And you know what you're doin' so don't even

behappy

New member
לאכול סנדויץ כזה ולספר עליו ולא להשאיר כלום

זה פשע
(לזכר הבריוש, מה)

הייתי חולמת על עצמי אוכלת את זה

רק מלחשוב על זה אני מרגישה את המותניים מתרחבים...

*

-מה עוצר אתכם? ההרגשה שאני לא יכולה. ההרגשה שזה קשה מדי. ההרגשה שאחרים יכולים יותר. -עושים דברים כדי לֶרַצוֹת אחרים? מדי. -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר? וואו, אני חושבת שלפעמים. -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? כוס אמא שלך יא חתיכת חרא. / אני אוהבת אותך. -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? רק כשהם לי קודם. בחיי. -איזה עולם הייתם רוצים לעזוב? את זה, לפעמים, אבל תמיד אח"כ אני חוזרת בי. -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? אותה. אבל זה כבר ממש דועך בי. -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים? לא תחליף. אבל אפשר לאהוב שוב. -את האמת . יצא לכם להתפש לקאובוי? לא, אבל לאבא שלי כן. -אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב? פחד, דיבור יתר, הנתינה לדברים לעשות לי את מה שהם עושים.

shiray

New member
כבד על הבוקר...

מה עוצר אתכם? או ההגיון או רגשות האשם הלא קשורים שיש לי מדי פעם... -עושים דברים כדי לֶרַצוֹת אחרים? לא בגלוי ובאופן ממש מובהק, אבל במבט לאחור עשיתי לא מעט כדי לרצות הרבה אנשים סביבי. לאחרונה לדעתי השתפרתי קצת. מקווה שזה לא סתם איזה עיוורון זמני ושבמבט לאחור אני אראה שלא היה שום הבדל. -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר? רוב הזמן לא, אלא אם כן אני יודעת שזה חסר סיכוי. שזה מישהו שנעול בדעה שלו ולא יעזור מה אני אגיד, הוא לא יבין. -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? הרבה דברים, בעיקר בגלל שאני, כמו מזוכיסטית טובה, מעדיפה הרבה פעמים להיפגע מלפגוע באחרים. -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? בכוונה? לא -איזה עולם הייתם רוצים לעזוב? עולם קצת יותר טוב. שמנצל את הקדמה קודם כל לטובה, ואז לשטויות כמו פצצות אטום, אם בכלל. רק אז עולה השאלה- אם הכל יהיה טוב, על מה לעזאזל טורי תכתוב?! -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? את אלה שכבר ויתרו לגמרי ולא מוצאים את הכוחות האלה בעצמם. -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים? לא, בגלל שתמיד גם נשאר הזכרון, ובגלל שכל אחד שונה בכמה וכמה דברים... קיצר לא. רק להיות איזה ממלא מקום לקצת זמן, אבל ברגע שקשר נהיה עמוק, ההבדלים צפים ועולים. -את האמת . יצא לכם להתפש לקאובוי? חחחח לא! אח שלי התחפש איזה 3 שנים רצוף. אני גיוונתי. -אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב? את המחשבה שאני צריכה לעמוד בסולם ערכים וציפיות מאוד גבוה מעצמי. הרבה יותר ממה שאני מצפה מאחרים. זו שיחה סטייל דוגוויל, רק בלי הסוף...

פלוטו24

New member
Your'e just too ust to morning

מה עוצר אתכם? רמזור אדום. עושים דברים כדי לֶרַצוֹת אחרים? רק מתוך כוונה טובה ולא צבועה. עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר? בלתי אפשרי. מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? קשה לי לומר. יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? אממממ לא..... איזה עולם הייתם רוצים לעזוב? בעיקר את המדינה, פחות את העולם. ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? נו, שיהיה, את המדינה מהעיוורון שהיא חיה בו. חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים? לכל איש יש שם. יצא לכם להתחפש לקאובוי? לא. אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב? להצליח לצאת מהצ'ט באיזשהו שלב וללכת לישון בשעה נורמלית.

../images/Emo205.gif

-מה עוצר אתכם? ביישנות, פחד, אבל נראה לי שבעיקר ביטחון עצמי... -עושים דברים כדי לֶרַצוֹת אחרים? בדרך כלל לא, אולי זה גם לרעה -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר? כן. בעבר הייתי מדברת הרה יותר מידי ומאז שעמצי את גישת ה"אם אין לך משהו טוב לומר אל תאמר כלום" אנשים חושבים שאני סנובית כשמדברים אלי ואני לא עונה. -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? כל דבר שקשור אלי ולא שיטחי לגמרי... -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? הייתי רוצה להגיד שלא, אבל אני זוכרת לפחות פעם אחת בבירור שכן. בתקופה הזאת לא ממש. -איזה עולם הייתם רוצים לעזוב? את עצמי, לחשוב פחות... -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? אחד הילדים שאני עובדת איתם (אוטיסטיים ולפעמים פשוט רואים אצלם את התסכול שזה נורא) -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים? תלוי איזה מקום הם מילאו... -את האמת . יצא לכם להתפש לקאובוי? לא -אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב? ביישנות, חשיבת יתר, דאגנות ורשימה יכולה להימשך לעד....

Reach high doesn't mean she's holy

-מה עוצר אתכם? אי ודאות. -עושים דברים כדי לֶרַצוֹת אחרים? יש הרבה אנשים שחשוב לי שיהיה להם טוב, אז לפעמים אני עשה דברים במיוחד בשביל זה. -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר? כל הזמן
. -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? Honey help me out of this mess
. -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? אף פעם לא בקטע הזדוני. פשוט לפעמים אני עושה דברים למרות שאני יודעת שהם יכאיבו (שאלונים אהמ). -איזה עולם הייתם רוצים לעזוב?לצאת החוצה קצת מהעולם הפנימי שלי. -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים? אני חושבת שאפשר להחליף לאנשים את ההגדרה שלהם בעיניך, אבל אף פעם לא להעלים אותם לטובת מישהו אחר. -את האמת . יצא לכם להתפש לקאובוי? פורים זה כל כך
. -אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב? את הרפרושים
. ועוד כמה.
עוצב באמצעות תפוז-פד

אוף זה היה בכוונה

אני יודעת שצריך שווא נע וזה. אבל רציתי שיקראו כמו שצריך :mad:.

yuval k

New member
היית צריכה לציין את זה ../images/Emo7.gif

1. כולם יתחילו לנקד כמוך, ויתרצו את זה בכך שאת מנהלת פורום טורי|סוגד| ולפיכך אמורה לדעת הכל. 2. צריך דגש בצ', כי זה בבניין פיעל. 3. הרסת לי את השבוע

מה הרסתי לך את השבוע ../images/Emo46.gif

يا يوفال, لماذا انت حَزِين? اعرف كيق يكتبوا بالعبرية وبالعربية أَيْضًا! لكناعرف لعربية احسن...

FooK MI

New member
אני ניקדתי נכון ואף צרחתי על גל בלילה ../images/Emo46.gif

למעלה