and the catgories are

ערן1987

New member
אממ..

לפי השייכות לסרט,אמרתי שתכתבו גם את הסרט למקרים כאלו.. אז תעשו את זה מעכשיו

MCRulz Liron

New member
תהרגי אותי אבל אני לא מצליחה לחשוב

איפה היא שיחקה עם ניקול ???? בדוגוויל וב???? בדוגוויל היא היתה בסדר אבל לא כמו פטרישה קלרקסון או קלואי סביגני לדעתי... בקיצור, כבר הכנסתי את הילדים מהאחרים בקטגורית ה"כימיה"
השחקנים באמת היה הכי קשה, יש מלא! לדוגמא, בחרתי את אלק בולדווין ב"בכוונת זדון" וברברה הרשי ב "דיוקנה של גברת"

shiray

New member
עזבי יצאתי מפגרת

חחחח אני הכי גרועה בעולם כשזה מגיע לשחקנים. הרבה פעמים אני בטוחה שאני מזהה מישהו מסרט אחר ובסוף זה בכלל לא נכון (למרות שעליתי על שתיים בסרטים האחרונים- הילדה מאמא חורגת בקולד מאונטיין והילדה מהאחרים בנערה עם עגיל פנינה...). בקיצור אני מודעת לזה שאני ממש גרועה אז כל מה שאנשים יגידו לי אני ישר אקבל וזהו, במקום להגיד משהו אחר ולגלות ששוב טעיתי. אז בקיצור איכשהו נוצר מצב שכמה שדיברתי איתם החליטו שלורן שיחקה את סאלי (דייי מזה פאדיחה לי לכתוב את ההודעה הזאת), ובגלל ששכחתי כמעט לגמרי פרצופים מדוגוויל (אני צריכה לראות שוב!) ואפילו מאז שאמרו לי שכחתי לקשר לפרצוף שלה (מזה שהיא אמא של...) וככה נוצר מצב מפגר לחלוטין. ואז כשכתבת את ההודעה חיטטתי בחדר ומצאתי את ה"תיק עיתונות" שקנינו כשיצאנו מדוגוויל ואני פתאום אמרתי "קיבינימט זאת לא היא!!!". בקיצור פאדיחה רצינית ו... גיליתי שיש מקרים הרבה יותר קשים ממני.

ערן1987

New member
יההה

גם אתמול ידידה שלי אמרה שהילדה מאמא חורגת מופיעה בקולד מאונטן,לא זיהיתי.. זאת האישה שהייתה מוכנה "להרים את השמלה מעל לראש שלי בתמורה ל-30 דולר נוספים"?

shiray

New member
מה פתאום!

וד"א זה די ספויילר מה שכתבת... בכל אופן מדובר בזאת שהייתה עם הסירה ולקחה אותם בעד איזה פי 4 ממה שהיה כתוב על השלט.

ערן1987

New member
זה לא ספוילר

מה ספוילר בזה שהיא מוכנה להרים את השמלה מעל לראש בעד 30 דולר?

shiray

New member
זה קצת ספויילר

לא משהו רציני, ואמנם לא כתבת מה בדיוק קורה למי ולמה, אבל עדיין זה מגלה משהו על סוגי האנשים שרואים ומה צפוי למישהו או מישהי שם... אבל אולי זאת רק אני, כי אני ממש רגישה לספויילרים (אין לך מושג מה עשיתי לאח שלי כשהוא גילה לי איך מסתיים החיים יפים כשהייתי באמצע הצפייה הראשונה בו...).

ערן1987

New member
חח,מניאק

דוד שלי גילה לי את הסוף של דוגוויל.. לא דיברתי איתו שבועיים!! זה היה מצחיק,להגיד לך איך זה הלך?

