At last!

tatababa

New member
At last!

אחרי שלושה שבועות סופסוף חזרתי הביתה (וכמעט לא יצאתי השבת הזאתי.. יימח שמו וזכרו של ערפאת). בכל אופנס - אני יוצא לרגילה וחצי מיום חמישי הקרוב עד יום ראשון שבוע אחרי זה.. אז חשבתי אולי נארגן מפגש פורום?
מסתדר לכם? יש לכם רעיונות? בא לכם בכלל??! מוזמנים להגיב באופן חופשי.. שבוע טוב, רן xx

tatababa

New member
אה ודניאל

קבל ח"ח עצבני על התגובות שלך בפורום מדונה - מסוגנן ועוקצני, בדיוק כמו שאני אוהב!

amirsitton

New member
רנסקי ! ברוך השב ! ../images/Emo13.gif

יש לך מושג כמה פיספסת !? חחח

tatababa

New member
אתה לא יודע עד כמה אני מרגיש

left behind אבל אין מה לעשות.. בכל אופן חייב לזוז - אני כנראה אתחבר בערב. ביי בינתיים.

p i n g o

New member
כמו שאמרתי לך,

אני בעד. יש רק בעיה עם ה-Schoolkids שביננו... מבחינתי ימי חמישי ושישי פנויים (ושבת, כמובן). אפשר לקבוע לחמישי או שישי הבאים (לא הקרובים). מה דעתכם?

Nadav נדב

New member
אני ממש בעד -

אבל כפי שאתם יודעים - גם אני אני סקול-קיד.....כך שאני ממש ממש מקווה שהמפגש לא יהיה בשעות הבוקר.....=\

p i n g o

New member
זה די מגביל אותנו לחמישי אחה"צ...

אלא אם כן יש כאן למישהו רעיון?

amirsitton

New member
../images/Emo98.gif אז ככה

אני לא רוצה להשמע השפעה לא ראויה לכאורה , אבל 80% מהזמן אשר שוהים בשיעורים והרצאות זה זמן מבוזבז , צריך לדעת פשוט איך ללמוד למבחנים , זה הכל
היו לי קורסים במהלך התואר שלא ידעתי איך המרצה נראה אפילו עד המבחן , ועברתי בהצטיינות ...חבל על כל רגע ילדים ! לכו לים ולקניון ! חחח

p i n g o

New member
תלוי מה למדת...

אצלנו יש את הפקולטה למדעי הדשא ששם אין הרבה מרצים למשל...

amirsitton

New member
בתיכון גם אותו סיפור..

מי הולך לשיעורי תנך ? לוקחים את הספרים של ישראל חגי או אנקורי לפני הבגרות ומוציאים 90 ! חחח אצלנו זה הפקולטה למדעי הים והשמש

p i n g o

New member
אצלנו בתיכון היו בדיקות נוכחות! ../images/Emo3.gif

ואיך אתה בגילך זוכר את ישראל חגי?
ואיזה תואר עשית באוני'?

amirsitton

New member
ד"ר ישראל חגי הותיר בי חותם

(בצורה של צלקות) לכל חיי . עד היום אני יכול לספר פרשנויות והבדלים ע"פ הרשב"ם והרשב"ן

אאאאהההה!!!../images/Emo13.gif

התגעגעתא אליו ולשיחות שלו על נשים ומלבושים וכול מיני שטויות שהיו יורדים עליהם ברק בישראל

למעלה