asp:Button ומלחמתו ברשע

כנראה שפשוט טעיתי בפורום ../images/Emo13.gif

אני רואה כאן מקצוענים, ובתור אחד שרק בהתחלה, חשבתי שאוכל לקבל תמונה כללית של האפשרויות, אלבל אני רואה שבפורום הזה המיקוד יותר טכני, ולכן אני סתם מבלבל לכם את המוח
עברתי על רשימת 80 ה Namespaces, אבל לא הצלחתי ליצור רשמיה של 6-7 יכולות עיקריות של הסביבה, פרט ל : עבודה מול מסדי נתונים ADO.Net אפליקציות חלונאיות Windows.Forms אפליקציות ל Web ע"י ASP.Net

asp:Button ומלחמתו ברשע

יש לי תג asp:Button בקובץ ה aspx, ולו runat=server ע"מ לאפשר לו פונקציונליות הקלקה גם בצד לקוח, יש ליפונקציה העולה בעת טעינת המסמך, שקובעת
document.getElementById("BtnLogIn").onclick = checkme;​
שכמובן checkme זוהי פוקנציית JS שבודקת משהו
גיליתי שאם מתוך קוד צד השרת, אני מבצע : BtnLogIn.Visible = false אז כאשר הדף עולה ה PostBack הבא, השורה : document.getElementById("BtnLogIn").onclick = checkme מוציאה שגיאת סקריפט (getElement לא מוצא בלה בלה בלה) הפתרון העוקף שמצאתי הוא, במקום לבצע Visible = false, אני מבצע :
BtnLogIn.Style.Add("display","none");​
כלומר, ל אמשתמש באופציית צד השרת (Visible) ע"מ להעלים את הפקד ויזואלית, אלא משתמש בדרך יותר HTMLית
האם התחקיר שלי מדוייק ? שימוש ב Visible מןנע גישה ע"י JS ?

נן אז מה ?!

זה שלא רואים את הכפתור, לא אומר שאי אפשר לגשת אליו. עובדה שכאשר מעלימים אותו מהלקוח ע"י display, אז הכל תקין. אבל מסתבר שכשמעלימים אותו ע"י Visible, זה גורם בעיות. הבנת למה אני מתכוון ?

gilad g

New member
לא אמרתי "מעלים".

אמרתי "מוחק"
Visible=false בעצם גורם לתגית <input type=button> לא להופיע בכלל אצל הלקוח, ולכן להימחק.

../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif אמרת מוחק בעיני הלקוח

וזה אומר שהלקוח לא יכול לראות אותו, זה לא אומר שהוא נמחק לגמרי מעץ הפקדים. אבל בפועל, ת'כלס Visible = false מוחק את האובייקט לגמרי ? אי אפשר לגשת אליו יותר ?

gilad g

New member
מהלקוח, אי אפשר לגשת אליו.

הוא עדיין נמצא בעץ הפקדים של השרת, אבל הוא נמחק מה-HTML שנשלח ללקוח.

כן, את זה אני חווה על בשרי, אבל

השאלה מדוע.. Visible = false אמור להיות דומה ,הסתרה ע"י display/hidden בכל מקרה, הפתרון שמצאתי הוא היחיד ?

רע ../images/Emo13.gif מכיווןשכאשר אני עובד בצד

השרת, אני מרגיש קצת מטופש להתייחס לאובייקטים כאילו אני בצד הלקוח.

למעלה