ג גאגית מאוהבת New member 18/1/04 #43 טוף...רגע תעשי הפסקה... תגידי ממתי הפרק הזה....מתי שודר בארה"ב.... ומה קורה שם????
S shipper heart New member 18/1/04 #45 יום שישי שעבר...פה יש את כל הפרטים כאן ואם לא הלך אז בקישור למטה
S shipper heart New member 18/1/04 #53 חחחחחחחח...JK...אוף אני לוידעת אם אני מעריצה אותה או שונאת אותה....חחח
ג גאגית מאוהבת New member 18/1/04 #54 למה? רשום בכרטיס שלך שאת אוהבת הארי פוטר? (סלחי לי על הבורות...לא קראתי כלום מהארי ולא ראיתי כלום...חחח)
למה? רשום בכרטיס שלך שאת אוהבת הארי פוטר? (סלחי לי על הבורות...לא קראתי כלום מהארי ולא ראיתי כלום...חחח)
S shipper heart New member 18/1/04 #56 אני אוהבת...אבל היא הרגה לי את פדי! איך היא יכלה לעשות לי את זה?!
ג גאגית מאוהבת New member 18/1/04 #50 יש סיכוי שהעונה הם סוף סוף(עם הלשון בחוץ) יהיו ביחד????!!!???? ואם יש לך תמונה של דונלנד תעלי אותה לרגע.
יש סיכוי שהעונה הם סוף סוף(עם הלשון בחוץ) יהיו ביחד????!!!???? ואם יש לך תמונה של דונלנד תעלי אותה לרגע.
S shipper heart New member 18/1/04 #52 חחחח אנ'לא יודעת...לפי דיוויד כן ואני בוחרת בלהאמין לדיוויד... ואת לוקחת את ההצעה שלי להתעלל בתמונה שלו? הנה
חחחח אנ'לא יודעת...לפי דיוויד כן ואני בוחרת בלהאמין לדיוויד... ואת לוקחת את ההצעה שלי להתעלל בתמונה שלו? הנה
ג גאגית מאוהבת New member 18/1/04 #59 היי..לא עלה...בטח לא שמרתי טוב את השכבות. טוב שניה זה יקח עוד כמה רגעים...
ג גאגית מאוהבת New member 18/1/04 #64 חכי אני יעשה משו טוף באמת. תקראי איזה FF בנתיים. אני תיכף חוזרת.