amplitube בקיובייס המלצה

guitaroman

New member
amplitube בקיובייס המלצה

רציתי להמליץ לכם על השימוש בתוכנה הנ"ל בהקלטות אם אתם יודעים איך לשחק איתה היא באמת תשפר לכם את הסאונד יש פה סולו שעשיתי לhotel californai עם ההדמיה של המגבר תגידו לי מה אתם חושבים

eran377

New member
נחמד

הנגינה שלך מצוינת, את הסאונד למען האמת פחות אהבתי... בכל מקרה - ספר לי על התוכנה

guitaroman

New member
בקשר לתוכנה

הסאונד זה ענין של טעם,אני מנגן בעיקר מטאל ואני אוהב אותו עכשיו הבעיה של התוכנה שהיא יוצרת מעין eq מוזר כזה אבל הסאונד באמת הופך להיות של מנורות,אני ממליץ לבחור את ה british tube 30b ולהוריד cut ו trebele ל4

The Walrus

New member
זה לא סאונד מטאלי בכלל לדעתי

הוא פשוט לא הסגנון של ערן, אני מניח (בעצם אני יודע, ערן ממש אוהב את ההוט בריטיש שזה סאונד אחר...).

eran377

New member
זה לא קשור לסאונד אחר

הטעם שלי בסאונדים דיי מגוון... לא מצאתי בסאונד שהבחור הוציא פה משהו שתפס אותי... זה באמת עניין של טעם, הכל עניין של טעם. אני מניח גם שיש 2-3 חולי נפש בעולם שיעדיפו את המטאל זון על ההוט בריטיש... אם אתה שואל אותי הפייבוריט שלי זה הסאונד השמן יותר.. לס פול + מארשל (בדיסט כמובן) סה"כ הקטע מאוד מאוד מוצלח. נגינה קודם כל, סאונד בסוף. ופה הנגינה הייתה מעולה. סחטיין

The Walrus

New member
צודק, עניין של טעם...

ואגב, המטאל זון היה מת להישמע ככה.

תוכנה חמודה מאוד וקלה יחסית

סאונדים לא רעים בדיסטורשיין. הבעיה שלה שהיא לא stand alone כמו גיטר ריג ומגוונת כמוה.

bebi vegeta1

New member
amplitube 2 כן stand alone בחלק

מהסאונדים היא יותר טובה מגיטר ריג ובחלק לא אבל אין לה דברים מתוחכמים כמו לגיטר ריג וזה חבל (לופ משין ואוטומציה של אפקטים וכאלה דברים) פחות פריסטים אם אתה משתמש בהם.

The Walrus

New member
שיחקת אותה

אחלה נגינה, סאונד גדול מהחיים (אני ממש אהבתי את הסאונד!), ואחלה סולו. רק חסר fade out בסוף...

yotamn9

New member
מעולה! כל הכבוד!

אתה מנגן את-זה כמעט טוב כמוני... סתם
ביצעת את-זה באמת ממש טוב.

למעלה