anashim

anashim

אני בדילמה קשה! השכנים מילמלה אנחנו קומה שלישית והם רביעית כל פעם עושים לנו בעיות ובזמן האחרון הם שופחים מים על הכביסה שלנו הלכנו כבר עלייהם וביקשנו שלפני שהם מתחילים לשתוף עם החרא שלהם אז שיגידו לנו אבל לא עוזר..בא לי לשבור לבעלה תשיינים..אבל חבל לי עליו וחוצמיזה היא בהריון..
כל הנשים מתנהגות ככה כשהם בהריון?
אז רציתי לשאול מה אני יכול לעשות כדי להציק להם חוץ מי לצלצל עלייהם בדלת ולברוח הינו עושים את זה לשכנים שלנו עד לפני כמה שנים... אכן בעיה נוראה תעזרו אנשים:(

Janem

New member
תעלה לגג...

תכין סמוחטה של גועל בתוך דלי... שפוך להם על הכביסה... עין תחת עין... גרב תחת גרב...

Janem

New member
עוד רעיון, למקרה שאין לך עליית גג

תשיג רובה מים, רצוי עם גועל בפנים ותחסל תכביסה שלהם מלמטה...

ממ

איך שאני אתכופף להביא תסמוחטה אני יפול
יש לי פחד ממקומות גבוהים זה בניין 8 קומות....
ובקשר לרובה מים זה 8 קומות
אני צריך בזוקה

Janem

New member
טוף, רעיונות ישנים

תדחוף להם דברים בתיבת דואר או שתזמין 20 פיצות לכתובת שלהם...

HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

אהבתי את העיניין עם הפיצות..או שאפשר לאלץ אותם לקום בשעות הקטנות של הלילה בגלל שיחות טלפון מעצבנות..אחח אני רשע חה חה חה
toda al haraayonot

Kolmus

New member
אפשר..

אפשר להשאיר פתקים על הדלת מבחוץ, משהו כמו: "כבד את שכניך או שנשבור את רגליך"
או "שכנים ששופכים מים מתעוררים בלי שיניים"

א י נ ו ש

New member
וואלה, נשמע לי מוכר...

גם השכנה שמעלי היתה פעם שופכת מרקים החוצה מהחלון, זורקת ביצים, סיגריות ושופכת מים... זה היה נורא, כי כל זה היה נופל על המיטה ועל אדן החלון.. קיצר, כל פעם היא הכחישה שהיא עושה את זה עד שאמא שלי אשכרה ראתה אותה שופכת משהו... היא איימה עליה שהיא פשוט תתלונן עליה ומאז היא הפסיקה, אז אולי כדאי שפשוט תעשה את אותו הדבר?

lo amarnu

שנתלונן או משו ההורים שלי גם לא יעשו ככה הם ביקשו יפה שכלפעם לפני שהיא שופכת תחרא שלה מהחלון אז שהיא תודיע ונוריד את הכביסה מה כלכך קשה
ד"א אם כבר זה נשמע לך מוכר אז לחבר שלי זרקו מהחלון זבל וכל מיני דברים מזכוכית
וגם עליינו פעם זרקו ביצים כשישבנו באיזה פארק והיה שם מסביב בתים

א י נ ו ש

New member
כן

יש הרבה אנשים שנורא קשה להם להגיע לפח האשפה אצלם בבית אז הם ישר זורקים את כל הזבל בחלון... אבל דוגרי, אם זה מפריע להורים שלך אז למה שהם לא יתלוננו?

Mrs James

New member
לפי מה שאני מבינה

אתם ביקשתם הפעם תלכי ופשוט תצרחי עליהם! תצאי עליהם!!! אני כבר עשיתי את זה פעם אחת יש לי טלויזיה ליד החלון והשכנה מלמעלה שטפה את התריסים בלי להודיע ונשפך לי מים על הטלויזיה...פתחתי את החלון ודפקתי עליה כאלה צעקות! מאז היא לא שוטפת את התריסים יותר...חחחח

vk3

New member
אוי מסכן... חחחחחחחחחחח

אצלנו בכלל כול הבית בית אבות מטורלל
כולם רצים, צועקים, מקבלים התקפי
, שומעים מזרחית באחת בלילה כאילו שאין מחר...... כיייייף חיייייים
תתלוננו

למעלה