At last!

REDbloodedMAN

New member
דניאל, אל תשתמש בפורום כמטרה

לדרדר בני נוער תמימים להחסיר מיום לימודים! LOL

Nadav נדב

New member
חחחח לא שזה מצליח לו ../images/Emo3.gif

אוף רוצה מפגש ולא בצפר
אבל לא יכול. אניוויי חשבתם כבר על יום אופציונלי או סאמת'ינג?
בלה. (סקייטי, את מדרדרת אותי עם הסלנג שלך.....
תמשיכי!
)

REDbloodedMAN

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

מישהו צריך להגן עם שכבת הגיל הנמוכה בפורום (שגם אני מצטרף אליה LOL). :p לא צריך לקצץ במערכת השעות המקוצצת שהקציב לנו משרד החינוך. ואם כבר בנושא החינוך מצורפת תמונה של האישה שאחראית על מצבנו הנפלא בתחום הלימודי \ חינוכי.LOL איזה גומות!.

שימו לב לתיסרוקת המאה-ממת שלה!../images/Emo6.gif

אני חושבת שאני אקח את העניינים לידיים ואהיה נציגת שיכבת הגילאים הנמוכה בפורום הזה זה אומנם אומר שאני אייצג רק את נדב מוטי ואת אורטל[שכבר לא כ''כ כותבת פה
] [ורגע...בן כמה סיילם?] אבל אני רגילה להיות יו''ר של וועדות קטנות

מטרתינו לטווח הקצר-

להרביץ לדא-ניאל מטרתינו לטווח הארוך-להשיג את זכויותינו כתלמידים וכפורומיסטיים כאחד
[מאיפה הפלצתי את המשפט הזה
] אגב זה לקוח מהארי פוטר הרביעי כאשר הרמיוני פותחת את אגודת אלרג''ה

REDbloodedMAN

New member
סקייטי, בתור יושבת ראש שכבות הגיל

הנמוכות עלייך לא לתמוך באלימות, את צריכה להפגין את החינוך הנהדר שקיבלת במשך 12 שנים (או פחות, לפחות בשלב זה LOL), להיות אזרחית למופת. חחחחחחחח וחוץ מזה, למה להרביץ? יש מספיק עינויים יותר גרועים (דוגמא לקשור אותו לכסא בחדר עם שירים של הפיקיות, חחח)...

Nadav נדב

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif

אני הייתי "זורק לו פרחים", ו"מחבק אותו, עד ששומעים את ה'קלאק' "
ארץ נהדרת רולז.

REDbloodedMAN

New member
:p או מכניס אותו למקפיא סטייל

מרגול בארומה...חחחח חחח שמישהו יביא לה בוץ.

מותק-קיבלתי חינוך מעולה ואני תומכת

באלימות,תראה אני לא אגיד כלום על המוזיקה שדא-ניאל שומע אבל לדעתי הפיקיות לא ממש ישפיעו עליו[ווהוו!!!אני רואה שאחרי שנה וחצי בפורום הזה סקייטי סוף סוף תקבל באן!
]

p i n g o

New member
אני דורש שהדיון הזה ייפסק, ומיד!

אני מגיע לפורום ומגלה שרשור שלם בדרכים לעינוי ורצח של המנהל האהוב שלכם! זה מה שמגיע לי? בנים גידלתי ורוממתי...

REDbloodedMAN

New member
HEYYYYYYYYYYYYYYYYYY

LOL אף אחד לא דיבר פה על רצח....:p אף אחד עוד לא מת מלשמוע את הפיקיות או מישיבה ממושכת במקרר....: ) חוץ מזה הכל בהומור...

Nadav נדב

New member
תלוי בתוכן ההודעה. אבל במקרה שלך -

עשית שגיאה חמורה - האימוטיקונים המותרים לשימוש בהודעה מהסוג ששלחת בשרשור זה הם אך ורק אייקוני החורף (
) הפשעת וגם שירשרת?

למעלה