AND SHE'S DONE IT AGAIN..

deja vu 23

New member
AND SHE'S DONE IT AGAIN..

א.. כמות הפרסומות פה ב"תפוז" היא ענקית, ממש איטי זה נהיה מרוב כל הפלאש.. ב. ושוב תאקל עם הידידה. זאת שנמאס לי לשמש הנהג כל פעם שיוצאים (לאסוף, להחזיר וכו'). אז נפגשנו, הלכנו לסרט (שפעם ראשונה אני בחרתי!) סרט מעפן אבל התרגלתי כבר לאיכות הסרטים בקולנוע בשנים האחרונות. פתאום באמצע הסרט התחילה בקדיחה של לבוא לישון אצלה, כי ההורים באילת ולא רוצה לישון לבדה (בטח לא אחרי סרט אימה). סירבתי בעדינות (רק במיטה שלי ישן!), אז היא ניסתה לשכנע חברה אחרת בפלאפון, ויענו באמצע הסרט דיברה איתה. חפיף. מה שממש עצבן אותי זה שחברה שלה כנראה השתכנעה, אז ידידה שלי אמרה לה שתשלח לה SMS איך שנגמר הסרט. אני כבר נכנסתי לעמדת הנעלב מבלי להגיד - ממש לא הייתה הכוונה שלי לצאת איתה ב22:00 לסרט וכבר ב24:00 להחזיר אותה הביתה כדי שחברה שלה תבוא לישון אצלה, תיכננתי ללכת לשתות משהו אחרי הסרט, אני בן 12 שצריך כבר ב24:00 לחזור הביתה בשישי בערב? יכלה לבקש מחברה שלה שתגיע יותר מאוחר אליה או שתפגוש אותנו באיזה בית קפה אבל לא... חס וחלילה שתריץ את החברה המתה שלה לבית קפה. אז איך שנגמר הסרט היא האיצה בי, ועשתה לי טובה - חברה שלה באה לאסוף אותה מהבית שלי, ככה שחסכה לי נסיעה להוריד אותה בבית. עשיתי לה כל הדרך את הSILENCE TREATMENT, וכשיצאה מהאוטו היא סיננה "לא מגיע לי היחס הזה". YEAH RIGHT. יש לציין שבשנה וחצי שמכירים, זו הפעם הראשונה שאנחנו מתחככים ככה בחודש האחרון. היא פשוט מעצבנת וכנראה שלא יכול כבר לשמור בבטן.

sh53

New member
מערב אחד לא מסיקים מסקנות

* היא לא הביאה רכב, כי ההורים שלה לקחו את הרכב לאילת, כך שאי אפשר לומר על המקרה הזה שהיא יכלה להביא רכב והיא לא הביאה. * יש התקדמות בקשר - בחרת סרט. * השתדל לכבד אנשים אחרים, גם אם אורח חייהם לא הכי מתאים לך: אם לך לא איכפת/מפחיד לישון לבד, זה לא אומר שאצלה זה אותו דבר. לא צריך ללגלג עליה בשל כך. * אז חזרת הביתה ב- 24:00, אז מה? במקום להנות מהסרט והביחד עד שעה 24:00 אז החלטת לתפוס את עמדת הנעלב ולהרוס לך את הערב, כשבעצם היית יכול להנות מהערב. הידידה השלישית עושה לידידה שלך טובה ובאה לישון אצלה - אפשר לומר אותו דבר עליך - מה הידידה השלישית צריכה להתאים את עצמה לזמנים שלך? לבדוק מתי יתחשק לך לסיים את הבילוי? בחיים צריך להתגמש, להבין שלפעמים התוכניות משתנות, לא לקחת קשה אם אומרים לנו "לא" והכל לא הולך כמו שאנו רוצים או מתכננים - צריך להיות נוחים וגמישים.

sh53

New member
אל תעשה השוואה של ערב אחד מול שנה

אל תסגור חשבונות עכשיו כי לא סגרת שנה שלמה - היה ערב אחד, לא נורא, תן לה הזדמנות.

deja vu 23

New member
זה לא רק דבר אחד..

זו הרגשה כללית - היא לוקחת אותי מובן מאליו, וזה דבר שאני שונא. היא מרוכזת בעצמה, לפעמים כשאני מדבר היא לא מקשיבה מתחילה לשיר.. לא יודע, אולי כדאי להתרחק קצת

sh53

New member
אולי כדאי להתרחק

ואולי כדאי לעמוד על שלך ולהעיר שכאשר אתה מדבר, מקשיבים לך ולא מתחילים לזמר
(היא תינוקת? מה זה השטויות האלה?).

sweetdreams

New member
ולי זה דווקא נראה...

שלא משנה מה היא תעשה אתה תמצא משהו רע להגיד עליה.. אני חושבת שהצטבר אצלך כעס רב ומירמור כלפיה, שעכשיו אתה רק "מחפש" את הקטעים האילו כדי להתפרץ סופסוף... אני מציעה שתחשוב טוב-טוב עם עצמך מה אתה רוצה מהקשר הזה איתה.. נתחיל בזה אם אתה בכלל רוצה את הקשר הזה איתה.. אם לא, אז די, תיפרדו יפה ואיש-איש לדרכו.. אם כן, אז הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה להפטר מכל רגשות הטינה שצברת כלפיה, ולפתוח איתה דף חדש!! שזה אומר לקחת אותה לשיחה, להסביר לה יפה ובשקט ובנועם מה מפריע לך ומה היית רוצה לשנות ואיך היית רוצה לראות את הקשר שלכם, **להקשיב גם לה** ולמה שיש לה לומר, כי לא כל דבר שאתה רוצה אתה תקבל, וכמובן שגם להפך, לא כל דבר שהיא עושה צריך להתקבל על ידך בהבנה כמו שהיה עד עכשיו. המפתח כאן הוא הדדיות. וזהו, מתחילים מחדש. בלי לנבור שוב ושוב בעבר, ובלי להעלות כל פעם מחדש שזאת לא פעם ראשונה שהיא עושה את זה, וכבר שנה שאני מתנהג אליה ככה והיא מתנהגת אליי ככה.. דף חדש זה דף חדש. מסתכלים קדימה. תחשוב טוב אם אתה מסוגל לעשות את זה. כי אם לא, אז לצערי לכל מה שאנחנו אומרים כאן אין שום חשיבות ושום ערך, ואתה יכול להתחיל לומר לקשר בניכם שלום.

אני הייתי מציעה שתתרחקו לתקופת זמן

מה ותראה מה קורה איתך שמור על ריחוק של שבוע בערך בהצלחה

למעלה