.And ripple back to me

סליחה,אבל איך אני הגעתי לתואר הנשגב..?!

אני קטנה תימניה קטה יושבת לי ברמת עמידר שותה נס מציפה את הפורום ושומעת בלופים I can't see New York לתומי .

FooK MI

New member
חח מאמי

רק על התימניה מגיע לך עונש. ואת זה אני אומר מנסיון.

אותי מאד הטריד באופן אישי הקטע בו היא

יושבת לבד ברמת עמידר ושומעת I CANT SEE NY לא לוקחים על זה לגזים ברמת עמידר? אני יודעת שעליי כבר איימו בשואה גרעינית על שירים הרבה פחות קיצוניים במשרד שלי... שמזכיר את רמת עמידר מכל מיני בחינות... נמ זה גרם לי לחשוש ולתהות, איך לא באים הערסים הגדולים ופורצים לה לבית רק כדי לנתק את הרמקול מהשטקר :|

כי אני לא שומעת מרמקול בשטיקר../images/Emo3.gif

והאמת שאני בקושי שומעת טורי ברחבי הבית,אני סתם שקרנית . סתם נו,כאילו כן, אבל אני שומעת מדי פעם .. אבל זה לא משנה לגבי סקרלט כי אין לי אותו בכלל ,ככה שרק באמפי,בנתיים . אבל באמפי אני באמת חורשת אותו .הוא כ"כ השיא של סקרלט .. כל הדיסק רק עורגים להגיע למקום של ICSNY . ואני מתה בכלליות על הדיסק הזה ,והוא נורא מתאים לי עכשיו ..האווירה בו ממכרת ומעניינת
וטורי בכלל כזאת .. חמודה שם .באמת .חחח .. גם אהבתי את העיצוב של הדיסק... כ"כ מעיד על הדיסק עצמו ,ושוב,על האווירה . קיצר,אוהבת את סקרלט בכלליות
(חוץ מפנקייק שבאמת יש לי טאקל איתו ...אפילו עם סטריינג' אפשר להסתדר) . אוייש,איבדתי את הנקודה כאן בכלל . קיצר,גם כשאני שומעת במחשב בפול ווליום .. לפעמים באמת השכנים מלמעלה יורדים ואומרים להנמיך,או לכבות,ושעבר 11 בלילה ובלה בלה . אבל בעיקרון השכנים שלא מלמעלה ,הם עולי תימן שווים ביותר
והם לא ינקפו אצבע לרעתי
.(כן .ברור .אנשים שמונעים ממני טורי אוטומטית מביעים עמדה נחרצת נגדי .)

NY זה שיר כ"כ יפה,

אחד הכי יפים בדיסק ללא ספק, אבל לי אישית הוא כ"כ קשה, הוא יכול להכניס אותי למן עצב די עמוק כזה. ונראה לי הכי גרוע לשמוע ברמת עמידר זה פרופשנל ווידוו... גם אשכנזים יקומו עליך אם תשימי את זה בפול ווליום [השכנים ליד ההורים שלי הגיבו במעבר דירה
]

חחחחחחח הקטע שאשכנזים אין כאן../images/Emo6.gif

סתם התחילו להגיע
נו,הקימו כאן לפני קצת זמן,כמה שנים,ישיבת הסדר, ועכשיו ממש נהיינו שכונה מלוכדת ונחמדה, עם המון ילדים קטנים אשכנזים עם כיפות ופיאות ,רצים ברחובות, משחקים במשחקים,מזמרים שירים,הולכים לבית הכנסת
האמהות עוטות כיסוי ראש,בד"כ אוחזות באיזה תינוק שזה-עתה הפציע והגיח לאוויר העולם,המסריח משהו.ושל עמידר בכלל . האבות חוזרים איתם ומשננים ביחד את "קריאת שמע של המיטה" , אחרי שהם הספיקו לחקות אותם בזמן התפילה והתנועעו מעלה-מטה בצורה מגושמת ומבהילה להפליא|: אבל נההה .העיקר הכוונה . קיצר,בנינו תמנים,אשכנזים שחורים,לבנים ירדנה,עפרה טורי,מדונה אוי לא,זה אותו דבר קיצר,באמת שאחלה של שכונה:) ופרופשיונל בפול ווליום לא מומלץ -קודם כל בגלל רגשי האשם שיהיו לי בתור דתייה(מילא בחדרי חדרים,תקוע בתוך תנוכי האוזניים .אבל בפרהסיה?!בושי לך .בת ישראל קדושה .) ואח"כ בגלל השכנים שאני באמת חסה עליהם בגלל הגניחות של טורי
ואח"כ בגלל האחים(שבכלל חזרו בשאלה) - סתם כי הם שונאים את טורי

