Amends

ANGEL N

New member
פרק מדהים!!!!

טוב אז אני חייב לציין שהעונה השלישית הרבה יותר טובה ממה שזכרתי. עונה מצויינת. רינת גם אני הרגשתי כמוך, חשבתי בהתחלה שזה ממש פרק טרום כזה ל"אנג´ל" שיסביר למה הוא חזר, בסוף זה לא ממש מסתדר אבל סבבה. גם אני לא זכרתי את כל הפרק, אבל כן זכרתי את הקטע שמתחיל לרדת שלג ואנג´ל בעצם ניצל בזכות זה. לגבי אנג´ל (חלש האופי) כל עוד הוא נמצא בסביבית הקוטלת החזקה הוא מרשה לעצמו ויכול להיות חלש אופי פחות או יותר. ברגע שהוא עובר ללוס אנג´לס והוא נמצא הרחק מהקוטלת (אני מדגיש קוטלת ולא באפי כי באפי היא לא רק הקוטלת עבור אנג´ל היא הרבה יותר מזה, ואני רוצה להדגיש כאן את החלק הזה שבה) הוא לא יכול להרשות לעצמו להיות חלש והוא חייב חייב להיות חזק ולהלחם בכוחות. איפה שהוא הפרק הזה מסביר את הצורך שלו להלחם בכוחות הרעים. אחרי הרבה זמן שאנחנו שומעים (מהעונה הראשונה) שאנג´ל כ"כ סובל, אפשר לראות את הסבל שלו ומה באמת עובר עליו

IDOffryn

New member
טוב אז ניצול שירשור!!!!!!!!!!!!!!!!

מישהו יודע בן כמה ג´ימס(ספייק)?????????

A Pig in a Cage

New member
לפי buffyguide

ישנם דיווחים שונים לגבי גילו של ג´יימס, לפיהם הוא בן 31, 33 או 40 לפי מה שהנתי הגיל שלו לא ידוע בכלל (כמו אצל הערפדים בסדרה, תמיד יש עם זה בלגן
)

רינת4

New member
אז גם לי יש שאלה...

לג´וס יש סדרה חדשה? מה זה ה-"פיירפליי"? או שזאת הסדרה של ג´יילס?

A Pig in a Cage

New member
סדרת מדע בדיוני של ג´וס

שלא קשורה בכלל לבאפיוורס לסדרה של ג´יילס יקראו "ריפר"

ANGEL N

New member
עולם באפי בעיברית

זה כל החוקים שיש לבאפי בסדרה. זה כולל בתוכו גם את הסידרה "אנג´ל"

B a n j o

New member
זה

העולם של באפי פשוט המעריצים החליטו שמדובר בעולם מקביל שניקרא "באפיוורס"

A Pig in a Cage

New member
לא בדיוק

buffyverse זה משחק מילים, שילוב של באפי עם universe הכוונה היא לעולם בו הסדרה וסדרות הבת מתקיימות

שאלה בנושא

באפיוורס אתר אדיר מלא הורדות ודברים אבל הוא בגרמנית ולמרות שנתנו לי להכנס דרך אלטהלוייסטה עם תרגום זה לא נוח ולא מתרגם הכול אז איך אני אמורה להבין ולתרגם מגרמניתלאנגלית או עברית? כי אני רוצה להוריד ואני לא יודעת איך ואם זה משהוא שאסור להגיד בפורום אז תשלחו לי באישי...

A Pig in a Cage

New member
שתי אפשרויות

1. תלמדי גרמנית 2. תחיי עם זה
מצטער, אבל ככה זה... אני יודע שזה קשה, אבל כנראה זה המחיר שצריך לשלם

ANGEL N

New member
שאלה קשה מאוד!

איזה כוחות החזירו את אנג´ל, הרעים או הטובים? שניהם זה מסתדר מצויין! מצד אחד זה הגיוני שהכוחות הטובים החזירו את אנג´ל, כי כמו שניתן לראות בסידרה שלו הוא עוזר להרבה מאוד אנשים, והכי חשוב הוא מרגיש שזה היעדו שלו וזה הדרך שלו לנסות לכפר על המעשים שהוא עשה! מצד שני אג´לוס ידוע בתור ערפד אכזר ביותר וזה סיבה מספיק טובה שהכוחות הרעים יחזירו אותו, אבל השאלה היא למה הם החזירו אותו כאנג´ל אם יש להם כוחות כ"כ חזקים למה הם הסתכנו והחזירו אותו כאנג´ל ולא כאנג´לוס כבר.

רינת4

New member
ואני תמיד קישרתי

בין העובדה שבאפי שמה את הטבעת שאנג´ל הביא לה ליד המקום שבו היא הרגה אותו,וזה מה שעקרונית החזיר אותו. ואם זה ככה,אז זה חייב להיות כוחות הטוב, שהחזירו אותו בגלל האהבה שלו ושל באפי. אני חושבת שהרוע פשוט עשה מה שבאפי אמרה-לקח קרדיט על משהו שהוא לא עשה,והחליט לנצל את כל העניין לטובתו.

ANGEL N

New member
זו הגישה הנוחה יותר...

הגישה שאת לוקחת היא הכי קלה לחשוב עליה ולהשלים איתה. קשה יותר לקבל את זה שאנג´ל הוחזר לעולם כדי לעשות רע. אני מבין את העמדה שלך. אני אישית לא יודע מה באמת היה, וקשה לי להגיע להחלטה. זו אחת השאלות שצריך לשאול את גו´ס, אני לא בטוח שהוא אפילו יודע. לגבי הטבעת שכחתי מזה בכלל, גם אני חשבתי על הקטע הזה. אני חושב שזה יותר צירוף מקרים, אבל מחשבה יפה

רינת4

New member
אני חושבת

שאנחנו פשוט חושבים יותר מדי. למה שהשיטה הנוחה והקלה לא תהיה הנכונה? אולי זה הכל רק כדי לגרום לנו לבחוש ולנבור, כשבעצם אין יותר מדי מה למצוא?

למעלה