and the catgories are

ערן1987

New member
and the catgories are

ואלו הקטגוריות של טקס "הניקי" לשנת 2004. 1)הסרט הטוב ביותר בו ניקול השתתפה 2)התלבושות הטובות ביותר בו ניקול השתתפה 3)השיר הטוב ביותר אותו שרה ניקול(הדואט עם רובי וויליאמס יכול להיות מועמד,בתנאי שיקבל מספיק קולות) 4)הסרט בו ניקול הכי יפה 5)השחקן ששיחק הכי טוב בסרט בו ניקול השתתפה 6)השחקנית ששיחקה הכי טוב בסרט בו ניקול השתתפה 7)הנשיקה הטובה ביותר 8)הבימוי הטוב ביותר בסרט בו ניקול השתתפה 9)האיפור הטוב ביותר בסרט בו ניקול השתתפה 10)העריכה הטובה ביותר בסרט בו ניקול השתתפה 11)ההופעה הטובה ביותר שנתנה ניקול בסרט 12)ההופעה הגרועה ביותר שנתנה ניקול בסרט 13)הסרט הגרוע ביותר בו ניקול השתתפה 14)הסרט בו ניקול נראית הכי סקסית 15)הכימיה הטובה ביותר בין ניקול לשחקנית/שחקנית בסרט בו השתתפה(מה שאומר ש"השעות" מחוץ לקטגוריה הזו ברובו) כדי לבחור את המועמדים שילחו אליי הודעה פרטית. לא יודעים איך? ליחצו על "שלח מסר לחבר/ה",כיתבו את מספר הקטגוריה ו-5 מועמדים שלדעתכם צריכים להיות מועמדים. עשו כך בכל קטגוריה. אל תשכחו,ככל שתשלחו יותר מהר את המועמדים שלכם-הטקס עצמו יגיע מהר. בתמונה פרס "הניקי" אשר יחולק לזוכים המאושרים. בהצלחה לכולם!

MCRulz Liron

New member
אממ....

יש כמה קטגוריות שנראה לי אפשר לוותר עליהן אם לא אכפת לך קטגוריה 14 - כבר יש את קטגוריה 4, לא צריך יותר מידי... גם ככה רובנו בנות פה. קטגוריה 12 - זה לא ראזי פה! מספיק יש את קטגוריה 13 ובקשר לשחקן / שחקנית ששיחקו בסרט עם ניקול - אפשר לשלב שחקני משנה? כי אני אישית לא מצליחה לחשוב על יותר משני שחקנים בכל קטגוריה, ואין שום קטגוריה אחרת בשביל שחקני משנה.. נ.ב FOR YOUR CONSIDERATION: סטיבן דיליין ב"השעות" לקטגוריה 5!! מירנדה ריצ'רדסון ב"השעות" לקטגוריה 6!!

אני מסכימה...

עם לירון בקשר לקטגוריות! לירון - תכתבי לי מה דיברת עם ניקול! איזה כיף לך שראית אותה!!!
וערן- אפשר להתחיל לישלוח לך 5 מועמדים לכל קטגוריה?

galileo2003

New member
מה??????????????

היא ראתה אותה? איך איפה? מה???? שנייה... אני מפספסת פה משהו......... ללירון יש קשר מסויים עם ניקול ולא ידעתי? ספרו לי דחוף מה הולך פה לפני שאני אשתגעעעעע...

כן היא ראתה אותה!!!

גם לי זה נודע רק אתמול , היא היתה בארה"ב ואז היא הלכה ליראות דוגוויל והביאו את השחקנים , והיא בכלל לא ידעה מזה , ואז היא לחצה את היד לניקול ודיברה איתה!!! גם אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MCRulz Liron

New member
חחחח....

לא אמרתי לה הרבה דברים, כי הייתי די בשוק שהיא פתאום באה מולי.. זה היה משהו כמו "Oh my god!! You're amazing!!!" ניקול: "Thank you" אני: "You're amazing! Good luck with the film!!" ניקול: "Thank you, thank you!!" בחיוכים
אבל היא היתה ממש חמודה, לפני שהיא באה לאיפה שעמדנו, היא סימנה לנו כזה "עוד שניה" כי היא היתה צריכה להצטלם עוד קצת ואז היא חזרה אלינו ולחצה לנו ידיים ודיברה איתנו ואז היא חתמה למישהו שעמד לידי (לא היה לי את השכל לתת לה לחתום על הכרטיס, נו טוב..) והיא אמרה לו משהו מצחיק, אבל שכחתי מה בדיוק
וזהו, אח"כ ראינו אותה מצטלמת בפנים, הלכנו ממש מאחוריה לתוך האולם והיא הלכה צמוד לאמרגנית שלה.

galileo2003

New member
איזה מגניב!!!!

איפה זה היה ואיך הגעת לשם בכלל????? לעמוד פנים מול פנים עם ניקול קידמן? בטח יש איזה סיפור מאחורי זה... איזה קטעים............ ספרי עוד... חחחח יש תמונות???

galileo2003

New member
אוקיי....

לפי דעתי- 'העריכה הטובה ביותר' זה קצת מיותר, ו- 'ההופעה הטובה ביותר שנתנה ניקול בסרט', זה בדיוק כמו: 'סרט שבו ניקול הכי יפה' , אז אפשר לוותר על אחד מהם. לפי דעתי 'ההופעה הכי סקסית' נשאיר, יש המון אפשרויות... את כל השאר נשאיר!! מה עם ציטוטים?

ערן1987

New member
יש הבדל

"ההופעה" זה על המשחק ו"הכי יפה" זה איך שהיא נראית בסרט ותשלחו לי,קדימה!!! שכחתי לגבי הציטוטים.. העלתי קובץ קטן של 5KB סה"כ,תבחרו 5 ותשלחו לשירה

ערן1987

New member
נו,תשלחו לי מועמדים!!

רק בר,אם אני לא טועה,שלחה לי מועמדים! קדימה!!!

ערן1987

New member
ראיתי

ויופי עשית אגב,אם אתם כותבים מועמדים שחקנים-תכתבו מאיזה סרט,שיהיה יותר קל

MCRulz Liron

New member
אני לא שלחתי 5 בחלק מהקטגוריות

לא מצאתי. יש קטגוריות שלא שלחתי בכלל (אלה שציינתי קודם)

shiray

New member
שאלונת

אם יש שחקנית שהשתתפה בשני סרטים עם ניקול והיא שיחקה מעולה בשני התפקידים? המועמדים הם רק לפי השם או גם עם שייכות לסרט? כי אז אני צריכה לבחור בין התפקידים ולא בא לי...חחח ד"א מדובר על לורן בקול המדהימה!!! האא ועוד מישהי שיש מצב שאם אני אזכיר לכם אותה תצביעו לה- הילדה מהאחרים. או שרק אני ממש התלהבתי מהמשחק שלה?

למעלה