ARASHI Kazunari Ninomiya

leona112

New member
ARASHI Kazunari Ninomiya

חחח ראיתי קליפ שלהם וזיהיתי את אריקה מ- .Ryusei no Kizuna . שמעתי על הלהקה הזאת ממילון המונחים שפה. למה בנים יפנים לובשים שמלות . פשוט אני רוצה לדעת על התרבות היפנית .

Sivan 85

New member
כי ג'וני מכריח אותם../images/Emo6.gif

לא לא.. סתם... כי זה לא נחשב מוזר אצלהם...זה טבעי לחלוטין... בבידור היפני כל עניין ה-"אהבת בנים" נורא פופולארי... המעריצות מאוד אוהבות כשהאיידולים שלהם (איידול זה כינוי ליפני מפורסם שם...) מרעיפים חיבה אחד על השני וכמה שיותר יותר טוב.. בנוסף יש להם מלא תוכניות אירוח מטורפות שמאוד מצליחות ביפן ושלמעשה מתעללות באנשים וזה אומר גם לגרום להם להתחפש לבנות, לחשמל אותם, לגרום להם לקפוץ מבניינים וכדומה...
יש תוכנית ביפן שנקראת "בנים שמתחפשים לבנות" נינו התארח שם באיזשהו פרק שלקחו בן, נורמלי לחלוטין ועשו לו מהפך לא יאמן! איפרו אותו והלבישו אותו כמו בובהו וכל הבנות בקהל מתלהבות בטירוף והוא מדגמן להם וזה נורא נורא מטריד כל העניין אבל עדיין... בגלל שזה יפני... זה מקובל... אני באופן אישי חושבת שזה בגלל שלבנים של יש תווי פנים של בנות ולפעמים הם כל כך כל כך יפים שפשוט חייבים לתהות איך הם נראים בשמלה.. וכנראה גם היפנים חושבים כך!
צירפתי לך קישור לפרק בתוכנית שנינו מתארח בו.. הוא כל כך חמוד! הוא לחלוטין התאהב בו/בה

desire33

Well-known member
במילים אחרות - פסיכים בצורה מסויימת בלי להעלי

כמובן שאין לי שום כוונה להעליב את התרבות היפנית או את היפנים, כי התאהבתי בהם. אבל מה לעשות לכל תרבות יש את הייחודיות שלה, ואצל היפנים ה"פסיכיות" הקבועה לא יורדת. זה מתבטא בסדרות שלהם, ובחיים היום יומיים.

Magma99

New member
אוי זה נהדר

בייחוד האקריליק קיס אלוהים, הבחור הזה נראה יותר טוב מהרבה בנות שאני מכירה, מפחיייידדד XD איזה עוד ג'וניז / מפורסמים מעניינים השתתפו בתוכנית?

למעלה