוא האמין שקרה. הוא כתב את זה כמשל. הבעיה היא שהמון אנשים רואים דברים בצורה השטחית ולא יורדים לעומק. לכן, נוצר העיוות הזה בסיפור, שהוא לדעתי באמת חוסר הבנה רציני.

דווקא

לפי מה שאני מבין מהמשל (ולפי מה שלמדנו בביתספר) זה לא בגלל שהם פנו לאנוכיות. יכול ליהיות אבל אני בספק. וכאילו "אלוהים לא קיים" מאיפה לך? אממ חושבים על זה בדרך מאגית (ויש הרבה דרכים) אז בנאםד מאמין ביישות ומזין אותה באנרגיות. כך שייתכן שאלוהים כן קיים (יש לו הרבה מאוד דתיים שמזינים אותו באנרגיות). יש הרבה תאוריות לכל עניין אלים ואמונה. אבל אני חושב שייתכן מאוד שאנשים ייצרו לעצמם אלים (או יישויות או משהו כזה) או יתחברו לאל בכך שיאמינו בו ואז הכוח שלו פועל לגביהם

The Wraith

New member
HAIL SATAN!

דבר ראשון: "אלוהים לא קיים"- אין לך אפילו הוכחה אחת. דבר שני: השטן הוא הכי טוב שיש, אם אתה מאמין שהוא רע אז אתה מאמין שלספק את הצרכים שלך זה רוע מרושע ויש לשרוף את האדם שיעז לחטוא חטא נורא כמו לזלול כדי להשביע את רעבונו או לחמוד קצת במשרה גבוהה יותר כדי לקדם עצמו ואם תקרא את הסיפור שלו תראה שהוא די מסכן, שים עצמך במקומו- אתה רוצה רק לזכות באהדת ואהבת אביך, אתה מנסה לעשות זאת ע"י ביצוע תפקידך באופן מושלם אתה לא זוכה אפילו לא להערכה הקטנה ביותר, אתה קצת עושה רעש ומתמרד כדי לקבל את מה שמגיע לך ומה אתה מקבל בתמורה? זורקים אותך מהבית אל הבור התחתון ביותר- אתה רע? כי אם תגיד שכן אתה יכול להטיף למישהו אחר. נ.ב טוב לראות עוד שטניסטים (למרות שאני כבר לא שטניסט) אבל לא צייתת לחוק השטני הראשון- אל תתן דעות או רעיונות אם לא ביקשו ממך, זאת אומרת גם- אל תטיף, שאנשים יגיעו לזה לבד או דרך הספרים של לה-ווי. LEX TALIONIS! LEX SATANICUS! HAIL SATAN!

סליחה שאני אומר לך את זה אבל...

מה שאתה אומר זה שטויות... רואים שאתה לא מתעמק... ממתי זה באמת חטא לחמוד? או לספק את הצרכים שלך?, מי אמר את זה? זה כאילו אתה מסתכל על התנ"ך רואה את החוקים שיש שמה, אומר שזה החוקים שאלוהים קבע וכל מי שממרה את זה חוטא, ואז "השטן" נכנס לפעולה, הוא זה שכאילו משחרר אותך מכל זה... אז זה כאילו אתה כן מאמין באלוהים ואתה מנסה בצורה כלשהי לעשות נגד,להיות "משוחרר" מהחוקים האלה, הרי למה אתה צריך את השטן אם אתה לא מאמין באלוהים ובחוקים שהוא הכתיב. זה נשמע כאילו אתה מזדהה עם השטן שלך... לפי דעתי כל אלה שמאמינים שהשטן קיים מחפשים בצורה כלשהי להתמרד... או שמחפשים את עצמם... אנשים שעדיין לא הגיעו להבנה שהוא לא קיים... תסתכל ותחשוב קצת ברמה יותר גבוהה,קיים רוע בעולם אבל לא בשטן אלה בתוך האדם עצמו, אתה נשמע כמו ילד קטן. שטן לא קיים-אין לך אפילו הוכחה אחת. ועוד משהו, אתה זה שהופך את "השטן" לטוב או לרע אחד שואל

טעות ניסוח קטנה

בשורה 10 כשכתבתי "מאמינים" התכוונתי במובן של לעשות את הטקסים האלה או התפילות האלה או כאלה שמאמינים שהוא היחיד שקיים, אבל אני לא אומר שמי שלא מאמין שאלוהים הוא כזה, ואני לא מתכוון לאלה שפשוט חושבים או מאמינים שהוא קיים בלי קשר לתפילות טקסים וכו...

