Amends

רינת4

New member
הסיבה שלא

ראיתי את השרשור היא בגלל כל הספויילרים שאתם מכניסים להודעות. ראיתי שירשור עם מלא ספויילרים, ופחדתי לקרוא ממנו הודעות,במיוחד כאלה שאין בהם סימן, כי אנחנו כבר יודעים איך אנשים "שוכחים" להודיע. בכל מקרה-הנה ההודעה שלי: אני משום מה שכחתי אותו. כשקראתי את התקציר,לא זכרתי כלום. פרק שכולו אנג´ל ואני שוכחת? מה קורה לי? קודם כל אהבתי את הפרק אוד! זה היה כאילו אנחנו רואים פרק של אנג´ל עם הופעם אורח של הסקוביז... :) בקיצר-פרק מ-ה-מ-ם! ד"א-מישהו שם לב למשפט של "ג´יני",שהיא אמרה לאנג´ל שהוא עוד ישתה את דמה של הקוטלת? בדיעבד,זה יכול להיות אולי רמז לעתיד? לא יודעת אם לזה ג´וס התכוון מההתחלה. הקטע שאנג´ל בא לג´יילס לעזרה,וג´יילס מנסה כמה שהוא יכול להשפיל אותו-אהבתי! לא בגלל שאני אוהבת שאנג´ל סובל,אבל בכל זאת- זה היה קטע יפה,ותסכימו איתי שהגיע לו. וזאנדר-הפתיע אותי(מכיון שהרי לא זכרתי את הפרק)-סוף סוף הוא עושה משהו כמו שצריך,גם אם זה משיעמום... והקטע שאנג´ל ובאפי חולמים שהם שוכבים-רק מילה אחת-וואו! ושוב-ראינו כמה שדיויד שחקן מצויין! הוא מעביר את ההרגשה של אנג´ל בצורה כל כך טובה ומשכנעת. מישהו שם לב להבדל שחל באנג´ל ברגע שהוא עבר ללוס אנג´לס? שמתי לב לזה שב"באפי" הוא הרבה יותר חלש אופי וגם יותר חלש פיזית מב"אנג´ל". אני יודעת שהוא כביכול כרגע עדין לא חזר לעצמו, אבל זה תמיד היה ככה. ב"אנג´ל" הוא הרבה הרבה יותר חזק. או שרק אני שמתי לב לזה?

רינת4

New member
פרק מדהים! מאת ANGLEN

העתקתי גם את התגובה שלך לכאן,וזהו-לא צריך לשרשר שם... טוב אז אני חייב לציין שהעונה השלישית הרבה יותר טובה ממה שזכרתי. עונה מצויינת. רינת גם אני הרגשתי כמוך, חשבתי בהתחלה שזה ממש פרק טרום כזה ל"אנג´ל" שיסביר למה הוא חזר, בסוף זה לא ממש מסתדר אבל סבבה. גם אני לא זכרתי את כל הפרק, אבל כן זכרתי את הקטע שמתחיל לרדת שלג ואנג´ל בעצם ניצל בזכות זה. לגבי אנג´ל (חלש האופי) כל עוד הוא נמצא בסביבית הקוטלת החזקה הוא מרשה לעצמו ויכול להיות חלש אופי פחות או יותר. ברגע שהוא עובר ללוס אנג´לס והוא נמצא הרחק מהקוטלת (אני מדגיש קוטלת ולא באפי כי באפי היא לא רק הקוטלת עבור אנג´ל היא הרבה יותר מזה, ואני רוצה להדגיש כאן את החלק הזה שבה) הוא לא יכול להרשות לעצמו להיות חלש והוא חייב חייב להיות חזק ולהלחם בכוחות. איפה שהוא הפרק הזה מסביר את הצורך שלו להלחם בכוחות הרעים. אחרי הרבה זמן שאנחנו שומעים (מהעונה הראשונה) שאנג´ל כ"כ סובל, אפשר לראות את הסבל שלו ומה באמת עובר עליו

הייזל

New member
אההה....לא.

