American Music Awards

היא בכלל לא גרועה כמו שעושים ממנה

האלבום אנפלאגד שהיא הוציאה מוכיח שהיא זמרת טובה בלייב, יש לה זיופים פה ושם אבל זה תמיד עדיף על פלייבק.. הרי אין לה משהו אחר להראות על הבמה

theone24

New member
../images/Emo45.gif ובעיקר בזכותו אני מעדיף אותה בלייב...

מאשר פלייבק. כמו שאמרתי, אני די אוהב ומתחבר לזה אצלה.

WundeRKind

New member
אם רק זה היה פה ושם..

הזיופים שלה צורמים מאוד לאוזן. זה לא שהם "נסלחים"...

מה שלא נסלח בעיני

זה לעלות על במה ולשיר על פלייבק בלי להצדיק הזה.. אז מבחינתי שתזייף כמו גדולה ותשיר בלייב. הרי היא לא פרפורמרית כמו בריטני או ביונסה שלהן יש דברים אחרים להציע על הבמה, אם היא תשיר על פלייבק מה יישאר לה להראות לקהל? את הרגליים הסקסיות שלה? וזה לא שהיא לא יודעת לשיר, זה פשוט שיר שקשה לה לשיר בלייב. היא זמרת טובה מאוד בסה"כ, תשמע את האנפלאגד שלה

WundeRKind

New member
יכול להיות שיש לה קול נהדר

אבל בסופו של דבר, בהופעות המשמעותיות (וגם הפחות) היא נשמעת רע (בלשון המעטה). אני לא חושב ש"להיות זמרת נו מאטר וואט" זו גישה נכונה. גם אני יכול לשיר, אז אני יעלה על במה ואשיר ואשמע כמו צפרדע. זו לא חוכמה. אם היא זמרת שתעלה לבמה ותשיר כמו גדולה, אם היא לא, היא יכולה או להיות פרפורמרית גדולה או פלייבק או כלום. אבל גם השואו שלה לא מעניין, גם הקול שלה נוראי. חוץ מהציצי המוגדל שלה בשקל תשעים אני לא מצליח למצוא שם עניין בה. ודווקא אין לי בעיה איתה. אני מאוהב אוהב את טינג' דרים ואת פיקוק וכל מיני דברים אחרים.. אבל חבל שהיא נותנת לאגו שלה להרוס לה. כי אנשים שלא מעריצים שלה, סתם נגעלים ממנה אח"כ.. אני אהיה ממש בהלם אם מישהו יגיד לי שבעקבות ההופעה שלה הוא יגיע לטור שלה.

אני באמת לא חושב

שהיא נשמעת כ"כ רע גם בהופעות הפחות טובות. ואני ממש לא חושב שזה עניין של אגו.. עניין של עיקרון. יש זמרים שפשוט לא ישירו בפלייבק והיא אחת מהם.. דווקא אני מעריך את זה שהיא שרה לייב במקום לברוח לפיתרון הפלייבק הכ"כ קל ו-מ-ש-ע-מ-ם. אז נסכים שלא נסכים.. ואגב.. אני מסכים שכזמרת פופ היא לא בשיא שלה (אין לה שואו וקול כאלה מדהימים). כאילו היא לא משעממת אבל יש יותר טובות ממנה. לדעתי הכי מתאים לה להיות עם גיטרה על במה ולשיר שירים כמו באלבום הראשון, ככה היא יוצאת מלכה..

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif| כבודדד אנחנו בעמוד הראשי ../images/Emo70.gif

והווווו
| לילה טוב

theone24

New member
ואאאוווו! שמים אותנו הרבה בזמן האחרון!

אבל מוזר שהם בחרו לשים קישור דווקא מתמונות הפאפרצי שהעלתי, ולא מראש השירשור.

HanAn189

New member
ההופעה של קייטי :-{

היא ממש מזלזלת בצופים וקהל, לא שרים ככה - לא
חבל שאת השיר הכי טוב באלבום החדש קייטי לא מסוגלת לבצע בלייב... ריהאנה תותחית בכל קנה מידה אפשרי, והיא הטביעה את החותם שלה מזמן. הזיופים שלה כואבים, אבל הם ספורים, לעומת הסירנה המתמשכת של קייטי. ובקשר לשיער שלה, יפה או לא יפה, ריהאנה בסוף היא זאת שיש לה את תווי הפנים הכי משגעים בעולם. גס'טין ביבר - מגיע לו ובצדק. החלטות של בנות 12 או לא, הוא מצליח בתעשייה והשירים שלו צועדים במצעדים. אני לא חובב של המוזיקה שלו, אבל זה הגיוני בהחלט ומוצדק שהוא קיבל פרסים על העבודה שלו. כריסטינה - הופעה אלוהית, מרתקת, תודה שהיא קיימת!
הרקדנים באמת הפריעו קצת כמו שעומרי אמר. קשה גם מעולה, רק שהיא צריכה להבין שלפעמים לא צריך כזאת ערבוביה על הבמה וגימיקים כדי לעשות משהו משובח. לא יוצא לה כלום מזה
מיילי סיירוס - אל תבואי לטקסים!
תמיד נראית סובלת, וזה מתבטא בשיר, בהופעה, בשמלה. למי את עושה טובה?

למעלה