.And ripple back to me
משעמם לי. ולא בא לי ללמוד. ויש לי תקופת מבחנים, והחיים בזבל. אז עכשיו תסבלו גם אתם
ואם לא תענו אני אקח את זה אישית ואחשוב שאתם לא אוהבים אותי יותר ואלך להטביע את עצמי באקווריום של השכנים. ולא, אלה לא מניפולציות רגשיות. עדיין לא ראיתם את השלב של המניפולציות הרגשיות
אלה מגיעות ביחד עם חיתוך אקטיבי של הורידים בדר"כ. אז אתם לא רוצים שנגיע לזה, נכון?! אז יאללה, לענות
. צללתם פעם? (לא עם שנורקל באילת, אני מדברת על הדבר האמיתי
) בשביל מה הייתם מוכנים לצלול הכי עמוק? (מטאפורית, תזרמו
). מה מסוכן בקצף? (כאילו, בהנחה שלא נוגעים בו ואז בחשמל
) סיפרתם פעם למישהו משהו שלא חשבתם שאי פעם תספרו? מה מבלבל אתכם?
מבקשים מאנשים להאמין בכם? מה אתם לא שואלים? "אדווה", זה שם יפה לבת לפי דעתכם? מה אתם מרגישים שבא והולך בתדירות גבוהה מדי? מה הייתם רוצים שיחזור אליכם, לתמיד? על מה אתם מתמרמרים? נוטים לבהות בדברים? באיזה סיטואציות אתם מרגישים הכי חיים? הייתם פעם במינוס? ובניו יורק? ובמינוס בגלל שהייתם בניו יורק?
"The Lord of the Flies was diagnosed as sound"- למה לפי דעתכם התכוונה הטורי? מה התיבת פנדורה שלכם? הידעתם?! פרספונה (ביוונית: Περσεφόνη - מחריבת האור) הייתה מלכת העולם התחתון ואשתו של האדס, אל השאול, במיתולוגיה היוונית. פרספונה היא בתה של דמטר, אלת התבואה, האדמה והפריון. ותודה לוויקיפדיה- http://he.wikipedia.org/wiki/פרספונה
משעמם לי. ולא בא לי ללמוד. ויש לי תקופת מבחנים, והחיים בזבל. אז עכשיו תסבלו גם אתם