"הסיפור המלא"
טוב אז הסיפור הוא די פשוט, מטורף, משוגע, מפגר, ילדותי או איך שבא לכם לקרוא לזה..
אני מקבל את הכול, כמחמאה או כקנאה.. אתם תחליטו מאיפה אתם מגיעים

, הכל ברוח טובה ובכיף כמובן.
אז לא מזמן ממש לפני כמה שבועות פרסמתי כאן שאני מחפש איזה ראש+בוקסה שיחליפו את ההוט רוד החמוד שהיה לי.. תכלס נהניתי מהפנדר מאד, הוא פלטפורמה ממש מגניבה לפדאלים, הוא נקי ופאנצ'י.
אני חושב שהוא אחד המגברים עם ה VFM הטוב ביותר שישנם.
אבל VFM בצד וחדירה למטרה לצד. הבנתי שבסופו של דבר עבור סגנון המוסיקה שאני מתיימר לנגן,
והמגבר הנ"ל, הפדאל בורד שלי ייצטרך להיות גדול כמו שטיח סלון ממוצע.. וזה משהו שלא ממש רציתי. למרות שהגעתי לסאונדים לא רעים בכלל בעזרת כמה פדאלים ממש מגניבים, הכל היה כמעט ולא ממש NAIL IT.. החתירה לאורגניות ולדיסטורשין אמיתי משפופרות חמות, זה עניין של פיגור ורדיפה אחר הסאונד האולטימטיבי.. כמובן במחיר מסוים. כל אחד עושה לעצמו את החישובים.
אז... מחפשים ומחפשים ובסוף נוסעים לקנות Marshall JVM410H שהוא ללא ספק אחד מראשי
ה HIGH END שיש לחברה כיום ואולי אם לא ה- ורסטילי ביותר שהחברה הוציאה אי פעם.
4 ערוצים שונים מקלין ועד לדיסטורשין מטורף שאין אף אחד בעולם שצריך את הכמויות האלו..
כאשר בכל ערוץ שלוש מודים לגיין וקומפרסיה שונים.. סהכ? = 12 ערוצים אפשר להגיד..
ריוורב לכל ערוץ, פעמיים MV כדי ליישר קו אחיד בין הערוצים. פעמיים FX LOOP ועוד ועוד ועוד..
בקיצור – מושלם מבחינתי.
לו התווספה בוקסה שבאדיבותו של TBD חבר הפורום הגעתי עלייה ווואלה.. HALF STACK עצבני לתפארת מדינת ישראל.. כמה ימים עם המפלצת ואני מאוהב בחברה.. ציוד אחר החליף קצת ידיים ואני מנגן שעות ביום.. מאון לאון.. חושב כבר על הסאונד שה JVM לא יכול להוציא (ככה זה פסיכים).. או לא יכול להוציא באופן מושלם.. וזה, מה לעשות, כל מה שראשי הוינטאג' של מרשל עושים.. JTM45 עם הקלין הפנדרי, ה 1987 עם הגריט, ה 1959SLP – פלקסי! ועוד..
אז.. מתחילים שוב לטחון.. מקום אין הרבה כבר בחדר, אבל נתמודד.. מרימים קצת טלפונים.. מקשקשים קצת עם כפיר שידוע באהבתו למגבר שלו, למרשל ובידע הבלתי נדלה שלו בנושא.. כמו כן קצת בפורומים בחול שמתעסקים אך ורק במגברי מרשל ומנסים להבין איזה מגבר ייתן לי את "הצד השני" באופן מושלם.
בסופו של דבר, אחרי כמה ימים של טחינה אינטרנטית וכן גם ניסוי כלים על מגברי מרשל שיושבים במקומות שונים בארץ..(אני רק מצטער שלא הגעתי לכפיר לנסות את ה JTM45 המשודרג שלו) הוחלט –
ה; YJM100 הוא המגבר המושלם לפסיכוזה.
זה פלקסי כמו שפלקסי אמור להישמע.. מה שהאחרים מנסים להיות ורק בווליומים מאאאאד גבוהים יכולים לתת.. בערך.
מה שיפה פה שהוא פשוט כולל את כל הגודיז שמרשל וינגווי חשבו עליהם.
אחד הדברים הראשונים שלקחו את הקופה הוא כמובן מערת ה EPA של המגבר. זהו האוטנטור המושלם. יש מאחורי המגבר כפתור שפשוט יודע לקחת את המגבר הזה מ 0.1W ל 100W...
ולעשות את זה באופן חלק ומדהים מבחינת סאונד. נכון, כמו שנאמר כאן, המגבר הזה יודע לתת הרבה יותר ככל שעולה הווליום (וה EPA נפתח), אבל גם בווליומים יחסית סבירים (על גבול הטירוף בבית)
הוא נשמע לנו פשוט מדהים!.
תוסיפו לזה בוסטר שהוא אחד לאחד כמו ה DOD308 של ינגווי, נוייזגייט מדהים ומושלם מאין כמוהו!
ריוורב אולפני נהדר ועוד.. וקיבלנו את המגבר האולטימטיבי. לא סתם הם קראו לו כך.
The Ultimate Super Plexi הוא בדיוק כזה.
כרגע יש שני ראשים ה JVM ו ה YJM עם בוקסה אחת של 4X12 שכנראה אליה תתווסף נוספת..
אבל זה ייקרה כנראה רק בתחילת השנה.. אני מחפש משהו שהוא יותר מתאים לסטייל, אז כנראה שזה יהיה גם איזה "וינטאג" לפחות במראה
To be continued