.And ripple back to me

רעוּת

New member
.And ripple back to me

משעמם לי. ולא בא לי ללמוד. ויש לי תקופת מבחנים, והחיים בזבל. אז עכשיו תסבלו גם אתם
ואם לא תענו אני אקח את זה אישית ואחשוב שאתם לא אוהבים אותי יותר ואלך להטביע את עצמי באקווריום של השכנים. ולא, אלה לא מניפולציות רגשיות. עדיין לא ראיתם את השלב של המניפולציות הרגשיות
אלה מגיעות ביחד עם חיתוך אקטיבי של הורידים בדר"כ. אז אתם לא רוצים שנגיע לזה, נכון?! אז יאללה, לענות
. צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי
)
בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו
).
מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל
)
סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? מה מבלבל אתכם?
מבקשים מאנשים להאמין בכם? מה אתם לא שואלים? "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? על מה אתם מתמרמרים? נוטים לבהות בדברים? באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? הייתם פעם במינוס? ובניו יורק? ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק?
"The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? מה התיבת פנדורה שלכם? הידעתם?! פרספונה (ביוונית: Περσεφόνη - מחריבת האור) הייתה מלכת העולם התחתון ואשתו של האדס, אל השאול, במיתולוגיה היוונית. פרספונה היא בתה של דמטר, אלת התבואה, האדמה והפריון. ותודה לוויקיפדיה- http://he.wikipedia.org/wiki/פרספונה

TomeRatz

New member
אני ראשון!

צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי ) לא. בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו ). אהבת אמת והרבה כסף, בסדר הזה. מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל ) רומנטיות-יתר. סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? ב-רור. מה מבלבל אתכם? לא מה, מי. אני. מבקשים מאנשים להאמין בכם? לא מבקש, מאמין בעצמי ומאמין שזה יגרום לאחרים להאמין בי. מה אתם לא שואלים? מותק, גמרת? "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? מאוד. מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? מצבי רוח. מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? זו שדיברנו על חתונה, כמו שהיא היתה אז לפני שהשתנתה מקצה לקצה. על מה אתם מתמרמרים? עבודה בעיקר, וזה מרמור מפונק. נוטים לבהות בדברים? לא. באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? הופעות חיות של מוזיקה, וסקס. הייתם פעם במינוס? תמידי. ובניו יורק? מנהטן. זו לא באמת NYC, זו בועה בפני עצמה. ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? זה מה שהתחיל את המינוס התמידי, עדיין מנסה לצאת ממנו. "The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? אין לי שמץ, ואני כ"כ עייף שלא בא לי לחשוב. מה התיבת פנדורה שלכם? Na-ah.

כן כן

צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי ) לא נראה לי. בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו ). בשביל חמשושים? מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל ) שהוא נראה יפה אבל הוא שורף בעיניים (כמו צה'ל, מטאפורית). סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? לא נראה לי. מה מבלבל אתכם? צה'ל. מבקשים מאנשים להאמין בכם? לא. מה אתם לא שואלים? עד מתי. כי זה מדכא. "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? לא. מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? הבית בא בתדירות נמוכה והולך בגבוהה |אה| אבל עוד דברים. מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? אזרחות, החיים שלי, שפיות וכו'. על מה אתם מתמרמרים? שאני בצבא. נוטים לבהות בדברים? כן. באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? חמישי פעם בשבועייים. הייתם פעם במינוס? תיאורטית. ובניו יורק? לא, מה הקשר. ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? |סטיגידיש| "The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? להדגים לילדי העולם שסמים זה לא נעים. מה התיבת פנדורה שלכם? צה'ל. הוא המקור לכל הרוע ולכל תחלואיו הפיזיים והנפשיים של האדם. הודגש באמצעות מדגישומטיק