MCRulz Liron

New member
חחחח לא נורא ../images/Emo58.gif

כפי שראית בפורום סרטים, אני בכלל שכחתי שירו ברובי בקולד מאונטיין, חחחחחח הילדה מהאחרים היתה בנערה עם עגיל פנינה??? דיייייי! לא שמתי לב, איפה???? ואני בד"כ מזהה שחקנים! (ממש!) ד"א, מי ששיחקה את סאלי היא קת'י בייקר שהייתי *ככה* קרובה לשים אותה במועמדים שלי! ובדוגוויל, את מתכוונת שהשחקנית שאהבת היא מי ששיחקה את אמא של הילדים? כלומר, פטרישה קלרקסון? סתם תוהה...

shiray

New member
חחח ראיתי

וכן, איך שעליתי על הטעות שיניתי את הבחירה שלי לקת'י בייקר... והאמת שבדוגוויל כולם היו מעולים. פשוט מי שנתנו לו עוד שניה להראות את המשחק המעולה שלו נחרט בסוף הכי טוב. נראה לי שדוגוויל והשעות הם הסרטים עם רמת המשחק הכי טובה שראיתי... ואני זוכרת את פטרישיה קלרקסון (ורה, לא?) והיא הייתה מדהימה. טוב נו בעיקר בגלל הסצנה שאמרת לי אז שהיא הכי טובה (והבנתי אותך לחלוטין...).

MCRulz Liron

New member
כן זאת היא! באמת שחקנית מעולה...

כמו כל השאר! רק אני הסתומה ששכחתי את דוגוויל, חחחח
ד"א פטרישה קלרקסון מועמדת לאוסקר, והיתה מועמדת לסאג פעמיים השנה! (שחקנית + שחקנית משנה)

shiray

New member
עם כל הכבוד (ויש כבוד)

סבבה לי שפטרישה מועמדת, ומסכימה שהיא מדהימה, אבל אם לנו השנה את ניקול בתור זוכה קולד מאונטיין כנראה יוצא בלי כלום, אז לא אכפת לי כמה האחרות טובות! חחחחח ד"א יש לך מושג למי הרוב חוזים את פרס הצילום? כי הרוב הגדול של המהמרים לא מגיעים לקטגוריות האלה... אם אני לא טועה בעיר של אלוהים יש צילום ע-נ-ק, וכמה שמעתי שאמרו שנערה עם עגיל פנינה ייקח (לא שאני מבינה למה. היה צילום נחמד, אבל אפילו אנחנו יודעים לעשות צילום קונטרסטי בחצי סרט!). והקטע הוא שכמה שאני מנסה להוריד מקולד מאונטיין כדי לנסות לשים את עצמי כאחת מהאקדמיה- הצילום בסרט פשוט מדהים!!

MCRulz Liron

New member
אכן! תחזיקי חזק....

סיביסקיט :-{ זה מה שצופים, כי יש אהבה חזקה לסרט (מין הסתם... מועמד ל BP) אבל אין סיכוי שהוא ייקח קטגוריות גדולות. אומרים שעיר האלוהים באמת הכי טוב אבל אין לו הרבה סיכויים. לנערה עם עגיל פנינה יש סיכויים טובים יותר לקחת ב ART DIRECTION, אבל שם רב הסיכויים ש LOTR ייקח או M&C. אני עדין מקווה שקולד מאונטיין ייקח את הצילום, חחח (כן ממש).

shiray

New member
יווו איזה נורא!

חשבתי שזה היה רק הימור בודד שקראתי איפשהו... לא רק שהסרט מועמד על תלבושות, סרט ועוד כל מיני קטגוריות שקולד מאונטיין לא מועמד בהן (איך!??!?!!? איך לא על תלבושות???? וגם נזכרתי אתמול בעוד סרט שלא מועמד על תלבושות- לגמור עם האהבה!), עכשיו הוא גם כנראה יזכה על צילום??? והצילום של קולד מאונטיין ממש ממש מדהים!!! לדוגמה כל השוטים הפתוחים האלה בהרים, כשרואים את אדה מכינה את הדחליל ורואים אותה מלמעלה... זה מדהים!

למעלה