ARIA וקוץ בה

RandS

New member
ברשותך, נא לדייק : קוקטייל רחוב סומסום

מתה להכיר את הוגה השם.
 

shironet3

New member
זה דווקא משעשע בעיניי

אני מזכירה לך שכשתהיה לי מבשלה משלי, יקראו לבירה "בירה עמיקתא", אז מי אני שאלין על רחוב סומסום?!
 

passioneta

New member
שם מעולה! בינתיים אני מציעה שתשימי את

הדיווחים (גם) בבלוג. הם מעולים!
 

גסטרו

New member
היה תקדים !!! מחנהיהודה !!!

באחת הכתבות לפני התוכנית החדשה אמר גרנית שבראש ובראשונה חשוב לארח את הסועדים

ביום קיץ מהביל ,ככל הזכור לי , העפלנו בפקקי יום חמישי - אמיר בעלי ואני לארוחה במסעדת מחנה יהודה .
ישבנו בבר, לא של המטבח אלא ליד. אמיר כמובן אמר שיש לו צליאק וברר על תכולת המנות
ואז קבלנו צ'ופר- סלט בורגול !!!!

בדיעבד אני לא מבינה למה לא החזרנו להם את הסלט ומיד ! הוא התנוסס מולנו על הבר עד סוף הארוחה.
 

inבאלי

New member
אכן הזוי...

הקטע עם הפיצוי נראה לי פשוט היעדר תשומת לב מינימלית של נותני השירות.
חבל שבמסעדות לא מבינים עד כמה שירות טוב משפיע עלהחוויה הכוללת.
בלי קשר, את כותבת נהדר
 

mereng

New member
לא אכפת לי שתסבלי במסעדות


כל עוד תמשיכי לשעשע אותנו בכתיבה שלך..... נקרא הזוי ומוזר והרבה יותר מידי ידידותי וסחבקי (ברמה שהיתה מרגיזה אותי). הצ'ופר בסוף - המילה הזוי לא מתחילה לתאר את זה.

חוזרים ל"מרפסת" ?
 

smaak

New member
זה היה משובח!

אמנם על חשבון הסבל שלך, אבל בכל זאת נהניתי לקרוא.
מקומות שמתנהגים באופן הזה יכולים לחרפן אותי.
 

שקדייה

New member
את פשוט לא מספיק סחבקית


עד מתי? עד מתי מלצרים עילאיים ומתנשאים יעלוזו?
 

גסטרו

New member
במוסף 24 שעות של ידיעות אחרונות -השף גיא גמזו

ראיון עם השף של מסעדת ARAI
הוא עבד 6 שנים ברפאל ועכשו מעורב בתביעה שהגיש נגדו רפי כהן
והוא אומר" כשמבקר מסעדות מבקר את התנהגות המלצרית שרק ניסתה להיות חביבה אליו ואחר כך היא לא יוצאת מהבית שבוע ורק בוכה- זה נורא בעיני "
האם זו אותה מלצרית ?
 

החתולית

New member
אם זו המלצרית וזו דרכה להיות חביבה

כדאי מאד שמישהו ילמד אותה משהו על חביבות.
 

shironet3

New member
אני מקווה שלא..

יהיו לי ייסורי מצפון שנתיים אם אדע שמישהו בכה בגללי...
 

pix37

New member
היחיד שצריך לבכות הוא בעל המסעדה/ אחראי משמרת

אשר לא טורח להכשיר את הצוות שלו ושולח אותם למלצר בלי הכשרה מינימאלית
 
זה בטח על שגיא כהן

מי עוד כותב על מלצריות סתם למען שעשוע זול?

""יש מנות מיוחדות או מנות שחסרות?", שאלתי את המלצרית הצוהלת ב"אריה". "לא, שום דבר". "רגע, תן לי לבדוק". הלכה, בדקה ו"כן, יש לנו מנה מיוחדת אחת, מאחר שהיא חדשה, אני מרשה לעצמי להקריא מהדף". היא הקריאה את המנה, "סלט קיסר ים", בשבע שגיאות, ואז נזכרה: "אה, כן, אין גם את המנה העיקרית של הקלמארי. אנחנו עושים את המנה הזו רק עם קלמארי טרי ולא הגיע". "אז אני מבין שגם המנה הראשונה של הקלמארי חסרה". "לא, היא דווקא ישנה". "רגע, אותה אתם עושים מקלמארי לא טרי?" "לא, אותה עושים מראשים ורגליים, וזה משהו אחר". "תני לי להבין: אין קלמארי טרי, אבל יש ראשים ורגליים של קלמארי טרי?"

בקיצור, בשלב הזה כבר הבנו שני דברים: שאולי ההתלהבות של המלצרית לא מגובה בידע...

ביקשנו תפריטי מנות אחרונות. "אני אביא אותם", השיבה המלצרית, "ואז נבחר לנו קינוחים", מאז ימי השק"מיסט שאכל חצי לא היה כזה שיתוף פעולה קולינרי. כלומר, מה דג היום קשה לזכור, אבל לבחור בשבילנו קינוחים? למה לא. כשהיא הגיעה עם התפריטים, היא שאלה אם להישאר. עוד לפני שהספקתי להתחנן על נפשי היא הבהירה מה המנה החביבה עליה. כדי לגמור עם זה כמה שיותר מהר, הזמנתי את המנה הזו. "זה מחמיא לי", היתה תגובתה. קיבלנו טארט לימון פתוח עם מרנג רך שאיזון טוב בין פריכות הקלתית למוצקות הקרם ועדינות טעמים הפכו אותו לטוב בתכלית. "צדקתי?", מיהרה המלצרית לשוב ולהבהיר מה נמצא במרכז העניינים ב"אריה". אין מה להגיד: צדקת, בטח שצדקת. זה אנחנו שטעינו"
 

שקדייה

New member
טוב, זה נשמע סתם מרושע האמת...

דווקא ההתנהגות שלה נשמעת מהסוג של החביבות האותנטית שעוד לא מבינה שבמעמדה הרם והנשגב, היא יכולה, אולי אף אמורה, להתנשא מעל הסועד ההדיוט.

נכון שזה נשמע קצת שכונה. אבל אני מעדיפה שכונה חביבה ואותנטית על פני כל עילאיות מתנשאת שהיא.
 
למעלה