and your favorit band is........?

מה עם חגים?

(בוא נפסיק את זה לפני שזה יהיה עצוב ...

Superunknown1

New member
אתה ממעיט בערכה...

היא גם משוררת, מלחינה וגיסטרית חבל"ז.
ח ש ו ב ! מחפש בנרות.. אתרים שמהם אפשר להוריד שירים של להקות פאנק ו-אינדי ישראליות.. ואתרים עם מידע, חוץ מגוצי. זה חשוב.

xero1

New member
מצטער לאכזב אותך

אבל אין כ"כ הרבה להקות אינדי פאנק ישראלי בשביל שיהיה במיוחד בשילם אתר, ואם יש קצת.. אז ממש מעטים, כי אם להקות פאנק בישראל אז זה בטח פאנק-פאנק או הארדקור ושזה לא מדבר על מה שאינדי אמור לדבר. ולא, פאנקייק זה לא אינדי, פשוט פופ פאנק.

Superunknown1

New member
פאנקייק זה גם אינדי...

אינדי לא מוגדר כסגנון מוזיקה השוהנ מאחרים ע"פ תכניו, הקצב שלו או הלחן. יש על זה דיון שלם שבפורום מוזיקה אלטרנטיבית.. חפש את זה בטאג-ליינ´ס..

xero1

New member
לא.. אני סתם מדבר על אינדי

בלי לדעת מה זה. אל תידאג, אני יודע.. ולפאנקייק יש אולי כמה שירים של אינדי, לא כל השירים שלהם מדברים על אותם נושאים.

Superunknown1

New member
אוף.

לא אמרתי שאתה לא יודע מה זה אינדי, אבל מסתבר ש... טוב, עזוב. אינדי>אינדפנדד>עצמי. לא תחת לייבלים גדולים [כמו שאמר וגם צדק, המנהל החדש], אני לא יודע איפה חתומים פאנקייק.. אבל בוא נגיד ש"פאסט מיוזיק" או משהו כזה.. נקרא אינדי, בניגוד לחברות כמו אמ.סי.איי ואלה.. לא מדברים על אותם נושאים?! אין פה שום קשר, מצטער. לפי מה שהבני עד כה, לאינדי אין נושא מסויים עליו הוא מדבר.. כמו שלמשל פאנק- מדבר על מחאה. אז מתוך זה, אני שואל אם נכון להסיק שפאנקיי נקראת אינדי... סי או נו?!

xero1

New member
אה, טעות שלי

חשבתי שאינדי זה גם משהו חרא עם המילים, לא משנה.. אז אם ככה.. כל הלהקות פאנק בארץ הזה הם אינדי! כניראה וכן, כניראה שגם פאנקייק זה אינדי...

dansh

New member
אינדי

קיצור של independent זתומרת, מוסיקה עצמאית שלא הקליטו אותה תחת לייבלים גדולים וכו´... זה לא קשור למוסיקה

למעלה