And you know what you're doin' so don't even

And you know what you're doin' so don't even

לאחר מספר הפצרות (שנלוו אליהן שלל אייקוני
), הרי לכם שאלון קצרצר. בשיר הנבחר להערב הוא Honey
שיצא לי לשמוע די הרבה לאחרונה והוא פשוט מקסים. גם פתאום שמתי לב שדבש וראש השנה וזה. -מה עוצר אתכם? -עושים דברים כדי לֶרַצוֹת אחרים? -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר? -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? -איזה עולם הייתם רוצים לעזוב? -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים? -את האמת
. יצא לכם להתפש לקאובוי? -אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב?

רעוּת

New member
.I say the world is sick

-מה עוצר אתכם? "רק הפחד ההוא, הלבן בעורקיו מתפתל והוא חשב שימריא איתו, לא, הוא נופל"
-עושים דברים כדי לֶרַצוֹת אחרים?
nothing I do is good enough for you -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר? years go by will I choke on my tears till finally there is nothing left -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? What can I tell you my brother, my killer, what can I possibly say? I guess that I miss you I guess I forgive you -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? אמג אני הורסת לאנשים את החיים יותר מדי בזמן האחרון
-איזה עולם הייתם רוצים לעזוב? if there is no love in the world, we will make a new world, and we will give it heavy walls, and we will furnish it with soft red interiors, from the inside out, and give it a knocker that resonates like a diamond falling to a jeweler's felt so we should never hear it. Love me, because love doesn't exist, and I have tried everything that does (ג'ונתן ספרן פויר
) -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? את מי שכבר אי אפשר. -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים?
those angels can't ever take my place -את האמת . יצא לכם להתפש לקאובוי? האמת שלא
-אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב? "הרגלים רעים לא משתנים, לעזאזל"

FooK MI

New member
The trapeze act was wonderful

but never meant to last. -מה עוצר אתכם? קול ההגיון. -עושים דברים כדי לְרַצּוֹת אחרים? אם יש משהו שאני יכול לזקוף לזכותי, זה שלעולם אינני מעמיד את 'מה יגידו השכנים?' לפני האמונה שלי. -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר? כשאין מה לומר, או אין מי שישמע. -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם? אולי כמה אני כועס, כי 'פגוע' זה מצב מעורר אמפתיה ו'מרוחק' מעורר געגועים, ורק כעס יכול לגרום לי להרגיש אשם על מעשים של אחרים. -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה? אני מעדיף להאמין שלא. -איזה עולם הייתם רוצים לעזוב? את המציאות היומיומית כאן, ואיתה גם את העולם הפנימי שלי לשבוע-שבועיים. [ולנסוע ללונדון, כמובן.] -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח? את כל מי ששוקע לנגד עיניי ונכנע לגורלו במקום להושיט את היד. -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים? אפשר למצוא מישהו שישכיח אותם, אבל לא מי שימלא את מקומם. -את האמת
. יצא לכם להתפש לקאובוי?
מעולם לא. -אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב? הצורך לתקן את העולם, כאילו זה מה שיתקן אותי.