behappy

New member
ועוד איך תודה לוויקי. במיוחד בימים אלה

שגוגל קם עלינו להרגנו ומנסה להקים לה מחליפים. צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי )- הדבר האמיתי אבל באילת. עם בלון והכל. היה מדהים. בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו ).- בשביל למצוא אוצר. מטאפורית, תזרמו. או תצללו. מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל )- וואי נו כל השאלות האלה עוד בימים שישראלים טובעים בכל רפטינג שהוא בעולם! נו במת!! סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? כן. מה מבלבל אתכם? עייפות. יותר מדי אופציות. שינויים. מבקשים מאנשים להאמין בכם? עוףקורס. ממש אנושית אני. מה אתם לא שואלים? אני שואלת כל דבר, כמו כל יהודייה טובה "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? טוב יותר מזרדית, פחות טוב מאיילה. מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? הממ, כסף? מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? הממ, כנ"ל?
וייזמיר!!! סתם, לא. זמן פנוי. יכולות. על מה אתם מתמרמרים? על נפשי הנמכרת לאילי ההון וכוחות הרשע. נוטים לבהות בדברים? נוטה לבהות נקודה באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? ריקוד, טיולים, סקס, צחוק, כתיבה אבל כל יצירה היא גם מדיטטיבית ולפעמים מוזר לראות אותה כמשהו הכי חי. די להתפלצן הייתם פעם במינוס? ועוד איך ובניו יורק? יותר שווה שם מאשר ביעד הקודם, באחריות ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? גם "The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? אין לי זמן לזה, צטערת מה התיבת פנדורה שלכם? זה שנכנסתי לפה עכשיו במקום להמשיך לעשות את עבודתי נאמנה. שלום!!

לילילילהלה

1. צללתם פעם?
עם שנורקל באילת. וזה דווקא היה מושלם! 2. בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק?
בשביל אהבה.. להלהלה 3. מה מסוכן בקצף?
בחיי שאין לי מושג. זה אחלה של דבר. אמ.. כשיש אותו בים זה בדכ אומר שהגלים גבוהים... ??? 4. סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? אפילו היום. 5. מה מבלבל אתכם? אנשים מסויימים. 6. מבקשים מאנשים להאמין בכם? אומרים להם שהם יכולים. 7. מה אתם לא שואלים? מה שלא צריך לשאול. 8. "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? ל-א! וסליחה אם יש פה אדוות שאני לאיודעת עליהן
9. מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? הלב
[
] 10. מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? ע"ע שאלה 5. 11. על מה אתם מתמרמרים? [עד מתי?!] 12. נוטים לבהות בדברים? משתדלים שלא. 13. באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? ע"ע שאלה 5. 14. הייתם פעם במינוס? לא!!! חה. אני מלכה בלגרד את עצמי מאלה איכשהו. 15. ובניו יורק? אינדיד. אבל לא בדקתי שם שום אקאונטס. 16. ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? זה היה המינוס של אמא
17. "The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? חה, יש פה אלף אופציות לחפירת על. sound as in safe&sound? או כ-קול? לא קראתי את הספר + הנני עייפה-על ולכן אמנע מספקולציות טפשיות שלא לצורך.. 18. מה התיבת פנדורה שלכם? שוב שאלה 5! או שבעצם לא, אולי אני בעצם התיבה המזורגגת...

Alnilam

New member
המ.

צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי ) כע. בלוני חמצן והכל. בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו ). לצלול נורא נתפש לי כאקט שמופנה כלפי פנים, ולא כלפי חוץ. אני חושב שהייתי מוכן לצלול הכי עמוק בשביל הצלילה כשלעצמה, בלי מטרה מוגדרת. מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל) הוא לא נותן לך לראות שום דבר, אבל לא עוצר שום דבר מלפגוע בך. סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? כן. מה מבלבל אתכם? בלונדינים, ברוב המקרים. מבקשים מאנשים להאמין בכם? כן. הם גם לרוב עושים את זה. מה אתם לא שואלים? אני נורא רוצה להגיד "דברים שאני לא רוצה לדעת את התשובה עליהם", אבל זה יהיה שקר. אני שואל הכל. זה לא חיובי כמו שזה נשמע. "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? בינוני. זה שם רדוד כזה לדעתי. מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? אה, החשק שלי להיכנס למצבים מסוימים. מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? *fifth*. על מה אתם מתמרמרים? צה"ל, תל מונד, חברים, מחסור באלכוהול, עודף באלכוהול, כאבי ראש, כאבי גרון, צה"ל . . . נוטים לבהות בדברים? כן. אבל זה חלק מהעבודה שלי. :p באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? במסיבות. ובמיטה. הייתם פעם במינוס? כן. ובניו יורק? כן. ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? כן. >< "The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? ארוך מדי לפרט כאן. שורה שתמיד מטרידה אותי ממש. מה התיבת פנדורה שלכם? נוסטלגיה מדממת. פצעים רגשיים ישנים כאלה שאני לא תמיד מצליח שלא לגרד, וכשאני מגרד זה נורא לגרום להם להגליד שוב.

למעלה