גם אני חשבתי כך ואז ראיתי שוב את הפרק הראשון של אנג´ל. בסצינה הראשונה הוא יושב בבאר ומתחזה לשיכור עד שיוצאים שלושה ערפדים עם הקורבנות שלהם. הוא יצא אחריהם נלחם ומחסל אותם אבל... אחת הקורבנות נפגע במצח ויורד לה דם ואנג´ל מסנן לה "לכי הביתה" ונראה כאילו עוד רגע הוא ישתה אותה. לדעתי באפי החזיקה אותו שפוי גרמה לו שיהיה לו אכפת ממישהו, ב"אנג´ל" לפחות עד שדיול וקורדיליה נכנסים לתמונה הוא חי בבידוד ורק יוצא כדי לחסל ערפדים.

ANGEL N

New member
נכון, אמרתי שרק בהתחלה חשבתי ככה

בתחילת הפרק חשבתי שאולי בסוף הפרק אנג´ל יגיע למסקנה למה הוא נמצא בעולם ואיך הוא יכול להשפיע. לצערי הפרק נגרר למקום אחר לגמרי. (ראיתי אותו כשהוא שודר בקשת, אבל שחכתי את רוב התוכן שלו, זכרתי רק את הסוף). ואת צודקת לגבי הפרק הראשון של "אנג´ל" הוא באמת התבודד, עד שדויל הגיע וקורדי. אבחל זה לא מפתיע אנג´ל ידוע כאדם בודד, הוא אף פעם לא התחבר יותר מידי לאנשים, האנשים הם שמתחברים אליו בד"כ

ד י י ז י

New member
מסכימה..

בפרק הזה ממש ממש היתה נחוצה קצת קיטשיות.. אחרי כל העצב והסבל שהיה.. ובכלל , כשראיתי את הפרק הזה (אצול זו היתה הפעם השלישית או הרביעית..) אף פעם לא הרגשתי הרגשה של קיטשיות.. זה מתאים לשם..

ANGEL N

New member
לא הבנת את הקטע!

העניין כאן היה שהשלג בעצם הציל את אנג´ל. הרי הכוחות הרעים תיכננו שבעצם אנג´ל ימות באותו היום מהשמש, ואז כנראה הכוחות הטובים הצליחו בפעם הראשונה להוריד שלג כדי להציל את אנג´ל. זאת אומרת שגם אם באפי לא היתה מגיעה אנג´ל היה ניצל. הדברים שבאפי אמרה היו חזקים ביותר, אבל הם לא מה ששכנעו את אנג´ל להשאר בחיים השלג שהציל את אנג´ל הוא מה שגרם לו להבין שהוא לא אמור למות ויש לו עוד כמה מטרות

talrv

New member
תאמין לי שהבנתי טוב מאוד..

וזה חלק מהקיטש.. פ**ינג סרט אמריקאי (גם אני ראיתי יוסי וג´אגר).. זה לא שלא אהבתי את הפרק, פשוט קצת צרם לי הקיטשיות בסוף, אולי זה בגלל שזה הפעם החמישים שאני רואה את הסצינה.. ואולי סתם בגלל ש.... שזה קיטשי? נראה לי שהרוב צודקים פה, והקיטשיות הייתה ממש נחוצה, סוף טוב בחנוכה
ועדיין, אחלה פרק..... והבנתי את הקטע - קצת קרדיט...

ANGEL N

New member
אם כבר "יוסי וג´אגר" אז...

אני חייב להגיד שזה היה סרט ממש מצויין ואמין. אהבתי אותו (ולא אני לא הומו, גם סטרייטים יכולים לאהוב סרטים כאלה)

hospital_food

New member
"יוסי וג´אגר" סרט רע

הסוף היה קיטצ´י להחריד ולא אמין. הדמויות היו מאוד שטוחות וריקות, אולי אני אומר את זה בגלל שאני רגיל לדמויות עמוקות סטייל "באפי", אבל באמת...לא היה טוב. בכלל, הסרט היה מאוד קצר, שום דבר לא הספיק להתפתח, לא היית עלילה כמעט. הסרט הזה נראה כמו פרק אחרון בסדרה בת 20 פרקים לפחות.

ANGEL N

New member
אתה רגיל לבאפי....

