American Music Awards

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לפני ההכרזה על הזוכה בFavorite Soul/R&B Female Artist ניקי ניצלה את ההזדמנות והזכירה לכולם שהאלבום שלה יוצא מחר

WundeRKind

New member
בחיי שאני לא מבין למה קייטי תאמצת לשיר..

היא לא עוברת לפלייבק רק בגלל מה שהיא אמרה על בריטני. היא כ"כ גרועה בלייב שזה כבר עצוב. בחיי. היא נראית כאילו היא מפליצה ויוצא לה זיוף כ"כ גרוע. זה עצוב. אהבתי הכי הרבה את ההופעה של ריהאנה - המלכה האמיתית של הטקס. קאשה - מתאמצת מידי להיות מגניבה. חבל. השיר כשלעצמו סבבה. וחבל שהיא לא עשתה את טייק איפ אופ קצת יותר ארוך. מיילי סיירוס - עוד אחת שאני לא מצליח להבין למה אנשים אוהבים את הקול שלה בשירים שקטים. נשמעת כמו חתול. כריסטינה אגילרה - היא חושבת שאם היא תראה כמו פרוצה היא תהיה מעניינת יותר?
שנאתי את המראה שלה. בקסטריט בויז - מהלך נחמד. כל הכבוד. להם. אבל יצא קצת משפיל, לדעתי. סליחה שירן. כל ה "הו יא" והצעדים המגוכחים מיותרים. חבל שהם לא ניסו להיות בוגרים ודווקא הלכו על העבר שלהם.

Shiri from the block

Active member
אבל זה העבר שלהם../images/Emo12.gif כל השירים האלה הם משנת 99 ופחות.. על איזה עוד עבר אתה מדבר? ה "הו יא" זה מתוך שיר של ניו קידס שאתה כבר אמרת לי שאתה לא מכיר שירים שלהם כנראה בגלל זה זה נראה לך מפגר.. לפי תגובות הקהל הם נהנו מאוד מאוד מההופעה :)

Shiri from the block

Active member
כן רק עכשיו הבנתי../images/Emo122.gif אם הם היו שרים שירים חדשים הקהל לא היה מתייחס ולא היה מכיר, הם רצו להקפיץ אותם עם שירים נוסטלגיים שעושה לכולם טוב על הלב.. ואפשר לראות טוב מאוד מתגובות הקהל שאהבו את ההופעה שלהם ואת השירים, כולם שרו איתם

כן, גם אני חושב שזאת הייתה בחירה טובה

עשה לקהל הרבה טוב על הלב, וזה הנוסטלגיות המוכרות שמבחן המציאות מראה שאותן הקהל מעדיף. למרות שהאמת, יש סיכוי שאני לא מכיר אף חומר שלהם מ-5 השנים האחרונות או יותר...
|נסקל| ואני די שונא להודות בזה.

candyheart

New member
אני חושבת שמאז Incomplete

את רוב השירים שיצאו להם כמעט כל אחד חוץ מהמעריצים לא מכיר.וחבל,כי יש לא שם לא מעט שירים טובים.בפאשלה הזאת אפשר להאשים בעיקר את ג'ייב עם החרא פרומו שלהם,ואולי גם את תחנות הרדיו וערוצי הטלוויזיה שלא ממש ניגנו אותם...אבל בעצם גם את זה אפשר להפיל על ג'ייב.
תודה לאל שהם עזבו אותם.מקווה שלבד(או עם חברה אחרת) יצליח להם יותר,כי באמת שמגיע להם.

Bright Unicorn

New member
מאד מסכים

לגבי קייטי, מילה מילה. היא נשמעת כ"כ רע שברגעים מסויימים הובכתי להתבונן עליה מנסה "לשיר". שלא נדבר על ההבעה הנחרדת שהייתה מרוחה לי על הפנים למשמע הצלילים הנורא מאומצים שהפיק גרונה. כאב לי בשבילה בכלל אני אוהב את כל אלה שמבקרות את בריטני ואח"כ נשמעות כאילו הן במאבק לנסות להגיע לתווים האוטוטיונים שעושים להן בשירים

noziz mum

New member
יש גבול גם ליכולת של אוטוטיון...

לא צריך להגזים..אני בטוחה שהיא מגיעה לכל הטונים כשהיא שרה באולפן. נדיר ששרים בדיוק מושלם כמו בדיסק.

דווקא זכור לי שראיתי ראיון

שהיא אומרת שהיא היתה רוצה להרים הופעה כמו circus בזמנו.. אבל אם אתה אומר

theone24

New member
משום מה, אני די אוהב את זה אצל קייטי.

אין לה קול גדול, ולרוב עם מה שיש לה היא לא ממש מסתדרת בלייב, אבל לראות אותה משקיעה ומתאמצת כל פעם מחדש (ולפעמים לספק הופעות לא רעות) גורם לי יותר להתחבר אליה. ככה היא גם מצליחה לגרום לשירים להיות טיפה יותר אישיים. היא נותנת להם את המשהו המיוחד שלה (זיוף אחד מתמשך באורך 3 דקות
). מראה שהיא לא כל כך מושלמת, כמו שלפעמים היא יוצאת בתמונות.

WundeRKind

New member
זה התירוץ הכי טוב שהיה לך?-P.

לא קנית אותי. היא גרועה. שתעבור לפלייבק או שתשיר שירים במנעד שלה.

theone24

New member
נו מה אני יעשה, זאת האמת.

אני באמת מעדיף אותה מזייפת בלייב מאשר עושה עם השפתיים לצלילי הדיסק. זה חלק ממנה ומההופעות שלה.

למעלה