שיר מדהים ../images/Emo74.gif

שבת שלום לכל הערים
-מה עוצר אתכם?בעיקר שוטרי תנועה, למרות שלא לאחרונה.... -עושים דברים כדי לֶרַצוֹת אחרים?לצערי, הרבה פעמים במשך חיי כן.היום כבר פחות. -עוצרים את עצמכם לפעמים מלדבר?כן. בעיקר כשזה עם אמא שלי שהיא מלכת התגובות הלא קשורות לשום דבר - אני פשוט יודעת שאין טעם....אז אני לא אומרת כלום. -מה הייתם רוצים להגיד למישהו בפנים ואף פעם לא העזתם?לאחי - שהוא מעצבן לי את התחת בצורות שהוא לא מבין, ולאבא שלי שהוא פשוט בנאדם מדהים מעל לכל דמיון. -יוצא לכם להכאיב לאחרים בכוונה?משתדלת מאוד שלא, רק כשיצר הנקמנות שלי מתגבר עלי. -איזה עולם הייתם רוצים לעזוב?לא הייתי רוצה לעזוב את העולם הזה פיזית אבל לא הייתי מתנגדת לעמוד מהצד ולהתבונן במרוץ החיים הזה למשך כמה זמן, בלי לקחת חלק בו. -ואת מי הייתם רוצים להציל בכל הכוח?אנשים חולים, חתולי רחוב עזובים. -חושבים שאפשר למצוא תחליף לאנשים?אולי חיות מחמד. אבל רק אם הן יתחילו לדבר. אנשים עם כל הרע שבהם (וגם הטוב) הם עדיין אנשים ובד"כ אפשר לתפוס איתם שיחה נורמלית. -את האמת . יצא לכם להתחפש לקאובוי?כן....לפני איזה 20 שנה -אילו הרגלים הייתם רוצים לעזוב?חשדנות כלפי אנשים. הצורך שלי להיות שחור/לבן - כלומר, בקצוות, בלי לראות גוונים של אפור באמצע. וואו, זה היה כבד. ליבי

נצל"ש peanut butter

נכנסתי עכשיו למטבח אצל ההורים של חבר שלי וחפשתי מה לאכול....וההורים של חבר שלי גרו הרבה שנים באוסטרליה לפני שעלו לארץ...אז אמא שלו אומרת לי "את רוצה אולי peanut butter" ?ואני רציתי למות....ולצטט את טורי - מה שיבוא קודם.

noosh

New member
יו חלמתי בלילה!!!

מישהי מהעבודה (באתי לכתוב "מהצבא", אבל האמת שהיא גם מהצבא
) סיפרה לי לפני כמה ימים שהיא אכלה סנדוויץ' מבריוש עם פינאט באטר ושבבי שוקולד מריר, אז חלמתי עליה אוכלת את הסנדוויץ' הזה
.

noosh

New member
האמת שזה נשמע כאילו הייתי מתעלפת

אחרי חצי ביס מזה (גם בריוש, גם שוקולד מריר וגם חמאת בוטנים? זה ממש כבד, אני בקושי אוכלת כל אחד מהם בנפרד בלי למות), אבל כן, בתאוריה זה נשמע אלוהי.

boy for pele

New member
טוב שתרגמת את זה לצרפתית

אבל מה עם לתרגם את זה מצפונבונית? אני לו שולט בשפה הזו, בריוש זה סוג של לחם כאילו?

behappy

New member
זה לחם עוגתי כזה,

יש בו איזה 50% חמאה או משהו והוא ממש טעים. נניח, כמו פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3085479,00.html

noosh

New member
בריוש (../images/Emo99.gif)

זה סוג של לחם (בערך, אפשר לאפות אותו כככיכר אבל לרוב הוא יגיע בצורת לחמניות) שהבצק שלו עתיר בחמאה. ההכנה שלו מאוד מורכבת (להכין בצק בריוש מאוד דומה ללהכין בצק קרואסונים, וניסיתי את זה, זה לוקח איזה יומיים
) והוא יוצא מתקתק (אבל לא מתוק ממש, רק טיפה) ועשיר מאוד. בצק בריוש משמש לא רק להכנת הלחם או הלחמניות, יש גם מאפים שונים, כמו מאפינס או עוגות שעשויים מבצק בריוש. בקיצור - זה מומלץ. (ביומולדת שלי חברות שלי לקחו אותי לנמל לארוחת בוקר על הים, והגישו לנו סלסלה עם לחמניות בריוש וקרואסונים שנאפו במקום, וזה פשוט היה... וואו. לא יכולתי לאכול יותר מרבע לחמניה קטנה והייתי מפוצצת ולא יכולתי לאכול יותר כלום אח"כ
).

רעוּת

New member
והיא אפילו לא ענתה עליו ../images/Emo7.gif

פרופיל נפשי לא נותן פטורים

למעלה