Are you Ready?

Wonderboy Blues

New member
,תתחדש בנאדם!

נראה פשוט מפלצתי. תודה על השיתוף!

DC400

New member
פייייייייייייייי . היצירה הכי טובה שלהם לדעתי

איזה דבר.... אגב אם תיקח את ה פאוור שלו ותחבר למכ"מ אתה מקבל את מערכת כיפת ברזל ... :)

בכיתי הרבה בחושך עד שהצלחתי להגיב לך פה :)

תתחדש!!!

byrdparis

New member
האמת... שהוא יכול ליירט טיל בקלות

125DB של עוצמה , בלי הבוסטר ועם סינגלים...

אל תבכה, תבוא לנגן.. לא יירד לך החיוך מהפירצוף שך לשעות!

תודה אחי.

khammel

New member
הצלחת לעשות לי חשק לנגן על מארשל!

זה לא דבר של מה בכך.

לא הבנתי דבר אחד לגבי האטנואטור - יש לך בורר מצבים (2-3 אופציות להנחתה) או שיש לך חוגה שבה אתה יכול לשלוט על כמה עוצמה להנחית ברמה של 0-100% נניח?

byrdparis

New member
אני אשמח לארח אותך

בכיף.

לגבי האטנואטור -
יש בעקרון שני מצבים נחמדים מאד.
1 - הנחתה מ 100 ל 50W (המגבר מבטל זוג שפופרות)
2 - יש ממש חוגה שמרגישה חלק אבל יש לה בעקרון 21 STEPS - היא עובדת ב 3 דומינים נפרדים במגבר
ומנתחיתה מ 0.1 או מ 0.05 (ב 50W) ועד לעוצמה מלאה..
בעיקרון אני (וכל שאר המשתמשים) משתמשים בחוגה הזו פשוט כמו "ווליום".. :מכוונים את המגבר לסאונד הרצוי ומכוונים את ה EPA לעוצמה המקסימלית שאנחנו רוצים שהמגבר ייפעל בכל סיטואציה (למשל אתמול ניגנתי ליקים של ינגווי מלמסטיין ב 12 בלילה כאשר כולם ישנו בבית ומסביב..
how great that is??!

צריך להבין גם שבגלל שזה NMV = פלקסי, אזי, ככל שה EPM (מערכת האוטנאטור) סגור, כך יש גם יותר דרייב..
ז"א שאם אנחנו הופכים את ה YJM ל 1W במקום 100, ופותחים את הווליום לפול, מקבלים הרבה יותר DRIVE מאשר שה EPM יהיה על 20W למשל.. והווליום פתוח עד הסוף (זה כמובן עניין טבעי ומובן).

עוד כמה דברים נחמדים שיש במגבר הזה: שאני בטוח שאת ושכמותך יעריכו מאד.
יש לו auto bias.. כך שבכל החלפת שפופרות או אפילו שקע חשמל (בית אחר\חדר חזרות\במה) ניתן ב 3 דק' להביא את המגבר לאופטימזציה חשמלית.
בהמשך לכך, בעקבות כך שיש לו AUTO BIAS - ניתן להכניס למגבר הזה כמעט כל שפופרות שרוצים ולשנות בכך את שולי הסאונד: למשל, KT66, KT88, KT90, EL34, 6L6,5881 ועוד...
יותר מכך, ניתן לשים זוג מכל סוג ובכך ליצור למשל מגבר 50W עם KT66 (א לה קלפטון למשל) ואת ה 100W
בשילוב של זוג KT66 וזג EL34 למשל...
ניתן גם להתפרע ולשים בכל סוקט שפופרת מסוג אחר, אבל זה גם מתכון לקצת קקפוניה.

עוד? בבקשה..
למגבר יש 4 לדים של חיווי בעיית סוקט\שפופרת, אם אחת תקולה, המגבר אומר לנו איזו.. אין צורך בהחלפות מיותרות, נסיונות ועוד.
עוד? בבקשה -
נניח ואת מנגנת, מופיע וכדומה ואחת השפופרות מחזירה את נפשה לבורא בזמן אמת, המגבר בעצמו יהפוך ל 50W וייקח זוג שפופרות תקינות מהשלושה שנותרו (בלי שום קשר להימצאותם על הבורד)
עוד? כן.. יש עוד הרבה כאלה

N i r T

New member
די!!!

די!!!
די!!!!!
די!!!!!!!!!!

גרררר...... האצבע על ההדק של האשראי רועדת. תפסיק ומיד אני אומר!

khammel

New member
ומצטרפת לניר - תפסיק תיכף ומיד!

אם אני אגיד "עוד מגבר" בבית זה עילה לגט.

byrdparis

New member
אני מגיע איתו...

לא אומר כלום לפני

והנה אני מפסיק.
שלא תגידו שאני רע.

Kfitzi

New member
יאוזה! ברכות!

למלמסטין בוי שכמוך מגיע פיסת ציוד שכזאת.
הייתי שמח לשחק איתו קצת. מקווה שיצא לי לעלות לרגל בקרוב

byrdparis

New member

תודה אח שלי.
יאללה בוא כבר.. רק הבטחות אני מקבל ממך...

ובצער רב אני יכול להגיד לך שזמני המלמסטיין כבר מזמן אבדו אל תהומות הנשייה, אני אצטרך להוריד לא מעט חלודה כדי לחזור לקשקש בדמותו.

למעלה