אני אשמח לארח אותך
בכיף.
לגבי האטנואטור -
יש בעקרון שני מצבים נחמדים מאד.
1 - הנחתה מ 100 ל 50W (המגבר מבטל זוג שפופרות)
2 - יש ממש חוגה שמרגישה חלק אבל יש לה בעקרון 21 STEPS - היא עובדת ב 3 דומינים נפרדים במגבר
ומנתחיתה מ 0.1 או מ 0.05 (ב 50W) ועד לעוצמה מלאה..
בעיקרון אני (וכל שאר המשתמשים) משתמשים בחוגה הזו פשוט כמו "ווליום".. :מכוונים את המגבר לסאונד הרצוי ומכוונים את ה EPA לעוצמה המקסימלית שאנחנו רוצים שהמגבר ייפעל בכל סיטואציה (למשל אתמול ניגנתי ליקים של ינגווי מלמסטיין ב 12 בלילה כאשר כולם ישנו בבית ומסביב..
how great that is??!
צריך להבין גם שבגלל שזה NMV = פלקסי, אזי, ככל שה EPM (מערכת האוטנאטור) סגור, כך יש גם יותר דרייב..
ז"א שאם אנחנו הופכים את ה YJM ל 1W במקום 100, ופותחים את הווליום לפול, מקבלים הרבה יותר DRIVE מאשר שה EPM יהיה על 20W למשל.. והווליום פתוח עד הסוף (זה כמובן עניין טבעי ומובן).
עוד כמה דברים נחמדים שיש במגבר הזה: שאני בטוח שאת ושכמותך יעריכו מאד.
יש לו auto bias.. כך שבכל החלפת שפופרות או אפילו שקע חשמל (בית אחר\חדר חזרות\במה) ניתן ב 3 דק' להביא את המגבר לאופטימזציה חשמלית.
בהמשך לכך, בעקבות כך שיש לו AUTO BIAS - ניתן להכניס למגבר הזה כמעט כל שפופרות שרוצים ולשנות בכך את שולי הסאונד: למשל, KT66, KT88, KT90, EL34, 6L6,5881 ועוד...
יותר מכך, ניתן לשים זוג מכל סוג ובכך ליצור למשל מגבר 50W עם KT66 (א לה קלפטון למשל) ואת ה 100W
בשילוב של זוג KT66 וזג EL34 למשל...
ניתן גם להתפרע ולשים בכל סוקט שפופרת מסוג אחר, אבל זה גם מתכון לקצת קקפוניה.
עוד? בבקשה..
למגבר יש 4 לדים של חיווי בעיית סוקט\שפופרת, אם אחת תקולה, המגבר אומר לנו איזו.. אין צורך בהחלפות מיותרות, נסיונות ועוד.
עוד? בבקשה -
נניח ואת מנגנת, מופיע וכדומה ואחת השפופרות מחזירה את נפשה לבורא בזמן אמת, המגבר בעצמו יהפוך ל 50W וייקח זוג שפופרות תקינות מהשלושה שנותרו (בלי שום קשר להימצאותם על הבורד)
עוד? כן.. יש עוד הרבה כאלה