asp:Button ומלחמתו ברשע

../images/Emo66.gif../images/Emo82.gifכיצד אני מתמצא? ../images/Emo124.gif

נכנסתי לתחום, קראתי קצת על הארכיטקטורה, כתבתי קצת קוד שעובד מול בסיסי נתונים, עיצבתי כמה טפסי צד לקוח, עם אובייקטים המועברים לשרת לעיבוד, ועוד כהנא וכהנא נושאים בסיסים. הבעיה היא שאני הולך קצת לאיבוד (ולעיבוד
), יש הרבה תחומים בדוט נט, במה להתמקד ? כיצד להתחיל להבין אילו אופציות עומדות לרשותי ? התחום הכללי שמעניין אותי הוא פיתוח אפליקציות לעיבוד מידע, אבל דבר דברים נוספים כגון אבטחה, תקשורת וכו' יכולים להיות מעניינים. מישהו יכול עזור לי להתכוונן ? אגב, האם יש סקירה כלשהי של התחומים העיקריים שבהם דו נט מתעסקת ?

Admini

New member
אתה חסר כיוון

תתמקד יותר... <ואין לי כוונה לפגוע, פשוט לענות על השאלה שלך יקח לי יום שלם אם לא יותר>

אני יודע, לכן כתבתי את הודעתי.

כתבי בהודעתי הקודמת פחות או יותר במה אני מתעניין, אך אינני פוסל כלום. האם יש סקירה כלשהי של התחומים העיקריים שבהם דו נט מתעסקת - אולי זה יכול לעזור לי להתכוונן.

gilad g

New member
באופן כללי,

דוט נט מתעסקת בכמעט הכל
שוב, זה תלוי מה אתה רוצה בדיוק לבנות... אם אתה רוצה גישה למסדי נתונים, יש לך את ADO.NET, אם אתה רוצה לבנות אתרים, יש לך את ASP.NET, אם אתה רוצה לבנות משחקים, יש לך את Managed DirectX... זה לא נגמר
אולי התיאור הכללי הזה יעזור לך להתמצא קצת?

המממ...

האם יש עוד נושאים שאפאשר לציין ברמה של כותרת, פרט ל ASP.NET, ADO.NET ו WINDOWS.FORMS שהם הכי מוכרים ? אפליקציות חלונאיות, אפליקציות לווב, גישה לבסיסי נתונים, גרפיקה למשחקים. אילו עוד נושאים עיקריים יש ?

gilad g

New member
כמעט הכל...

דוט נט היא פלטפורמה שעליה ניתן לבנות כמעט כל סוג יישום שאתה רוצה

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif לא ממש עוזר לי ../images/Emo10.gif ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מצטער להיות נודניק, אבל האם תוכל לפרט מעט יותר ? לפחות זה יעשה לי סדר בראש, אני לא מצליח לחשוב על עוד נואים עיקררים.. האם יש עוד נושאים שאפאשר לציין ברמה של כותרת, פרט ל ASP.NET, ADO.NET ו WINDOWS.FORMS שהם הכי מוכרים ? אפליקציות חלונאיות, אפליקציות לווב, גישה לבסיסי נתונים, גרפיקה למשחקים. אילו עוד נושאים עיקריים יש ?

א נ י ה ו

New member
דוט נט מתעסקת בהכל

טוב נו בהרבה תחומים, אפילו אפלקציות שהם Soft" real time" נכתבות ב #c (ואפי' עובדות
) אילו אופציות עומדות לרשותך? תלוי איזה חברה תיקח אותך... התחום הכי פופולארי הוא כמובן asp.net

yuval k

New member
תראה,

הדוט נט היא סביבה כמעט כל-יכולה מבחינה תכנותית. אם תעבור על רשימת ה-namespaces ברפרוף, תבין בערך מה אפשר לעשות איתה. בעיקרון, אני לא חושב שזה אפשרי לתת לך רשימה בצורה כזו של היכולות של הפלטפורמה. זו שאלה קצת כללית מידי
ואין טעם להקפיץ אחרי 5 שעות ממועד כתיבת ההודעה..

הסתכלתי על ה namespaces

ראיתי כלמיני דברים כמו : עבודה ברשת, עם קבצים, טקסטים וכו'. אני מתכוון לנושאים עקרוניים שאפשר לציין כעיקריים...

yuval k

New member
כבר נתנו לך את הרשימה הזאת קודם,

וראית מה היכולות. זה לא מספיק עיקרי?

לא ממש.

לא ממש הצלחתי להביןמהן היכולות העיקריות. בתור בעלי הידע, אולי פשוט תכתבו כמה שורות בנושא, וזהו ?

yuval k

New member
אם תשאל ספציפית לגבי נושא או רעיון

מסויים, נוכל לעזור לך לתכנן. לתת רשימה של כל היכולות העיקריות - נתנּו. יותר מזה, אנחנו לא יכולים בצורה כללית כזו.

למעלה