ASOS

@יעל@

New member
ASOS

שוב שאלה על החבילה שהתעכבה:

קיבלתי אותה אחרי חודש. כמובן שהייתי צריכה לשלם למכס.

מכיוון שאסוס החזירו לי את הכסף אני רוצה לשלם להם שוב. שלחתי להם בקשה אבל הם כניראה לא הבינו מה אני רוצה מהם.

ב CONTACT US מה אני צריכה לבחור בסעיפים? או שאולי אני לא צריכה לכתוב להם דרך זה?

kaij

New member
אני הייתי עוזבת את הנושא

חלק מהציפיה מהם - שהחבילה שלך תגיע במסגרת זמן כלשהי - חלק מהסכם השירות
הם כמוכרים מעוניינים שתמשיכי לחזור אליהם, לכן מרגע שהחזירו לך את הכסף העניין סגור מבחינתם

@יעל@

New member
ואני לא יוצאת הישראלי המכוער?

ההזמנה התעכבה כי היא פשוט הייתה תקועה במכס, היא לא אבדה או משהו כמו שחשבתי, וכתבתי להם. יצא שהזמנתי פריטים ולא שילמתי עליהם

kaij

New member
כתבת להם מייל? הראת נכונות?

מספיק לגמרי מבחינתי.
אני מבינה את אי הנעימות, אבל יש גם גבול עד כמה אפשר לצאת מגדרך כדי לצאת בסדר
הם לוקחים בחשבון גם את התקלות האלה והעיכובים במכס כשאת חותמת איתם על חוזה
זה לא כמו מוכר פרטי באיביי שאת מכניסה לצרות
תאמיני לי שיש להם מודל סיכון שמצפה כמה כסף הם יפסידו בחודש על תקלות מהסוג הזה

דע1אותי

New member
קרה לי משהו דומה

דיוותי להם שחבילה לא הגיעה
הם אמרו שישלחו לי מחדש אבל פריט קטן אחד כבר לא היה במלאי וזיכו אותי עליו ושלחו את הפריטים האחרים.
בסוף המקורית כן הגיעה וקיבלתי את הפריטים פעמיים, בגלל טעות אנוש - לא שלי ולא שלהם.

האמת שלא דיווחתי על הבלאגן, את דיווחת ולא חזרו אלייך אז אין לך מה להרגיש רע.
אם היה מדובר בטעות כזאת אצל חנות קטנה ולא רשת ענקית הייתי בטח מרגישה רע עם הענין ועושה הכל כדי להחזיר, אבל במקרה הזה אני לא מרגישה מאד רע עם עצמי, סתם "פאדיחה".

הייתי מנסה לפנות אליהם שוב

דרך מערכת הפניות באתר, ולהסביר את המצב שוב.

אני חושבת שהיות והבעיה לא הייתה באשמתם, צריך לעשות מאמץ, אפילו אם מינימלי, לשלם על המוצרים שקיבלת. אם העיכוב במשלוח היה באשמתם הייתי אומרת שתעזבי את זה, אבל זה היה לגמרי עניין של המכס, וזה גם היה צפוי.

זה שהם מראים תודעת שירות גבוהה ומזכים בלי שאלות, אומר שהם פותחים פתח שמאפשר גם ניצול לרעה. לא הייתי רוצה להיות חלק מזה, באופן אישי.

@יעל@

New member

תוכלי לעזור לי אולי לנסח משהו? כניראה גם בגלל שכתבתי במשפטים קצרים, הם לא הבינו אותי.

Aניס

New member
אפשר פשוט להתקשר לשרות הלקוחות שלהם

ולתת להם את מס' ההזמנה שהגיעה לבסוף.

כל הכבוד על ההגינות יעל

newKiticat

New member
כשזה קרה לי

היה מדובר בשמלה זולה במיוחד שהגיעה אלי בטעות...

(משום מה, בחודשים האחרונים אני מקבלת פריטים שלא הזמנתי, בנוסף או במקום פריטים אחרים שהזמנתי.
הזוי ברמות). את מה שלא הזמנתי החזרתי להם... והם נתנו לי זיכוי על החבילה.

כשקיבלתי שמלה אחת בטעות, ועלותה הייתה באתר משהו כמו 6 פאונד, הצעתי לשלם עבורה, והם אמרו שזה לא משנה.

למעלה