Another Brick In The Wall - הקלטונת

eran377

New member
חח העליתי בעבר הקלטות

נורמליות יותר מבחינת הסאונד... אתה מוזמן לשמוע קצת במייספייס שלי (קישור בחתימה).

TheMo

New member
עזוב הכללות - הסאונד מעפן.

לא יודע מהי האיכות של מיקרופון של מצלמת וידאו ממוצעת, הסאונד בהקלטה הוא מעפן, ואני מאמין שערן יסכים אתי לגבי זה (שום דבר אישי, כן? אתה נגן מעולה, ודוקא בגלל זה הסאונד של ההקלטה הוא משמעותי).

אחלה 11

New member
כמה הערות

אחי .. אני ראיתי שאתה אוהב ציוד וכל זה ,הגיע הזמן להתעסק בניגנה... אין לך טיים טוב..,כל הטאצ' של הסולו הלך... ושמנגנים סולו של מישהו אחר זה אמור להישמע כמוהו עם הטאצ' וכל הישיבה כמו שצריך וכמובן עם הטאצ' שלך בסופו של דבר .... זה ראש קטן מה שאתה עושה,אני מנגן את זה בדרך שלי,וזה ראש של ילד קטן שרק למד לאלתר וכאלה והוא חושב שרק צריכים לאלתר על שירים וכדומה .... בכל מקרה תשב עוד על הסולו תכיר אותו כמו שצריך ורק אז תיגש להוציא אותו משמיעה ,ואז להתחיל לשבת עם האצבעות ולעבוד על הסאונד נ.ב אולי הביקרות שלי נשמעת של מתנסה או של בן אדם חרא שעומד מאחורי מסך מחשב ושאומר את דעתו ויכול לפסול אותך או להעריץ אותך... אבל אני אומר לך את זה על ידע אישי בהצלחה בהמשך הדרך

peergo

New member
ידע ? או יכולת?

אם זה כתוב במחברת זה לא מספיק. בכל מקרה, כל אחד יכול לקחת כל סולו לאיזה כיוון שהוא רוצה, ובהחלט יש בסולו שהוא ניגן אלמנטים של דיוק, גם טונאלית וגם מבחינת סאונד(שאפשר לשמוע למרות האיכות הירודה של ההקלטה), עם כל הבנדים הארוכים שהוא עשה מאד מדוייק, שדי הפתיעו אותי. אני לא חושב שכל הטאצ' של הסולו הלך. תקליט אתה את הסולו ותראה לנו איך זה באמת צריך להשמע ואולי באמת נלמד משהו והידע האישי שלך.

wish i was here

New member
שיגעתם אותי

כולם פה אומרים "טאצ' " ,"מגע קסם" ,"אנרגיות" וכל מיני דברים....בזמן שאין לכם בעצמכם הרבה מושג על מה אתם מדברים,מישהו יכול כאן להגדיר מה זה "טאצ'" (ואל תתחילו "זה מה שמייחד כל גיטריסט")?. זה פשוט דיבורים באוויר בלי משמעות קונקרטית שמישהו יכול לקחת ממנה ביקורת ובאמת להבין למה אתם מתכוונים. זה לא כאילו אתה תגיד "צריך כאן להיות כמו הטאצ' של X" ואז אני אמור להסיק מזה "אה טוב,אז הנה פשוט נגביר קצת את הטרבל ונלחץ קצת יותר חזק על הסריגים".... אולי אני טועה-וזה ברור לכולם למה אנשים מתכוונים כשהם אומרים "טאצ' " ואני הבור היחיד פה,אז בבקשה תסבירו לי. באמת.

ran 15

New member
שמע אני מאמין שכל אחד מגדיקר לעצמו את זה אחרת

וזה בערך אותו דבר אצל כולנו... אצלי : טאצ' , זה איך הצליל עבר אליי מהגיטרה , אם הרגשתי איזהשהו רגש שעובר עם התו , בדיוק כמו בשירה שיככולה לגרום לצמרמורות בכל הגוף... תן את אותה גיטרה לשני נגנים (לא משנה רמה אבל לשם ההשוואה אותה רמה שניהם..) לכל אחד יהיה צליל אחר מהגיטרה , מאלף ואחת סיבות כוח שהפ מפעילים על המתיר , איזור לחיצה האצבעות דרך בפריטה ואלף ואחת דברים... טאצ' זה לא איזה משהו בילתי מוגדר אבל בהחלט כל אחד יגידיר אות בצורה שונה , זה סוג של חפרנות (ראה דוגמא למעלה..) בגדול אני מאמין זה כמה נכנס לך לנשמה... ובמבט לאחור (להודעה
) , אני חשוב שאני לא יודע בעצם להגדיר טאצ' כי התקשיתי מאוד לרשום את מה שרשמתי , כנראה זה משהו אינדיודואלי...מקווה שהבנת משהו כי האמת סיבכתי את עצמי...

RoieL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים בעיקר עם המשפט האחרון ועם הקטע של להעביר רגש. מבחינתי אם כשאני מנגן את החלק השני של Shine On You אני מעביר את התחושה של הסולו, ולא רק מנגן טכני (שזה אומר מהירות מתיחות, ויברטו וכד' והטאץ' בכלל מקבל ביטוי בסולו הזה מכיוון שזה סולו שלא מחולק לפי תיבות אלא מנוגן באופן חופשי), אז אני נתתי את הטאץ' שלי.

yoni162

New member
הממ

מעניין מה שהולך פה. נראה שאותם אלה שבפעמים קודמות הטיפו שלא לשפוט מוזיקאים לפי קטע אחד עושים כאן בדיוק את הדבר הזה..שלא לדבר על כל הקביעות הנחרצות, "X מוזיקאי יותר טוב מ-Y"..הכריזו על תחרות ולא שמעתי? בנוגע לקטע (המקורי), לא רציתי להגיב בהתחלה כי חשבתי שאני הולך להיות היחיד עם תגובה פושרת..אבל לדעתי זה באמת לא משהו מיוחד. לאלה מאיתנו שכן מכירים את הסולו, ומדמיינים את הקצב ברקע בזמן שאתה מנגן, יש המון בריחות מהקצב. הוויבראטו שלך גם לא הכי מלוטש, אני בטח לא צריך לומר איזה הבדל (עצום) ויבראטו טוב עושה. וגילי162, פשוט תודה שיצאת חומוס לגמרי..

eran377

New member
טוב אני רואה שממש התפתח פה שרשורפלצת

ואתם יודעים שאני לא מאלה שמתגוננים ומתרצים על הקלטות. פשוט להבא אני לא אעלה הקלטות / צילומים בכזאת קלילות... אני אוודא מליון פעם שזה בסדר במאה אחוז (כמו שהיה עם ההקלטות הקודמות). לקחתי לתשומת ליבי את כל התגובות פה, למרות שאני ממש לא מסכים עם כמה מהן, אבל נעזוב את זה כרגע. שיהיה לכם סופ"ש נהדר.

למעלה