attention on deck!!! זה תמונות

shipper heart

New member
לא...נראה לך שאני שמרת תמונות שלו?!

למה לבזבז מקום כשאפשר לשמור תמונות של דיוויד?! חחח יאללה שמעי סוזי התעוררתי היום ב7:30 *העירו אותי יותר נכון...* ואני גמורה מעייפות...נדבר מחר...ליל"ט
 
וזה היה מהיר...לא יצא כ"כ טוב...

אבל רגע חכי שאני אשפצר וןתו...חיחיחי.....הוא לאיודע מה מחכה לו...חחחח
 

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פחחחחחחחחח.....זה כמו שמעוותים פרצופים של אנשים בעיתונים חחח *כאילו לוקחים עט ומוסיפים להם עצמים בלתי מזוהים לפרצוף
* חחח
 
יווווווווווווו !! איזה שני שירשורים

עצומים וכייפים!! חבל לי שלא הייתי כאן.. :(( אחרי ג'אג יצאתי עם שתי חברות שלי... היה לי נורא לא כיף.. חברות שלי יכולות להיות ממש סתומות לפעמים... יותר מדי עסוקות בלהיראות טבו בשביל כל הבנים שמסביב ולהיות מאגניבות כביכול... אוווף היה לי ערב מגעיל!!!!!!!!!!!!!!! מגעיל מגעיל מגעיל!!! פשוט הרגשתי בודדה ולבד כל היום המסריח הזה!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל השירשורים האלה ממש עודדו אותי!~~ תודה לכם פורומיסטים!!! אתם מוצלחים~~ :)) באמת... חבל שאתם לא רואים באיזה מצברוח אני עכשיו ואיך הייתי לפני 20 דקות... אז תודה לכם!!!!!!!!! ואני מבטיחה להשתדל להגיע אחרי התכנית בפעם הבאה... אה ונצלש- ממש השכלתי משרשור השאלונים....:)) לא יודעת מה איתכם... לילה טוב חמודים!! אוהבת אתכם!!!
 

הרמוני

New member
טוב אני לא יודעת

מה קורה באמריקה בג'אג ולא ראיתי את הפרקים האלה אבל אני מתעדכנת בספויילרים של גל וכבר שמעתי מלא אל מטי אבל רק עכשיו ראיתי תמונה - זאת רייצ'ל הבת של דוקטור גרין מ E.R נכון?
 
למעלה