יש לך מזל שלא בא לי להכין 2 דו"חות מעבדה

וללמוד לבחן מעבדה.... ובדיוק התחלתי לשמוע את FTCH אז זה מתאים....
צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי ) nope....נעשיתי פחות הרפתקנית עם השנים...
בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו ). אני מפרשנת את זה כלספר סודות - אז סוד תמורת סוד....(בקונטקס של השאלה שלך...) מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל ) כשהוא נכנס לעיניים...
סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? בהחלט...בעיקר לחבר שלי וגם לחברות ממש ממש קרובות.... מה מבלבל אתכם? החיים, ואנשים שחשבתי שאני מכירה.... מבקשים מאנשים להאמין בכם? לא. מקווה שהם עושים את זה בעצמם. מה אתם לא שואלים? שאלות שאני לא רוצה לשמוע את התשובה עליהן...(טרוויאליות בד"כ). "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? מאוד. מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? כאבי ראש באים אלי בתדירות גבוהה מדי ולא הולכים...
מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? סבתות שלי
על מה אתם מתמרמרים? כל דבר בערך. יש לי חוש מאוד מפותח לצדק וכל דבר שנראה לי עקום או לא בסדר או לא פיירי מקומם אותי. נוטים לבהות בדברים? בהחלט...זה כ"כ הזוי....פעם בהיתי לעבר מישהי באיזה הרצאה (ובקשתי ממנה קודם לצלם את הסיכומים שלה בסוף השיעור) ואז בהפסקה היא באה לצעוק עלי אם אני בודקת שהיא כותבת הכל....פשוט טמבלית...הסתכלתי עליה במין פרצוף של "התחרפנת" ?! באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? כשאני רוקדת במועדון - מה שלא קרה שנים...כשאני נוהגת מהר באוטו של אבא, עם מוזיקה ברקע....כשאני עם חברים.... הייתם פעם במינוס? לא ! ובניו יורק? ממש לא.... ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? ראו את שתי התשובות לעיל... "The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? שאולי לצלילים יש את ההשפעה הכי חזקה עלינו...למרות שכביכול מתחת למים לא שומעים כלום...ואולי אני סתם מקשקשת בשכל כי אני צריכה לחזור להנדסה גנטית ולצמחים...
מה התיבת פנדורה שלכם? לא יודעת, בטוח יש כמה...נראה לי שאמא שלי יכולה להתאים לקופסא הזו בשבילי... שיהיה שבוע טוב לכולם ובהצלחה לנבחנים. ליבי

רעוּת

New member
ועכשיו חותכים ../images/Emo16.gif.

צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי ) לא בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו ). ממוצע 95 מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל ) זה עושה לי פוסט טראומות מימי עצמאות בילדות. סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? לא מה מבלבל אתכם? סטטיסטיקה
מבקשים מאנשים להאמין בכם? מה אכפת לי, שיאמינו במה שבא להם
מה אתם לא שואלים? למה
. "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? שיהיה. מאיפה בכלל הבאתי את השאלה הזאת :/ מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? חחחח לקחו לי כבר את "מצברוח"
. אז אולי השפיות שלי. אבל היא בעיקר הולכת. מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? שנה שעברה על מה אתם מתמרמרים? על זה שאני טיפשה ושלא יהיה לי ממוצע 95. נוטים לבהות בדברים? לא כלכך. רק בשיעורי סטטיסטיקה יש לי נטייה לבהות ולא להבין מה רוצים ממני שם
באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? כשאני שמחה
הייתם פעם במינוס? חחחחח נושא רגיש
ובניו יורק? כנ"ל ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? למה נראה לכם ששאלתי. מבוסס על סיפור אמיתי
"The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? אין לי כוח לחשוב על זה עכשיו. זה בעיקר מזכיר לי שלמדתי את זה לבגרות.
איזה באסה זה היה כשהם הרגו את מהשמו
מה התיבת פנדורה שלכם? תיבת פנדורה נועדה להישאר סגורה, אחרת יוצאים ממנה כל מיני דברים רעים שהורסים לכולם את החיים. אז שתישאר סגורה
.

noosh

New member
I won't share you

צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי ) כאילו, על צלילה אמיתית? לא, אני מפחדת ממים. ואם את מתכוונת מטאפורית, אז כן. בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו ). המ, זה מצחיק, כי בעיניי לצלול זה לא תמיד בשביל להשיג משהו. אם את מתכוונת ללהשיג משהו, אז אני משערת שאין דבר ספציפי כזה. פשוט מה שאני צריכה. מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל ) איך שהוא מסתיר את הכל. ושהוא שורף בעיניים. סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? כן. מה מבלבל אתכם? כשפונים אליי בלי שאני מוכנה לזה. מבקשים מאנשים להאמין בכם? כן. מה אתם לא שואלים? בעקרון, מה שאינ לא רוצה לדעת. אבל אני שואלת בכל זאת. "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? לא, אבל גם לא ממש אהבתי את האדוות שהכרתי. מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? הסבלנות שלי, היכולת שלי ליצור. מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? היכולת שלי ליצור. ועוד כמה דברים. על מה אתם מתמרמרים? על חוסר שעות שינה, תמיד
. נוטים לבהות בדברים? כן, בהחלט. זה לא תמיד נעים. באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? כשאני יוצרת, כשאני עם אנשים שגורמים לי להרגיש בנוח. הייתם פעם במינוס? האמת שלא. ובניו יורק?
כן. ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? בינתיים לא, אבל נגלה ב-3.8
"The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? אני לא יודעת. אולי שהדברים שכלכך מפחדים מהם, שהם כלכך גדולים ואדירים, הם לפעמים משהו שאנחנו בעצמנו האדרנו אפילו שלא באמת ראינו אותו, שהפחד עצמו הוא זה שגרם לו להיות גדול יותר. אבל זה לא כלכך משתלב עם הסיפור המקורי |אה|. מה התיבת פנדורה שלכם? הכוונה היא מה יש בפנים? אני לא כלכך רוצה לפתוח. אם כי אני חושבת שהיום אני אדע טוב יותר להתמודד עם חלקן. כן, נראה לי שהייתי צריכה ללכת לישון. הודגש באמצעות מדגישומטיק