תשמע אחי, זה משהוא שונה לגמרי. קודם כל צריך להסתכל על זה כעל סרט קצר ולא סרט רגיל. דבר שני מדובר פה בסרט ראשון (רציני) על הומואים בישראת. דבר שלישי אני חושב שקשה לפתח יותר מידי את הדמויות למרות שיש כמה דמוית שם שהיו יותר עמוקות כמו הדמות של ה"טיבטי". סה"כ אתה די צודק בטענות שלך, אבל גם אתה יותר מידי רגיל לסדרה בסגנון באפי שבה יש משמעות לכל מילה. זה בעיה רשה גם לי יש אותה. פתאום אני רואה סדרות ואני מחפש עוד משמעות חדברים שקוראים שם, כל מילה שאומרים אני מחפש עוד משמעות, עוד רובד וזה ממש לא גישה נכונה.

hospital_food

New member
עדיין

ראיתי סרטים מדהימים באורך של 60 דקות, עם דמיות עמוקות ועלילה מתפתחת. הסרט הזה היה משעמם, לא קרה בו שום דבר משמעותי, מלבד מהמוות של ג´אגר שהוא היה גרוע בטירוף, לסיים סרט שמתרחש בצבא עם מוות זה הדבר הכי קיטצ´י והכי לא מקורי והכי לא יצירתי שיש. באמת ש"בראשון בדרמה" היו סרטים הרבה הרבה יותר משובחים ומעניינים מהסרט הזניח הזה, שבטח רק בגלל הנשיקות על השלג אנשים עשו מזה כזה היסטריה.

ANGEL N

New member
או שאולי לך יש בעיה עם זה...

סתם אני צוחק. אמרתי לך שאתה צודק, לא כל סרט חייב להיות עמוק ועם משמעויות נרחבות כדי לאהוב אותו. אני אוהב גם את הסרטים הפשוטים והרגילים שמספרים סיפור נחמד ומעניין. אחד הסרטים היותר טובים שנעשו ב"ראשון בדרמה" היה "מבצע סבתא" ולא היה בו עומק, אני יודע שמדובר בסגנון שונה של סרטים אבל בכל זאת זה דוג´ לסרט קומי מצחיק ביותר ללא עומק

hospital_food

New member
"מבצע סבתא" מבריק!!

הסרט הכי טוב ששודר ברצועה הזו. אני ממש לא אוהב רק סרטים עמוקים וחכמים יעני אני אוהב הרבה טראש, אבל שהוא נעשה הייטב. כך למשל את "מופע שנות ה-70" הומור סופר נמוך,אבל זה קורע מצחוק וזה עשוי כזה טוב, שאי אפשר שלא לתאהב בסדרה ובדמויות.

רינת4

New member
הפרק של אתמול בביפ-

כבר הפסקתי לספור. איזה מס´ פרק זה?(של העונה הנוכחית). טוב-אז אני משום מה שכחתי אותו. כשקראתי את התקציר,לא זכרתי כלום. פרק שכולו אנג´ל ואני שוכחת? מה קורה לי? קודם כל אהבתי את הפרק אוד! זה היה כאילו אנחנו רואים פרק של אנג´ל עם הופעם אורח של הסקוביז... :) בקיצר-פרק מ-ה-מ-ם! ד"א-מישהו שם לב למשפט של "ג´יני",שהיא אמרה לאנג´ל שהוא עוד ישתה את דמה של הקוטלת? בדיעבד,זה יכול להיות אולי רמז לעתיד? לא יודעת אם לזה ג´וס התכוון מההתחלה. הקטע שאנג´ל בא לג´יילס לעזרה,וג´יילס מנסה כמה שהוא יכול להשפיל אותו-אהבתי! לא בגלל שאני אוהבת שאנג´ל סובל,אבל בכל זאת- זה היה קטע יפה,ותסכימו איתי שהגיע לו. וזאנדר-הפתיע אותי(מכיון שהרי לא זכרתי את הפרק)-סוף סוף הוא עושה משהו כמו שצריך,גם אם זה משיעמום... והקטע שאנג´ל ובאפי חולמים שהם שוכבים-רק מילה אחת-וואו! ושוב-ראינו כמה שדיויד שחקן מצויין! הוא מעביר את ההרגשה של אנג´ל בצורה כל כך טובה ומשכנעת. מישהו שם לב להבדל שחל באנג´ל ברגע שהוא עבר ללוס אנג´לס? שמתי לב לזה שב"באפי" הוא הרבה יותר חלש אופי וגם יותר חלש פיזית מב"אנג´ל". אני יודעת שהוא כביכול כרגע עדין לא חזר לעצמו, אבל זה תמיד היה ככה. ב"אנג´ל" הוא הרבה הרבה יותר חזק. או שרק אני שמתי לב לזה?

למעלה