anashim

bariska

New member
tov nu

nataniya.... azali babinyan af ahad lo shoma סעמק נמאס לי.. אצלי בביניין אפאחד בכלל לא שומע מוזיקה חוץ מימני.. אבל איך שאני מדליק את קורול שלי ישר יש טענות

מבאס....

אבל לא באמת יש מה לעשות... להתנקם בהם לא יעזור לך, כי אז הם יתנקמו בך וזה ימשיך ושניכם תסבלו.. אם לא עוזר לדבר איתם, תדברו עם הועד, אם לא עוזר, יש כל מיני עמותות דיירים או משהו כזה, ואם גם זה לא עוזר- נדפקתם כי אי אפשר לתבוע אותם על שפיכת מים על כביסה... דרך נחמדה להתנקם בהם (אם תרצה) תגנוב להם מהדואר מכתבים חשובים- אם הם לא ישלמו חשבונות זה ידפוק אותם בטירוף (אבל האמת שזו די הצעה אכזרית..)

Sheep From Hell

New member
ווואיייייי יש לי רעיון!!!!!!!!!!!!

אז ככה... תוודא שהם לא בבית... לך לדלת שלהם ותשתין עליה..... ואם החלון פתוח תזרוק להם חרא לחלון..... וגם אתה יכול לאסוף חרא לשים להם בדלת לצלצל בדלת ואז הם יצאו ידרכו על זה..... אתה כמובן גם יכול לשחק כדור בקיר דווקא בקומה שלהם.... וגם להזמין חברים ולשתות קפה\לעשן\לצחוק\לעשות הרבה רעש דווקא בקומה שלהם... אהה. וכמובן לשפוך שמן או משו דומה על המדרגות כדי שיתחלקו או ירטיבו את הקצוות של המכנסיים!! אוקיי.... הייתה לי התקפת ילדות... חי חי..:) מקווה שעזרתי

Sheep From Hell

New member
חח... אני מרשעת!!! מואאה הא הא הא

(צחוק מרשע...)) מה לעשות שאני נאלצת לגור בבניין מסריח. עם ערסים מגעילים חסרי תרבות... היה לי הרבה זמן לחשוב איך להתנקם בהם...חחח :)

Sheep From Hell

New member
אה אה עוד משו!!!

זה מה שהשכנים הזונות שלי עשו לנו פעם...!!! תחתוך להם צמיגים במכונית... זה עולה איזה 300 ש"ח לגלגל לתקן.. אבל אל תחתוך במקום אחד אלא בהרבה מקומות... כדי שיהיה קשה לתקן... אה גם אתה יכול להדביק להם מסטיקים דביקים רצח על הדלת ולמרוח אותו שיהיה קשה לנקות..... ואם יש להם איזה שלט על הדלת תשרוף אותו(פעם אחת עשיתי אז זה.. חח היה כיף!) אההה.. וגם למרוח דברים דביקים על הידית.... וגם אם יש להם שטיחון בכניסה למרוח אותו באיזה משו שלא יורד... ודביק.. נגגיד צבעי גואש או בצק וכו'...

bariska

New member
חחחחחחח תודה על הרעיונות אנשימים

בנתיים הם נרגעו אבל אם זה ימשך אז אני יעשה משו בהקדם..:)

למעלה