אני לא מתכוונת להעליב אותך,

אבל כמעט כל שבוע אתה משנה את האמונה שלך, כבר כתבת כאן שפעם היית וויקאני, ואחרי זה שטניסט, ועכשיו אתה כבר לא.... אז אולי במקום לצאת כל פעם בהכרזה שאתה שייך לאיזשהו זרם, פשוט תחקור את הכל עד שתמצא את מה שמתאים לך לגמרי, בלי שכל שנייה תשנה את ההכרזה שלך?

את צודקת

רק שאבהיר כמה דברים. שטניזם זה לא דת - זאת דרך חיים ומחשבה של אידיווידואליסטים מסויימים. כנסיית השטן היא מן פארודיה על דתות אחרות.

The Wraith

New member
מאמר של אחד המאגיסטרים התחיל

במילים Religion Satanism: The Feared שטניזם נחשבת דת אבל היא אכן גם דרך חיים

The Wraith

New member
כמעיין המתבגר

שלום לך קודם כל תודה על התזכורת, לא שמתי לב להודעה. דבר שני, החלפתי את אמונתי כך: לאחר ארבעה חודשים יצאתי מן הוויקה אל השטניזם ולאחר חודש יצאתי בכלל מגדר האמונות, לאחר שבוע בו הייתי בטיול שנתי במדבר הגדרתי לעצמי את אמונתי. אני לא רואה דבר יותר מדיי חריג כאן מאשר אצל כל מתבגר אחר, כעת אני לומד שאמאניזם ואני סבור שזהו התחום בו אדבוק למשך חיי. אינני מחליף אמונה "כל שבוע" ובא בהכרזות, אולם עשיתי זאת פעמיים, כשיצאתי מארון בן האור ומארון המטאטאים אבל זהו. אמונתי מוגדרת בבטחה אצלי.

וזה הכי חשוב,

שהאמונה שלך מוגדרת אצלך.

המממ... אני לא נותן דעות

החוקים של להוויי הם לא מצוות של תורה אלא סימנים שאדם לאחר קריאתם יוכל להבין שהוא שטניסט. שטניסטים לא נעשים אלא נולדים. אתה אומר שאתה כבר לא שטניסט ולי נראה שלא היית אף פעם. אני זמן רב חייתי באורח חיים של שטטניסט ולא ידעתי בכלל שאני מתאים להגדרה זאת - חשבתי ששטניסטים הם אנשים שמתעללים בחיות ושאר זיבולים אבל לאחר קריאת עבודות של לה ויי גיליתי שאני כזה ואני פשוט לא יכול להפסיק להיות כזה ולהגיד "פעם הייתי שטניסט" אלא אם רק אתנצר או אחזור בתשובה וזה לא נראה לי בזמן הקרוב.

The Wraith

New member
אוקיי כמה דברים

אתה נתת דעה שלך כששמת את ההודעה הזו "Ave Satanas", ודבר שני- שטניסטים לא נולדים ולא כלום, בנאדם יכול להיות שטניסט אם הוא חי כמו שטניסט, אתה לא נולד עם הידע אתה מקבל אותו. יש אכן אנשים ששוחטים חתולים ואונסים בתולות בשם השטן, אנשים אלו משתייכים לכת השטן והם הנצרות ההפוכה ותו לא, הם כופים דעות וחסרי שכל, בסופו של דבר השטן מעניש אותם על בורותם...

MGP

New member
מסכים...

ג´סטין-סתום שבז-זה שאתה לא מאמין בה´ לא אומר שאינו קיים. נ.ב אהבתי את השם שלך מסטר הגרפיקה צור איתי קשר באייסיקיו 104247096

ההודעה שלי הייתה אמורה להיות תגובה

לאיש שדיבר על מכירת נשמה לשטן. התנ"ך היהודי הוא שכפול של מיתוסים בבליים בהתחלה. אחר- כך באה היסטוריה בסערבוב עם מיסטיפיקציה ואלגוריה חזקה.

ארשום את אי סי קיו

כי שלי עדיין לא מחובר ויש לי בעיה עם זה. מה כל כך מצא חן בעינייך בשמי עם זה לא סוד?

MGP

New member
Garaphics

אני בעצמי גרםיקאי וכשאני פוגש גרפיקאי שמתעניין במיטסיקה אני חייב ליצור איתו קשר. כחה אפר לקבל רעיונות לעבודות שונות...

למעלה