זה בדיוק "אחריות מורחבת" שכל חנות מנסה לתת
זה תלוי איך את בדרך כלל מתייחסת ל"אחריות המורחבת" שכל חנות אלקטרוניקה מנסה להכניס לרכישת מוצר כלשהו. המוצרים של אפל הם נפלאים (מה לעשות, אני עם אפל מ1992, ולכן אני קצת "משוחד" ואני חושב שמערכת ההפעלה של אפל עם חבילת התוכנות של הILIFE הופכים את הMAC ממחשב למשהו שכל אדם יכול להשתמש... הדבר הראשון שעשיתי שעברתי מארץ הPC, הלא היא ישראל, לקנדה הוא לרכוש נייד של אפל) את צריכה לדעת שכל מוצר אלקטרוני, ומחשבים בעיקר, יתקלקלו ויצטרכו ביקור במעבדת התיקונים. גם המוצרים של אפל הם כאלה, הם לא מיוחדים ברכיבים שלהם. היחוד הוא בבקרת האיכות שאפל עושה על רכיבים וזה בדרך כלל מתורגם לזה שיקח לך אולי שנה או שנתיים יותר ממוצר מקביל להכנס לשירות. את הנייד של אפל רכשתי ב2005, והוא שימש אותי נאמנה עד 2008 שההרד דיסק התחיל לעשות בעיות, אז הכנסתי אותו למעבדה פרטית ותיקנתי. המחשב שרד עד תחילת 2011 כאשר תקלה בלוח האם גרמה לי לאבד את אחד משני הזכרונות שלי למחשב. כיום, המחשב משמש רק כנגן ITUNES וגלישה קלה באינטרנט כי הוא לא מסוגל לעשות שום דבר אחר, אבל עד לאותה נקודה, המחשב, כמה שהיה ישן, היה סוס עבודה לעריכת תמונות, גרפיקה, וידאו ועבודות מולטימדיה כבדות . באותו שבוע, רכשתי את הMACBOOK PRO החדש שזה עתה יצא בגירסה החזקה ביותר שלו (וכמובן, טכנולוגית זאת הייתה קפיצת מדרגה למעבדי אינטל) ואיתו אני משתמש כרגע. (אגב, רק עם התקלה בלוח האם במחשב הישן גיליתי שלאפל היה RECALL שנה לפני על המודל הספציפי שלי, זה היה מאוחר מדי בשבילי כי הRECALL כבר לא היה פעיל) לנושא שעליו שאלת, אז.. לא, לא רכשתי את הAPPLECARE. כשהוא יתקלקל, אני אשים אותו בתיקון, או, פשוט ארכוש את הדגם החדש ביותר שיש באותו רגע. זה הימור, אבל זה הימור שאני מוכן לחיות איתו (צריך גם לזכור שאורח חיים טכנולוגי של מחשב הוא בדרך כלל 3 שנים. כמובן, זה לא אומר שמחשב בן 5 או 6 שנים לא יעבוד טוב ולא יעשה את מה שהוא צריך לעשות) אף אחד לא יודע איזו תקלה עלולה להיות לך. את היחידה שיכולה להגיד האם שווה לך להוסיף X דולרים בשביל שיהיה לך שקט נפשי ל3 שנים במקום רק לשנה. אחד היתרונות שיש לAPPLECARE, במיוחד לאנשים שצריכים תמיכה בהפעלת המחשב, היא הגישה לאנשי השירות של אפל על כל בעיה או שאלה. את יכולה לחשוב על זה במשך השנה הראשונה ולרכוש את הAPPLECARE לפני סיום האחריות הרגילה.