rfranko

New member
פאאאנדורהההה פאאנדווורההההאקווריום

צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי ) לא, אבל נורא רוצה בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו ). סיפוק מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל )שהוא לא לקיק כמו שהוא נראה סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? כנוש מה מבלבל אתכם? העולם אותי ואני אותו מבקשים מאנשים להאמין בכם? לאאא אני מאמינה בעצמי ונותנת לכל השאר להגיע לשם לבד מה אתם לא שואלים? שאלות מטופשות "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? זו ילדה עם נטיה להיות ילדת כאפות ורשגד"ית בצופים מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? אנשים מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? אהבה שאבדה על מה אתם מתמרמרים? על חוסר צדק נוטים לבהות בדברים? כןןןןן זה כיף באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? כשאני מתרגשת ממשהו הייתם פעם במינוס? כן כן ובניו יורק? כן כן ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? חח זה דווקא לא "The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? לא יודעת, אבל זה משפט מדהים, לא קראתי אותו לעומק עד עכשיו, מענייו אם יש קשר למשמו, בעל זבוב, בכל אופן, בהתחלה קראתי את זה כ-פיילז ולא פלייז, וחשבתי שזה כה מגניב מה התיבת פנדורה שלכם? הו את זה לא מגלים, זה מסוכן עד מאד

שתיפטר כבר מכל החרא של המיתולוגיה היוונית../images/Emo31.gif

צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי )המ,לא .ובלי קשר אני גם מניחה שאני אשקשק. בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו ).וואי ..מוסיקה,הגשמה עצמית .וכן,כמו שאמרו .. בסופו של דבר- סיפוק . מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל )שהוא נכנס לאוזניים ואז מאבדים את השמיעה באוזן אחת לכל הערב והאצבע שמשמשת כפומפה תקועה בתוך האוזן כל היום . סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו?אני לא ממש שומרת ודיסקרטית לגבי עצמי בדרך כלל ..ככה שגם אם אני מופתעת מעצמי ,אני סתם כזה:"היי,מוזר .דווקא לה ..?נמ,נניח ." .לא מזיז לי . מה מבלבל אתכם?חוץ ממתמטיקה ....וואי ,טורי .מאוד ,מאוד ,מאוד . מבקשים מאנשים להאמין בכם?פףף,לא .וואי,אלא אם כן אני ממש נואשת לגבי אותו בנאדם,וזה בדרך כלל לא קורה .כי מי שאני "אבקש ממנו להאמין בי" בדרך כלל גם לא יהיה באמת אדם קרוב .כי מהם לא באמת צריך לבקש .. מה אתם לא שואלים?איך,למה,תוכיחו . "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם?באמת מאיפה הבאת את השאלה הזאת|: מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי?כאב ראש,לחץ ,טוב ,איבוד עשתונות וסירקלס אגאיין. מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד?מי,אולי .חברה .. מאוד..מאוד..טובה ..שהשתנתה,ושונאת אותי עכשיו
ואני קצת אותה .וכשההכרה באה,לעיתים,זה סתם מסריח . על מה אתם מתמרמרים?על זה שאני מתחילה להגשים את עצמי ולממש דברים שעד עכשיו היו רק בגדר דיבורים,אבל כל אלה מצריכים רק אותי לעצמי,וזהו .ככה שיוצא שאני לבד,מגשימה את עצמי,לבד .וחרא
ואין לי בכלל זמן לאנשים
נוטים לבהות בדברים?כל יום כל היום? תמיד ,כמעט ניזונה מזה . באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים?נראה לי שאת כתבת,שזה בסופו של דבר הכי מדוייק ... כששמחים מרגישים הכי חיים . הייתם פעם במינוס? לא ובניו יורק? לא ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק? לא
"The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? אני בכלל לא מבינה את השיר ,את המשלים,את כל עניין הנזירות שצוללות ואת הקשר בין משפט למשפט. מה התיבת פנדורה שלכם? רעות,די לנסות לגרום לכולנו לחתוך

רעוּת

New member
חחחח עלית עלי ../images/Emo7.gif

זה כי אני רוצה שכולם יסבלו כמוני. היום גיליתי שהסיכוי היחיד שלי להצליח במבחן זה אם יורידו את הפרקים על מוטיבציה (אין לי), אינטליגנציה (אם היתה לי הייתי צריכה ללמוד על זה?! הייתי פשוט חכמה וזהו
), אישיות (אין לי באמת, רק הפרעות בה
), ופסיכולוגיה חברתית (גם ככה אין לי זמן לחיי חברה). שישאירו רק את לחץ, אבנורמלית ופסיכותרפיה. באלה כבר יש לי נסיון חיים
. אוף ואף אחד לא הבין את הבדיחה השחורה שלי עם הקצף שמסוכן
רק טורי
. |סזיונישכל|.

חח נו ברור שהבנו ..אנחנו פשוט אנשים בעלי -

אינטיליגנציית-על
וראינו את זה כמיותר לציון
חוץ מזה,את ממש קרובה ללהשיג את מבוקשך
אני עוד שניה מתה ממילא קריסת מ ע ר כ ו ת

למעלה