אתה ממעיט בערכם... הם גם משוררים, מלחינים וגיטריסטים חבל"ז.
ב ב.ן.נ.ת.ן New member 25/10/02 #28 ושכחת! הם מ-ז-ה חתיכים ! אני הכי אוהב את טילור ! ... דיי דיי, איזה טוב הדיסק החדש של מאן אלייב ג´יימי מללללללללללללללללללללללללללללך!
ושכחת! הם מ-ז-ה חתיכים ! אני הכי אוהב את טילור ! ... דיי דיי, איזה טוב הדיסק החדש של מאן אלייב ג´יימי מללללללללללללללללללללללללללללך!
S starflyer New member 25/10/02 #29 מצטער, אבל.. טיילור תפוס! אין ספק ש מן אלייב מלכים!! !! וגם חתיכים סתאם ו... The Juliana Theory - פשוט תענוע!!!
מצטער, אבל.. טיילור תפוס! אין ספק ש מן אלייב מלכים!! !! וגם חתיכים סתאם ו... The Juliana Theory - פשוט תענוע!!!
ב ב.ן.נ.ת.ן New member 25/10/02 #30 נכון נכון... ../images/Emo6.gif אבל הזמר שלהם... טיפלה פייגלה קצת לדעתי מצורפות תמונות אבל הדיסקים שלהם מצויינים, יש לפעמים קצת שטויות כמו השירים Show Me The Mone, Something isn´t right here אבל הם בסבבה
נכון נכון... ../images/Emo6.gif אבל הזמר שלהם... טיפלה פייגלה קצת לדעתי מצורפות תמונות אבל הדיסקים שלהם מצויינים, יש לפעמים קצת שטויות כמו השירים Show Me The Mone, Something isn´t right here אבל הם בסבבה
S Superunknown1 New member 24/10/02 #18 weezer ו.. השרוף, כמובן! דוקטור, תציל אותי! אני מאוהב.. כואב לי כאן בלב,הראש שלי נשבר.... דוקטור! זה המצב... אז בוא ותרפא אותי עכ-שיו! דוקטור!
weezer ו.. השרוף, כמובן! דוקטור, תציל אותי! אני מאוהב.. כואב לי כאן בלב,הראש שלי נשבר.... דוקטור! זה המצב... אז בוא ותרפא אותי עכ-שיו! דוקטור!
א אריאל ניו יורק New member 25/10/02 #23 אלה הפיטות הכי טובות ו... גם יש ב"פלאפל הקריה " את הפלאפל הכי טוב בארץ! וגם יש שם (במרכז דרכטן..כמובן) את סצינת הפאנק הגדולה בארץ! אנרכיה בדרכטן!
אלה הפיטות הכי טובות ו... גם יש ב"פלאפל הקריה " את הפלאפל הכי טוב בארץ! וגם יש שם (במרכז דרכטן..כמובן) את סצינת הפאנק הגדולה בארץ! אנרכיה בדרכטן!
ב ב.ן.נ.ת.ן New member 25/10/02 #39 W.H.N ! ../images/Emo66.gif Thrash-core and circle pits! Long hair, short hair, it all fits! Bandanas, flannels, skateboard decks! What Happens Next? !!!!!!!!!!!!!!!!!!
W.H.N ! ../images/Emo66.gif Thrash-core and circle pits! Long hair, short hair, it all fits! Bandanas, flannels, skateboard decks! What Happens Next? !!!!!!!!!!!!!!!!!!